Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 34,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano
10 minutes ago, PiPoLiNiO said:

Niestety chyba sens ligi przestał istnieć, bo gierka pozawala w czasówce cofać sobie czas... Brak słów 

U mnie cofanie dodaje wykrzyknik. 

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, MaZZeo napisał:

przecież zawsze tak było.

Tak? To widocznie tu jeszcze nie zdążyłem wyłączyć pokazywania tej opcji. Ale skoro daje wykrzyknik to luz. 

Opublikowano
7 hours ago, benito82pl said:

Wypożyczonym gracie czy kupiliście r8?

Ja na razie wypożyczonym.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, benito82pl napisał:

Wypożyczonym gracie czy kupiliście r8?

Ja kupiłem. Ale to bez różnicy. Po prostu na wypożyczony chyba progresu nie robi. A zwiększać mocy i tak nie można do rozgrywek. 

Opublikowano
6 minutes ago, PiPoLiNiO said:

Ja kupiłem. Ale to bez różnicy. Po prostu na wypożyczony chyba progresu nie robi. A zwiększać mocy i tak nie można do rozgrywek. 

Progresu to raz, dwa nie można nawet ciśnienia w oponach zmienić na pożyczonym ;) Jak się rywalizacja zaostrzy trzeba będzie kupić :dunno:

Opublikowano

W jakim trybie kręcicie czasy? Moje pierwsze podejście, widzę czas 2:14:0xx i wiem gdzie się poprawić ale nie potrafię złożyć idealnego kółka. 

Ja kupiłem auto, wpadło kilkanaście leveli. Może później do online się przyda.

3d4b7640-527e-496b-ad54-8d5dd4d9285f.PNG

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

No właśnie chyba nie było podane w jakim mamy kręcić, ja wziąłem jazdę swobodną :dunno:

Opublikowano

Ewentualnie można dodać się do znajomych i ścigać się przez rywali. Jest tam zakładka znajomi z czasami. Nie będzie trzeba dodawać zdjęć a czasy będą na bieżąco 

Opublikowano
  • Autor
35 minut temu, Marcin_wawa napisał:

Mi obojętne w sumie. Korzystając z L4 wrzucam update:

image.thumb.jpeg.98588f87530354746d586a2c58c91da0.jpeg

Pisałem wcześniej. Edytuj post podmieniając zdjęcie bo będzie burdel totalny. 

Gramy w trybie szybkie zawody i tam jazda próbna. 

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

@PiPoLiNiO To może zapisz to w zasadach w pierwszym poście, bo nie czytam wszystkich wiadomości. Nie mówiąc już o osobach, które dołączą później.

Co do pisania swoich czasów, to jestem za tym aby nie zabraniać tego. Wtedy jest rywalizacja na bieżąco i podkręca innych do dzialania. To, że nie wieźmiesz tych czasów pod uwagę nic nie zmienia, bo to nie są ostateczne czasy. A przynajmniej inni mają pogląd gdzie się aktualnie znajdują.

Opublikowano

Robicie 10 sek lepsze czasy. Gdy skleję idealne kółko to może 3-5 sek będzie lepiej. Problemem jest walka z opanowaniem auta z dohamowaniami, 130r nie da się na pełnej? jakieś tipy? Gram na kierce

Opublikowano
2 minutes ago, benito82pl said:

Robicie 10 sek lepsze czasy. Gdy skleję idealne kółko to może 3-5 sek będzie lepiej. Problemem jest walka z opanowaniem auta z dohamowaniami, 130r nie da się na pełnej? jakieś tipy? Gram na kierce

Ustawienia kierownicy jeśli jeździsz na standardzie, który jest okropny. Ja na razie też kręcę o 5s lepsze czasy na padzie niż kierownicy.

Opublikowano
4 minutes ago, benito82pl said:

Posrane ze na padzie gdzie jest mniej precyzji kręci się lepsze czasy.

Ale jest więcej wspomagania, nawet przy wszystkim wyłączonym ;)

Opublikowano

Zgłaszam się.

O, to nie jest ze mną tak źle, jak zobaczyłem to 2:14, gdzie póki co na kierownicy kręce coś koło 2:18, to myślałem, że paralityk ze mnie totalny. Ale powinno być lepiej, na razie kilkanaście kółek, ciężko mi o jeden cały udany przejazd póki co.

Opublikowano

Powiedzcie, czy istnieje jakaś możliwość zmiany opon, czy dopiero ewentualnie po zakupie auta?

Dodatkowo co z paliwem, macie auto zatankowane pod korek?

87b538f6-e50d-468a-b59b-e45f2ec91ecf.png

Opublikowano

Można jeszcze dołączyć do rozgrywek? Jak tak to jestem chętny pokaleczyć 

KamilM1990

Opublikowano

@zloto Opon nie zmienisz nawet jak kupisz auto.  Paliwo zmieniałem ale nie ma to raczej wpływu na auto w tym trybie (albo nie widać poziomu zatankowania podczas jazdy albo go nie ubywa nie pamiętam).