Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

O matulu, to jest trailer a nie jakieś Odyseje czy wilkołaki.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 879,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

image.png

Idziemy! W końcu remaster i jakość obrazu i dźwięku 4K, systemy Dolby, no i ten projektor laserowy... no WoW! Nic tylko ładować swoje 4 litery do kin i oglądać! Dla ,,Terminatora 2" po prostu warto! A co do Camerona, James... ponoć pracuje nad kolejnym Terminatorem i Avatarem - to mają być jego jedyne oczka w głowie jak na dzień dzisiejszy. :D

Opublikowano
2 godziny temu, Rudiok napisał(a):

FB_IMG_1783526436073.jpg

Wystarczyło pół trailera, tak dobre, że nie chciałem sobie psuć reszty.

Opublikowano

Ciary. Zendaya nadal nie pasuje ale chyba w końcu zobaczę Diunę w kinie bo w tym roku i tak nie będzie już nic lepszego.

Opublikowano

W chuj dziwnie wygląda ta ekranizacja God of War.

Opublikowano
W dniu 7.07.2026 o 22:14, Rtooj napisał(a):

O matulu, to jest trailer a nie jakieś Odyseje czy wilkołaki.

Na to trzeba pójść do kina, bo zwiastun bardzo klimatyczny. Ciekawe, czy będą projekcie w Polsce.

Opublikowano
5 minut temu, LukeSpidey napisał(a):

Na to trzeba pójść do kina, bo zwiastun bardzo klimatyczny. Ciekawe, czy będą projekcie w Polsce.

Tam niby wystepują co najmniej dwie duże gwiazdy hollywood, więc na 100% zawita do Europy, zresztą to wygląda jak blockbuster. Ciekawy zabieg z tym pokazywaniem tylko koreańczyków w trailerze, biznes wskazywałby żeby pokazywać piękną Alicie co 2 sekundy.

Opublikowano

https://naekranie.pl/aktualnosci/wladca-pierscieni-polowanie-na-golluma-poprawnosc-polityczna-1784007313

Sam Tolkien był pod silnym wpływem mitologii nordyckiej, jest tam bardzo dużo tego klimatu. Shire sprawia wrażenie bardzo, ale to bardzo... no wiesz, białego. Niezbyt ich obchodzi to, co dzieje się poza granicami Shire, ale wiedzą jedno - nie chcą, żeby ktokolwiek tam przychodził. 

Tak, pojawiały się głosy krytyki. Ten konkretny film (Polowanie na Golluma - przyp. aut.) w pewnym sensie to dostrzega. Jednak nie sądzę, abyśmy mieli tworzyć poprawną politycznie wersję filmu, w której obsadzamy role tylko po to, by odhaczyć odpowiednie punkty w tabelce. Zrobimy to więc w zasadzie tylko tam, gdzie ma to sens. 

Serkis? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Ale strzelili, to chyba nie AI, ten aktor jest prawdziwy.

Opublikowano
8 hours ago, Rtooj said:

Ale strzelili, to chyba nie AI, ten aktor jest prawdziwy.

Nie wiem jak z filmem ale ten trailer jest bezbłędny

Opublikowano

Ten głos mnie irytował, chyba trochę przekoloryzowany, brzmi jak parodia, ale sam trailer dobry. Może nawet do kina się przejde, bo uwielbiam serie Rocky.

Opublikowano

Panie Scott... no, kurnia, cosik z tego ,,Gwiazdozbioru Psa" jednak będzie. Ciut lepsza najnowsza wersja zwiastuna do tej produkcji, lepsza niż ,,poprzedniczki", xD.

Jak podaje FDB/PL, ,,Film powstał na podstawie cenionej powieści Petera Hellera. W obsadzie znaleźli się m.in. Jacob Elordi, Josh Brolin, Margaret Qualley, Guy Pearce, Benedict Wong oraz Allison Janney. Scenariusz napisał Mark L. Smith, a producentami są Ridley Scott, Michael Pruss, Mark L. Smith i Cliff Roberts". Czekam dużo bardziej niż na ,,Dzień objawienia"... :D

Opublikowano

Mieli chyba kręcić jakiś prequel Rambo, chcę tego gościa.

Opublikowano

No akurat na nowego Rambo jest już wybrany inny aktor.

Edytowane przez Sep

Opublikowano

image.png

Na ,,reżyserski uncut" xD drugiej kinówki Z Archiwum X z chęcią poszedłbym i nawet do kina. Druga odsłona tego Uniwersum w filmie przyznam... siadła mi na gusta. Nie było najgorzej. Ale jeśli ma być w ,,reżyserce" jeszcze lepiej, to ja to biorę w ciemno. :D