Opublikowano 8 lipca8 lip Idziemy! W końcu remaster i jakość obrazu i dźwięku 4K, systemy Dolby, no i ten projektor laserowy... no WoW! Nic tylko ładować swoje 4 litery do kin i oglądać! Dla ,,Terminatora 2" po prostu warto! A co do Camerona, James... ponoć pracuje nad kolejnym Terminatorem i Avatarem - to mają być jego jedyne oczka w głowie jak na dzień dzisiejszy. :D
Opublikowano 8 lipca8 lip 2 godziny temu, Rudiok napisał(a):Wystarczyło pół trailera, tak dobre, że nie chciałem sobie psuć reszty.
Opublikowano 8 lipca8 lip Ciary. Zendaya nadal nie pasuje ale chyba w końcu zobaczę Diunę w kinie bo w tym roku i tak nie będzie już nic lepszego.
Opublikowano 11 lipca11 lip W dniu 7.07.2026 o 22:14, Rtooj napisał(a):O matulu, to jest trailer a nie jakieś Odyseje czy wilkołaki.Na to trzeba pójść do kina, bo zwiastun bardzo klimatyczny. Ciekawe, czy będą projekcie w Polsce.
Opublikowano 11 lipca11 lip 5 minut temu, LukeSpidey napisał(a):Na to trzeba pójść do kina, bo zwiastun bardzo klimatyczny. Ciekawe, czy będą projekcie w Polsce.Tam niby wystepują co najmniej dwie duże gwiazdy hollywood, więc na 100% zawita do Europy, zresztą to wygląda jak blockbuster. Ciekawy zabieg z tym pokazywaniem tylko koreańczyków w trailerze, biznes wskazywałby żeby pokazywać piękną Alicie co 2 sekundy.
Opublikowano 14 lipca14 lip https://naekranie.pl/aktualnosci/wladca-pierscieni-polowanie-na-golluma-poprawnosc-polityczna-1784007313Sam Tolkien był pod silnym wpływem mitologii nordyckiej, jest tam bardzo dużo tego klimatu. Shire sprawia wrażenie bardzo, ale to bardzo... no wiesz, białego. Niezbyt ich obchodzi to, co dzieje się poza granicami Shire, ale wiedzą jedno - nie chcą, żeby ktokolwiek tam przychodził. Tak, pojawiały się głosy krytyki. Ten konkretny film (Polowanie na Golluma - przyp. aut.) w pewnym sensie to dostrzega. Jednak nie sądzę, abyśmy mieli tworzyć poprawną politycznie wersję filmu, w której obsadzamy role tylko po to, by odhaczyć odpowiednie punkty w tabelce. Zrobimy to więc w zasadzie tylko tam, gdzie ma to sens. Serkis? Zawsze szanowałem.
Opublikowano 14 lipca14 lip Nie wiem czy jest dobry materiał pod treści dla ,,Cinema News"... no ale... popatrzmy, kurnia zapomniało się o ,,Crystal Lake". Ależ to kapitalnie się zapowiada, ależ do będzie doboostowanie treści do Uniwersum Piątku 13-ego! Ciarki i mega hype!
Opublikowano 15 lipca15 lip Reynolds, Dorociński, Branagh... kurłaaa czego tu chcieć więcej... Żyć, oddychać, utrzymywać potrzeby fizjologiczne... No, zapowiada się, zapowiada ten cosik na świetne filmicho! :D
Opublikowano 16 lipca16 lip W dniu 14.07.2026 o 13:51, Masorz napisał(a):https://naekranie.pl/aktualnosci/wladca-pierscieni-polowanie-na-golluma-poprawnosc-polityczna-1784007313Serkis? Zawsze szanowałem.Nie licząc sraki jaką był drugi Venom.
Opublikowano 16 lipca16 lip 8 hours ago, Rtooj said:Ale strzelili, to chyba nie AI, ten aktor jest prawdziwy.Nie wiem jak z filmem ale ten trailer jest bezbłędny
Opublikowano 16 lipca16 lip Ten głos mnie irytował, chyba trochę przekoloryzowany, brzmi jak parodia, ale sam trailer dobry. Może nawet do kina się przejde, bo uwielbiam serie Rocky.
Opublikowano 16 lipca16 lip Panie Scott... no, kurnia, cosik z tego ,,Gwiazdozbioru Psa" jednak będzie. Ciut lepsza najnowsza wersja zwiastuna do tej produkcji, lepsza niż ,,poprzedniczki", xD. Jak podaje FDB/PL, ,,Film powstał na podstawie cenionej powieści Petera Hellera. W obsadzie znaleźli się m.in. Jacob Elordi, Josh Brolin, Margaret Qualley, Guy Pearce, Benedict Wong oraz Allison Janney. Scenariusz napisał Mark L. Smith, a producentami są Ridley Scott, Michael Pruss, Mark L. Smith i Cliff Roberts". Czekam dużo bardziej niż na ,,Dzień objawienia"... :D
Opublikowano 17 lipca17 lip No akurat na nowego Rambo jest już wybrany inny aktor. Edytowane 17 lipca17 lip przez Sep
Opublikowano 18 lipca18 lip Na ,,reżyserski uncut" xD drugiej kinówki Z Archiwum X z chęcią poszedłbym i nawet do kina. Druga odsłona tego Uniwersum w filmie przyznam... siadła mi na gusta. Nie było najgorzej. Ale jeśli ma być w ,,reżyserce" jeszcze lepiej, to ja to biorę w ciemno. :D