Opublikowano 17 kwietnia 20251 r Just now, dominalien said:I oczywiście był to Deus Ex 🙂 Jak napisałeś o osłonie od razu mi klikło.Czyli nie Ubi. Teraz też pamiętam to przechodzenie przez ściany :D
Opublikowano 18 kwietnia 20251 r 7 godzin temu, dominalien napisał(a):Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.Deus Ex, ale też np 007 Quantum of Solace od Treyarch kiedyś.A Paolo to już widzę łeb przeżarty CW, bo prawie w każdym temacie syndrom oblężonej twierdzy imienia najświętszej panienki XBOX - trochę smutno się robi, jak się patrzy na upadek takiego fajnego niegdyś forumowicza
Opublikowano 18 kwietnia 20251 r Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)
Opublikowano 18 kwietnia 20251 r Jaka hipokryzja, wszyscy uniwersalnie przed premierą podchodzili z lekką rezerwą po drugim Wolfiku, a po premeirze uniwersalnie bili na krzyżaka do tej gierki niezależnie od WYZNANIA konsolowego. Ogarnij się ziom, bo faktycznie trochę smutno się na to patrzy.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r W dniu 17.04.2025 o 14:45, Bzduras napisał(a):W Microsofcie strzelają właśnie korki od szampana, że dostali Twoje pieniążki prosto na swoje hamerykańskie konta Niech się tam zeszmacą w nagrodę. Należy im się.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Autor Jeśli dostarczanie takich gier jak Indiana to szmacenie się to mam nadzieję że Xbox będzie się tak szmacił jeszcze długo. Skorzystają na tym wszyscy, zarówno posiadacze Xboxa, PC jak i PlayStation.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Cytowany post nie zostawia wątpliwości, że jest tak jak Square pisze.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Autor 19 minut temu, Square napisał(a):Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.No możesz mieć rację ta interprtacja bardziej chyba pasuje.Tak czy inaczej, trzymam kciuki za tym by gra sprzedala się na nowej platformie dobrze. A twórcy żeby się nie zeszmacili, tylko zabrali się za kontynuacje przygód doktura Jonesa.Spencer powiedział ostatnio że jest życie w tym IP więc liczę że nie skończy się na Wielkim Kręgu.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Autor 1 minutę temu, Bielik napisał(a):Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!Nie ma defence force, bo Xbox nie jest warty obrony przez kogokolwiek.Po prostu źle zrozumiałem post. Zdarza się.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r W dniu 18.04.2025 o 06:09, Paolo de Vesir napisał(a):Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)Przed premiera w ubieglym roku, ludzie jeszcze nie wiedzieli z czym do konca beda mieli do czynienia. Teraz juz wiadomo czym gra jest, a to znaczna roznica w podejsciu. Przeciez teraz nie bedziesz sie zastanawial czy tryb z oczu da rade, skoro mozesz sobie poczytac opinie graczy, ktorzy gre juz przeszedli. Podchodzenie z lekka rezerwa do gry przed jej premiera zdarza sie, to naturalne. A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa. Edytowane 21 kwietnia 20251 r przez Lukas_AT
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r 33 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa.Nie znajdę takich, a że na mnie spoczywa obowiązek udowodnienia to jedynie pozostaje mi się pogodzić z gorzkim smakiem porażki. Nie dlatego, że ich nie ma, a po prostu nie zbieram kartoteki na nikogo.Pozostaje mi jedynie pamięć o opiniach nt. „gówien z GamePassa” i „braku gier na Xboxie” sprzed okresu multiplatformowości MSu.
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Ja pamietam ogolnie pozytywny odbior Indiany, a pewne obawy przed premiera byly zwiazane z gameplayem. Dobra gra obroni sie sama, a te gowna z Game Passa to pewnie nie w temacie Indiany, a raczej w temacie Redfall. Moze kiedys bedzie mozliwosc pobrania wypowiedzi z calego tematu do Excela by udowodnic teze. Edytowane 21 kwietnia 20251 r przez Lukas_AT
Opublikowano 21 kwietnia 20251 r Gierka to mokry sen fanów Indiany Coś pięknego! Dawno się tak dobrze nie bawiłem i nie mogę się oderwać :)
Opublikowano 22 kwietnia 20251 r Autor swoją drogą odświeżam sobie pierwsze posty w temacie i pięknie mi się wszystko sprawdziło W dniu 12.01.2024 o 07:09, ASX napisał(a):Oby tylko nie nie soulsy gaas, albo open world. Poproszę klasyczną singlową grę przygodową z zagadkami i strzelaniem do nazistów, z klasyczną muzyką, ładną grafiką i w duchu starych filmów i będę bardziej niż szczęśliwy jedyne do czego można się przyczepić to ten open world. Ale szczerze mówiąc bardzo mi siadły te otwarte huby i teraz nie chciałbym żeby to było zrobione inaczej. Plądrowanie grobowców czy nawet zwykła przechadzka po targu w Egipcie w poszukiwaniu wskazówek miała świetny klimat. I każdą taką otwartą lokacje przeczesywałem do cna, starając się robić wszystko co się da. Jedynie nie zostałem fanem Tajlandii, nie podobało mi się pływanie łódką z której cały czas trzeba było wychodzić i wchodzić. W porównaniu do Watykanu czy Egiptu była to też bardzo mała intuicyjna lokacja i ciężko było się po niej poruszać, bez zaglądania co 10 sekund do mapy. Rozumiem że pewnie takie było założenie, żeby się poczuć trochę zagubionym, ale i tak moim zdaniem wyraźnie odstaje.
Opublikowano 22 kwietnia 20251 r Ten open world to taki jak z Uncharted Lost Legacy? Tak czy owak gra znajduje się u mnie na bardzo wysokim miejscu w kolejce gier do kupienia. Gdyby nie to, że raczej głupotą jest kupować grę w pełnej mając już kupione inne do ogrania to brałbym choćby dziś :)
Opublikowano 22 kwietnia 20251 r 1 godzinę temu, Homelander napisał(a):Ten open world to taki jak z Uncharted Lost Legacy? Tak czy owak gra znajduje się u mnie na bardzo wysokim miejscu w kolejce gier do kupienia. Gdyby nie to, że raczej głupotą jest kupować grę w pełnej mając już kupione inne do ogrania to brałbym choćby dziś :)Nie, lokacje jednak większe i Indi ma kilka otwartych leveli, a nie jak w LL w sumie jedna tak naprawdę większa lokacja.
Opublikowano 23 kwietnia 20251 r Pojawił się update na PS5 ale pierwszy raz przy update mam error przy instalacji:„Ktoś coś” ma podobnie? Miejsca na dysku w opór. Ok mam kod błędu:Czyli ściągamy od nowa 105 GB :)Inne patche do gier poszły bez problemu tylko z Indym error się zoccurował :/ Pytanie czy re-instalka pomoże czy MG coś zjebał w patchu na PS5. Jak ktoś z Was Panowie ma wersje PS5 to niech da znać czy ma ten sam problem. Edytowane 23 kwietnia 20251 r przez elvis004
Opublikowano 24 kwietnia 20251 r On 4/22/2025 at 6:05 AM, Homelander said:Ten open world to taki jak z Uncharted Lost Legacy? Tak czy owak gra znajduje się u mnie na bardzo wysokim miejscu w kolejce gier do kupienia. Gdyby nie to, że raczej głupotą jest kupować grę w pełnej mając już kupione inne do ogrania to brałbym choćby dziś :)Powiedziałbym, że taki Watykan czy kolejne (żeby nie spoilować) to są ogromne, spokojnie każda na 5-6 godzin łażenia, żeby wszystko wyczyścić. A chce się wyczyścić, bo side questy czy nawet głupie notatki nie są od czapy zupełnie, a często zawierają drobne informacje związane z fabułą, albo wskazówki do jakiś ciekawych miejsc czy skarbów.
Opublikowano 5 maja 20251 r Było pewnie, ale czy będę mógł odwiedzić jeszcze Watykan później jak już będę w dalszych lokacjach? Wszystko da się dozbierać i porobić później?
Opublikowano 5 maja 20251 r Tak można się w dowolnym momencie przenosić do już odwiedzonych lokacji z poziomu dziennika
Opublikowano 5 maja 20251 r Dzięki.Gra jest świetna. Uczestniczenie w kolejnej filmowej części normalnie. Koncept gry jest super i mega czuć, że to Indiana. Najlepsza gra na licencji easy.Jedyne co mnie wybija z rytmu to zachowanie postaci towarzyszacych, głównie chodzi o babeczke, no co ona się naodpierdalała spacerując ze mną po Watykanie i lochach to istny kabaret, to SI to kek xD I kilka niedociągnięć z animacjami, czy odpalaniem się dialogów w dziwnych momentach, albo w momencie kiedy takiego dialogu już nie powinno być, bo coś zdążyłem zrobić wczesniej itp, itd. Tak to cymesik.
Opublikowano 9 maja 20251 r U mnie zaraz stuknie 10 godzin. Bardzo dobra giera. Trochę się obawiałem trybu fpp ale idzie się bez problemu przyzwyczaić no i aż się chce zebrać wszystko co jest do zebrania.