Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Wrzuta ,,kinówki" Chainsaw Mana, która zapewne pojawi się w polskich multipleksach. ,,Kreska" i fabuła zapowiadają się na potężne, tzn. w sam raz jak na akcyjniak sci-fi/fantasy w stylu i tempie, które prezentowało nam do tej pory serialowe ,,Chainsaw Man". Czekam w opór! :P

11 godzin temu, Czezare napisał(a):

Książka była fenomenalna, jedna z najlepszych S-F jakie przeczytałem, a raczej wysłuchałem w formie audiobooka. Mój entuzjazm znacząco obniża jednak fakt, że głównym hirołsem będzie Goslingbalon

,,Marsjanin" to dla mnie jak na razie ,,the best of all" książka spośród literatury sci-fi, ale tej ,,sci-fi" z przedrostkiem naukowym, a nie tym bardziej fikcyjnym. Film Scotta również uwielbiam, nie ma to tamto: Damon sprawdził się w głównej roli po prostu soczyście!. Książka Projekt Hail Mary... możliwe, że jak uporam się z tym, co rozpocząłem czytać, i z tym co mam jeszcze na liście - to po nią sięgnę. Chociaż wolałbym zamiast niej Trylogię Marsjańską Robinsona.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 718,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

Książka Projekt Hail Mary... możliwe, że jak uporam się z tym, co rozpocząłem czytać, i z tym co mam jeszcze na liście - to po nią sięgnę. Chociaż wolałbym zamiast niej Trylogię Marsjańską Robinsona.

Ja ze swojej strony PHM bardzo, bardzo polecam. Mi się Marsjanin tegoż autora również podobał, ale "Project..." chyba nawet lepsze, a już na pewno bardziej wzruszające.

Opublikowano
30 minut temu, Sep napisał(a):

Wygląda biednie balon

to wygląda jakby Uwe Boll kręcił film za hajs ze zbiórki w necie... jakieś 20 lat temu.

Opublikowano
2 godziny temu, Sep napisał(a):

Wygląda biednie balon

ale sraka, scenografia i efekty na poziomie Spartacusa

Opublikowano

Uwe Boll wrócił do kręcenia filmów?

Opublikowano

It looks like a movie that was made in the early 2000's, got lost, found just last week and it's just being released to recoup costs....I'm in.

Szacun za muzę rockową w trailerze. Podoba mi się ten feeling trailera, jakbym przeniósł się w czasie.

Opublikowano

Do końca nie wiem co tam mi jeszcze nie pasuje, może to wszystko zbyt czyste i sterylne? Przez jakiś filtr vhs by to mogli przepuścić boomer

Jakimś wielkim fanem oryginału nie jestem, ale bardziej mnie przekonuje ten trailer

Opublikowano

Chujowy film doczekał się chujowego rimejku. Gratuluję Hollywood, osiągnęliście nowe dno sonkassie