Wredny 9 446 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ja niedawno wreszcie obejrzałem AVATAR The Way of Water (technicznie imponujące, fabularnie jeszcze płytsze niż jedynka, ale ogólnie spoko rozrywka) i mam lekki hajpik na bieganie po tym świecie. W sumie zastanawia mnie, jak w grze będzie z biomami. Czy był jakiś przepływ informacji pomiędzy UBI i Cameronem i czy dostaniemy tę polinezyjską część planety z drugiej części filmu, czy skończy się tylko na tym, co widzieliśmy w jedynce. No i czy może będą też jakieś pustynne lub śnieżne krainy... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Na śnieg nie ma raczej co liczyć, a na którymś z filmów mówili, że to ma się dziać obok terenów znanych z filmów. Jak stanieje a opinie będą ok, to pewnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 To gra Ubi, więc do roku od premiery będzie za pół ceny albo lepiej. Wtedy sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Obstawiam reskin z Far Cry 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 W dniu 20.11.2023 o 12:41, Crazy Horse napisał: Obstawiam reskin z Far Cry 5. Czemu nie 6:)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Szóstka w chuj nijaka, więc się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Godzinę temu, Crazy Horse napisał: Szóstka w chuj nijaka, więc się nie nadaje. To prawda, już 5 lepsza była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Średnia lekko powyżej 70, wiem że to ubi ale spodziewałem się wyżej, dawały te trailery jakieś nadzieje Edytowane 6 Grudnia 2023 przez Daffy Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Dostałem kod przy zakupie ryzena to się sprawdzi ale tak normalnie to bym odpuścił, widać, że to taki far cry w innym settingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Od początku tak czułem. Zejdzie poniżej stówki to może sprawdzę jak najdzie ochota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Jak już sandboxowe ubiszroty dostają średnie na poziomie 70, to może w końcu wezmą się tam do roboty i przestaną klepać te kopiuj-wklej z taśmociągu. W sumie to nawet trochę liczyłem na tego Avatara - że może czymś fajnym zaskoczą i będzie w miarę świeży gameplay. Najwyraźniej jednak się to nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Średnia jak robocop. Tyle że avatar wygląda na fajną grę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, devilbot napisał: Średnia jak robocop. Tyle że avatar wygląda na fajną grę. Dokładnie. Avatar wygląda, a Robo jest fajną grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 No już bez przesady z tym Robocopem. Nie wygląda źle ten Avatar, taki upiększony Primal Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Obejrzałem reckę ACG i zamówiłem. Far Cry w świecie Avatara, tak jak sie każdy spodziewał, ale przynajmniej bez wściekle respiących się przeciwników, non stop uprzykrzających nam życie, co pozostawia sporo czasu na eksplorację i spokojne podziwianie świata. Będzie grane w weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Jutro odbieram RoboCopa, no i nwm czy brać os razu Pandorę, poczekam chwilę, poczytam Twoje opinie i screeny popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ja już wsparłem ciężko pracującą fabrykę do tworzenia średniaków i po północy startuję z Ubi+ zobaczyć co tam nawywijali francuzy Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 O której wylatują gry do Ubi+? Bo chciałem już pograć w Avatara a jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Już wleciał, troche pograłem. Graficznie ta dżungla wygląda mega dobrze a to nawet nie max detale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Wreszcie czuć że nowe konsole mają moc, grafika jest bardzo dobra! Cienie, detale, dżungla, woda no pięknie to wygląda. Cztery godziny za mną i o ile początek dość długo jest nudny to teraz już jest lepiej. Jednak czuć wszystkie mechaniki gier od Ubisoftu, nic zaskakującego jeżeli chodzi o styl gry. Do jutra skończę i zobaczymy finalnie jak ta historia się potoczy. + nie polecam robić zadań pobocznych, są bardzo słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Dużo nasrane tych znaczników na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Tak. O ile w Far Cry 6 zadania poboczne były ciekawe, fajnie napisane to tutaj moim zdaniem nie warto się tego tykać. Edytowane 7 Grudnia 2023 przez pattro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 No ale graficznie to ryje beret. Na plus, jest możliwość wyłączenia znaczników dokąd iść więc bardzo fajnie się eksploruje te tereny bez biegania od znacznika do znacznika gdzie gra tylko informuje mniej więcej gdzie mamy się udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Godzinę temu, Rooofie napisał: No ale graficznie to ryje beret. Na plus, jest możliwość wyłączenia znaczników dokąd iść więc bardzo fajnie się eksploruje te tereny bez biegania od znacznika do znacznika gdzie gra tylko informuje mniej więcej gdzie mamy się udać. Możliwość wyłączenia wszystkich pomagierów w eksploracji była już w poprzednich grach Ubisoftu, pierwszy raz chyba w Odyssey. Spłynęło więcej recenzji, najniżej oceniana gra w historii open worldów od Ubisoftu, chyba już naprawdę wszystkim przejadła się ta Far Cryo'wa formuła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi