Skocz do zawartości

PSX Extreme 311

Featured Replies

Opublikowano

Ale jednak potwierdza się opinia, że poczta jest hamulcowym. Częśc forumowiczów chwaliła termin dostawy,a  u mnie znowu kilka dni poslizgu było.

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OFFTOP! Koledzy i koleżanki z forum! 13 lipca urodziła mi się córka (co teasowalem w Szmatlawcu jakis czas temu).   Jest dowodem na to, że poza graniem i pisaniemi malem tez czas na inn

• Jestem Mordy.   Nowa drukarnia, bo jak widać, istnienie na rynku wymaga ostrego lawirowania. Wraz ze zmianą drukarni odnotowano dwie istotne kwestie. Papier słabszy i, jak już zauważono, doś

Opublikowano
W dniu 16.08.2023 o 15:48, milupl napisał:

Jakieś przecieki kiedy nowy numer?

Z FB "A w czwartek 24 sierpnia numer na półkach prasowych. Z okładką, której nie możemy ujawnić.

Prenumeratorzy otrzymają swojego PDFa 22 sierpnia wieczorem."

Opublikowano

Z obecnego przeczytałem tylko tekst Dzuja o demkach :( ale duże zmiany u mnie teraz i jakiś głowy do czytania nie mam. 

Opublikowano
12 godzin temu, grzybiarz napisał:

Z obecnego przeczytałem tylko tekst Dzuja o demkach :( ale duże zmiany u mnie teraz i jakiś głowy do czytania nie mam. 

Rozumiem ze na lepsze ?

Opublikowano

Ty akurat możesz się domyślać :) myśle ze jest ciężej, ale chyba lepiej. 

Opublikowano

Ciężej a lepiej - oby chodziło o wagę portfela.

W każdym razie bierz codziennosc za mordę i walcz tam ;)

A tekst Dżuja jako jedyny to dobry wybór, choć polecam jeszcze sprawdzić ten łysola Adama i dziadersa Rogera - warto.

Opublikowano

Tekst Rogera zachęcił mnie do sięgnięcia po ponad 20 letnią grę, na którą nawet nie wiedziałem, że będę miał ochotę, a to już samo w sobie o czymś świadczy. Lubię jego styl, zajawka się udziala i fajnie, że chce mu się pisać czasem takie dłuższe formy.

Notabene czytałem ostatnio stary numer PE, w którym były wyniki konkursu na recenzję MGS2 (swoją drogą założenia konkursu, a właściwie nagród, były dla mnie już wtedy dosyć osobliwe: napisz reckę MGS2, żeby wygrać...MGS2 xD). Patrzę na listę nagrodzonych, na 4 miejscu znany skądinąd Roger Żochowski.

Opublikowano
W dniu 18.08.2023 o 20:32, łom napisał:

Prenumeratorzy otrzymają swojego PDFa 22 sierpnia wieczorem

No i zgodnie z obietnicą nie otrzymali. ;)

Opublikowano

Łapusz pewnie na grzybobraniu i standardowo nie ma kto wgrać pdf-a.

Opublikowano

Właśnie se przeczytałem tekst grabarczyka o looney tunes i mam retro wspominki - takie pismo kiedyś kupiłem z kasetą (tego Ok is Ok z artykułu nie kojarzę).

Nagralem se na to potem jakaś rzeźnie:)

IMG_5430.jpeg

Opublikowano
26 minut temu, grzybiarz napisał:

(tego Ok is Ok z artykułu nie kojarzę).

Moze o to mu chodziło, miałem pare numerow

Przechwytywanie.thumb.JPG.776fd88ab0c7dc38e6a8816f31396496.JPG

Opublikowano

Tak, to to. Słuchowiska edukacyjne na kasetkach. Uwielbiałem!