Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wrzuta ,,kinówki" Chainsaw Mana, która zapewne pojawi się w polskich multipleksach. ,,Kreska" i fabuła zapowiadają się na potężne, tzn. w sam raz jak na akcyjniak sci-fi/fantasy w stylu i tempie, które prezentowało nam do tej pory serialowe ,,Chainsaw Man". Czekam w opór! :P 11 godzin temu, Czezare napisał(a):Książka była fenomenalna, jedna z najlepszych S-F jakie przeczytałem, a raczej wysłuchałem w formie audiobooka. Mój entuzjazm znacząco obniża jednak fakt, że głównym hirołsem będzie Gosling,,Marsjanin" to dla mnie jak na razie ,,the best of all" książka spośród literatury sci-fi, ale tej ,,sci-fi" z przedrostkiem naukowym, a nie tym bardziej fikcyjnym. Film Scotta również uwielbiam, nie ma to tamto: Damon sprawdził się w głównej roli po prostu soczyście!. Książka Projekt Hail Mary... możliwe, że jak uporam się z tym, co rozpocząłem czytać, i z tym co mam jeszcze na liście - to po nią sięgnę. Chociaż wolałbym zamiast niej Trylogię Marsjańską Robinsona.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): Książka Projekt Hail Mary... możliwe, że jak uporam się z tym, co rozpocząłem czytać, i z tym co mam jeszcze na liście - to po nią sięgnę. Chociaż wolałbym zamiast niej Trylogię Marsjańską Robinsona.Ja ze swojej strony PHM bardzo, bardzo polecam. Mi się Marsjanin tegoż autora również podobał, ale "Project..." chyba nawet lepsze, a już na pewno bardziej wzruszające.