Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minuty temu, Szermac napisał(a):@KrYcHu_89 Ty ogrywasz na PRO ? I co jest git ? xdTak, wziąłem konsolowe doświadczenie, jest git.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 41 minut temu, Czoperrr napisał(a):Wydać grę 20 lat starą z błędami a później codziennie ją patchować. Plują na graczy, a ci myślą, że deszcz pada Jeszcze podziękujcie na kolanach przez bossem Konami.A kto to przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy i pogromca uśmiechów fanów MGS'a
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przecież doświadczenie jest znane, graficzka robi robote a dodane elementy cieszą. Snejk w końcu w tej odsłonie umie się połączyć na plecach celując jak w mgs4 i 5.Jedyne co mi nie pasuje to cena z czapy. Gracze kupili na premierę, bo tanich gier nie ma. Kogo wina, że taka cena? Troche konami a trochę branży, która przez 20lat nie wydała nic co by prześcignęła tego klasyka. Za to latających smoków i guwno gier z zerowym replaybility jest od zatrzęsienia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jaram sie tutaj jak szczerbaty na suchary panowie. Dobrze pamietam pierwszy trailer Snakea wychodzacego z bagiennych zarosli niczym Arnold w Predatorze - piekne ujecie ktore rozbudzilo ogrom emocji we mnie. A to juz dzis kiedy bede mogl zapuscic sie w ten piekny i bogaty swiat w beztroskiej eksploracji, infiltracji
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, GearsUp napisał(a):Bomby prawdyJuż wyszło na Switcha ?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @GearsUp Polecam jego bomby prawdy na temat S2, możesz tego nie ustać
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 hour ago, GearsUp said:Bomby prawdyKurde, spoko filmik. Nie znałem tego gościa, muszę nadrobić kanał.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 14 minut temu, jimmy napisał(a):@GearsUp Polecam jego bomby prawdy na temat S2, możesz tego nie ustaćWidziałem :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Mam wrażenie, że cała branża chciałaby, że Konami się zesrało, było tak przy SH2 i teraz jest podobnie, w międzyczasie wydali jeszcze Suikodena, zaraz wpadnie f i nie było do tej pory żadnej wtopy. Tylko MGS Collection było swego rodzaju wtopą, ale to była pierwsza reedycja po powrocie i też ją naprawili.W tej "branży" każdy chciałby, żeby wszystko się zesrało. Ludzie specjalnie wchodzą specjalnie na stronki o wyraźnej nazwie "Switch" żeby tylko napisać jak bardzo nienawidzą Switch, i podobnie jest z każdą dużą grą i konsolą i ze wszystkim, z jakiegoś powodu. Taka subkultura. Tacy ludzie mają taką rozrywkę. I dlatego można odnieść takie wrażenie, ale chyba tak jest z każdą grą (może poza Silksongiem i GTA, z jakiegoś powodu).Osobiście jestem raczej fanem MGS-a, ale jakoś nie czuję potrzeby powtarzać, no i w sumie tyle myślę na ten temat - kto zechce ten to kupi, kto nie to może kiedyś na przecenie, jego sprawa, nikt nie zmusza... wpadłem zobaczyć jak ogólnie wypadł remake i będę żył dalej. Ktoś dał 9/10 to widocznie się świetnie bawił i MGS-a 3 nigdy mu mało, dobrze wiedzieć. Większość osób na świecie pewnie ma właśnie takie podejście, jak ja. Tylko ich nie słychać.Remake'i najbardziej kultowych gier w historii to jednak wyjątkowy produkt i uważam, że to niemalże musiało się udać Konami. Taka sama co do piksela gra, która nie ma tytułu, który dla całego pokolenia jest synonimem zajebistości, miałaby inne oczekiwania, ale i mniej zainteresowania, i pewnie musiałaby mieć dużo mniejszy budżet. Takie ruchy jak SH2 i MGS3 uważam za dość oczywiste (jeszcze ostatnio był świetny Gradius Origins itd.), mimo wszystko kluczowe atuty tych gier już były na miejscu, natomiast co do nowego Silenta to chyba trudniejsza sprawa i ciekaw jestem, jak wyjdzie - Short Message, że tak powiem, ludzi nie powalił.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minutes ago, ogqozo said:W tej "branży" każdy chciałby, żeby wszystko się zesrało. Ludzie specjalnie wchodzą specjalnie na stronki o wyraźnej nazwie "Switch" żeby tylko napisać jak bardzo nienawidzą Switch, i podobnie jest z każdą dużą grą i konsolą i ze wszystkim, z jakiegoś powodu. Taka subkultura. Tacy ludzie mają taką rozrywkę. I dlatego można odnieść takie wrażenie, ale chyba tak jest z każdą grą (może poza Silksongiem i GTA, z jakiegoś powodu).Osobiście jestem raczej fanem MGS-a, ale jakoś nie czuję potrzeby powtarzać, no i w sumie tyle myślę na ten temat - kto zechce ten to kupi, kto nie to może kiedyś na przecenie, jego sprawa, nikt nie zmusza... wpadłem zobaczyć jak ogólnie wypadł remake i będę żył dalej. Ktoś dał 9/10 to widocznie się świetnie bawił i MGS-a 3 nigdy mu mało, dobrze wiedzieć. Większość osób na świecie pewnie ma właśnie takie podejście, jak ja. Tylko ich nie słychać.Remake'i najbardziej kultowych gier w historii to jednak wyjątkowy produkt i uważam, że to niemalże musiało się udać Konami. Taka sama co do piksela gra, która nie ma tytułu, który dla całego pokolenia jest synonimem zajebistości, miałaby inne oczekiwania, ale i mniej zainteresowania, i pewnie musiałaby mieć dużo mniejszy budżet. Takie ruchy jak SH2 i MGS3 uważam za dość oczywiste (jeszcze ostatnio był świetny Gradius Origins itd.), mimo wszystko kluczowe atuty tych gier już były na miejscu, natomiast co do nowego Silenta to chyba trudniejsza sprawa i ciekaw jestem, jak wyjdzie - Short Message, że tak powiem, ludzi nie powalił.Nie stawiaj obok siebie remake SH2 i MGS 3 Delta.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dwie z najsłynniejszych gier ever (na pewno dwie najsłynniejsze w historii Konami na ten moment) i automat do nostalgii dla pokolenia zachodnich czterdziestolatków, które teraz ma masę kasy. Jedna ma średnią ocen 85 a druga 86, tak że
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 9 minutes ago, ogqozo said:Dwie z najsłynniejszych gier ever (na pewno dwie najsłynniejsze w historii Konami na ten moment) i automat do nostalgii dla pokolenia zachodnich czterdziestolatków, które teraz ma masę kasy. Jedna ma średnią ocen 85 a druga 86, tak że W jednej z nich ktoś włożył pracę i serce, a w drugiej nie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Bomby prawdyGuwno pod kliki.Poziom arkadiusa byle zrobić aferke, jak ten dzban zrobil z ac shadows ostatnio i ps5pro.Zarzuca grze że nie jest nowoczesna. Ale bylo wiadomo od pierwszego trailera co konami pichci więc po co gadać o tym w recenzji?Gra z legacy filtrem daje radę. No i mowi ze gra chodzi super na ps2 xdddŚmieszy fakt, ze za sobą ma ścianę gier a na grach za wiele się nie zna, bo nawet nie wie jak to ocenic jak sam powiedział. To po co ta recenzja?Jedyna wadą tego rimejka jest cena. Niedługo wyjdzie nowe MGO więc nie wiadomo czy ludzie w ogóle się będą pozbywali swoich używek, bo online może na długo przedłużyć ważność nowego/starego snejka. Post pod postem ale co tam.Za kojimy takie kwiatki nie występowały xdddddddd
Opublikowano 36 minut temu36 min 42 minuty temu, oFi napisał(a):Post pod postem ale co tam.Za kojimy takie kwiatki nie występowały xddddddddNie wiem, ale ja zawsze kończę tą walkę w 5 sekund xD.Btw doszła w niej jedna mechanika z pochodnią.