Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Na prezentacji mówili że jak chcesz to możesz wejść do gry solo i wtedy nikogo nie dobierze.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No nie, w Apex Legends od 2019 nie ma trybu solo i wszystko działa sprawnie. Był tylko czasowo dwa razy.To do Jamesa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 14 minut temu, jimmy napisał(a):Jak rozumiem z tego komunikatu tutaj takiej opcji nie będzie: kolejkujesz się sam, dobiera Ci dwóch innych randomów, ale pozostałe trójki na mapie to mogą być już dobrze zorganizowane klany.No i równie dobrze wszyscy mogą być w grze solo. Nie miałem za dużej styczności z grami online, ale np w Rocket League czy bardziej casualowowych starych grach Sony jak Uncharted/TLoU działa to dokładnie tak samo. Jak masz drużynę na x graczy, to możesz grać w zespole albo wbić solo i cię sparuje z innymi solo albo duetem np.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tym, którzy narzekali, że coś mało tutaj graczy, to przypominam, że ta gra nie polega wyłącznie na PVP. Oglądałem trochę shrouda i wyglądało to całkiem w porządku. Nie wiem jednak, jak będą chcieli przyciągnąć ludzi na dłużej. Ciekawi mnie co się będzie działo na tej mapie robionej pod endgame.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dziwna decyzja, szczególnie że w Destiny solo queue jest i najczęściej matchmaking stara się wpierw dobierać lobby dla graczy solo, dopiero potem dobiera teamy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O nieJak gra trafi do f2p to pewnie sprawdzę. W apexie był dramat z randomami, jak ci zginie team to wychodzisz z gry i masz nadzieję, że tym razem nie wylosuje ci noobów. Bezsens.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przyznam, że ten gunplay prezentuje się soczyście. Jako, że w sieciówki gram bez ekipy to mnie dobieranie do randomów nie grzeje i nie ziębi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 53 minuty temu, WisnieR napisał(a):Dziwna decyzja, szczególnie że w Destiny solo queue jest i najczęściej matchmaking stara się wpierw dobierać lobby dla graczy solo, dopiero potem dobiera teamy.Bardzo możliwe, że Marathon będzie działał na podobnej zasadzie - mówią jedynie, że nie ma solo-only.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 38 minut temu, wrog napisał(a):Bardzo możliwe, że Marathon będzie działał na podobnej zasadzie - mówią jedynie, że nie ma solo-only.No też mi się wydaję, że to po prostu tak będzie działać, przecież to ten sam silnik i kod sieciowy. Solo only queue też niejednokrotnie było wprowadzane i testowane na trialsach ale z jakiegoś powodu się nie sprawdziło i to usunęli - tzn. wiadomo z jakiego, bo player base był za mały, żeby to działało w sensowny sposób.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Może ja jestem dziwny ale podoba się komus jak ta gra wygląda pod względem hudu, palety barw i ogólnie pojetego kształtu? Przecież jak nawet ma to najlepszy gunplay na świecie to od samego patrzenia robi się niedobrze. Mapy wydają się puste, brzydkie. Większość animacji z Destiny więc trochę wygląda tak jakby wrzucili nowy tryb beta do D2 z mega chooyowy skórkami :) Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Szymek
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ważne, że są zaimki i trans flaga pod jabłkiem Adama - będzie dobrze mordeczki