Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał(a):

Swiczowcy wyścigowcy łykną nawet dropy do 5ciu fpsów byle to wszystko się działo "pod kołderką" niki

Lepiej zawsze ogrywac wspaniałe nowości na PS5

image.png.6549d7b20c1eff6a5a85ff820d1f14bc.png

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 447,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Ofi wkurzony że skyrim dostał patcha a nie darmowy fallout shelter z komórek

Opublikowano
11 godzin temu, Daffy napisał(a):

Lepiej zawsze ogrywac wspaniałe nowości na PS5

image.png.6549d7b20c1eff6a5a85ff820d1f14bc.png

Jednak przesyłka tego ps5 pro z zeldami totk i botw na switcha 2 trochę się opóźni bo sklep czeka na astrobota z maskotkami dla dzieciaków.

Ale będą święta.

Opublikowano
16 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Konsola kompletna

Its an unbelievably bad 'upgrade', it brings minor benefits over the Switch 1 version and some actual downgrades.

- It runs at 30fps which is frankly unacceptable no matter what way you spin it.

- 250ms of input lag that makes the game feel worse to play at 30fps than the original Switch version.

- It's very clearly cheaply upscaled from 720p to 1080p in handheld mode using DLSS. I don't believe there's any ACTUAL resolution increase here. Given that there is theoretically a ton of headroom from it still being 30fps that is quite unacceptable.

- The file size is a whopping 53gb somehow. Given that the PC install of the anniversary edition is only 19gb I can't help but feel there's a colossal mistake with the install here. I theorise that they've doubled up on the installed files, including an entire Switch 1 install as well as the Switch 2 version and all optional language packs.

Given all this the Switch 2 upgrade is a colossal disappointment and a huge missed opportunity. I'd forgive it easier if it was a free upgrade to the base game but you have to pay £18 to upgrade to the anniversary edition. At least it adds back the volumetric effects from the special edition I guess?

najlepsza wersja

Opublikowano

Nie mogę się doczekać portu fallouta 4 w wykonaniu mistrzów z bethesdy

Opublikowano

@GearsUp To są te poprawione/dopieszczone trochę droższe wersje gier bo ktoś musiał przysiąść i dostosować wszystko pod platformę? ŁAŁ, no to zajebioza.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

@GearsUp To są te poprawione/dopieszczone trochę droższe wersje gier bo ktoś musiał przysiąść i dostosować wszystko pod platformę? ŁAŁ, no to zajebioza.

Jestem zawiedziony, zwłaszcza tym input lagiem, którego pewnie spaczują ale DLSS dalej działa cuda na tej konsolce

- In fact, Switch 2 shows higher settings (such as drawing distance) than the PS5 version.

- Because of this, the game is limited to 30fps on Switch 2 due to these visual improvements.

Opublikowano

prawdziwe cuda ale to pasuje wszak za chwilę Boże Narodzenie sadkek
jakbym na PS5 miał tryb ,,30 klatek NS2 super luksja grafika'' to bym grał w 60 )

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Krzysztof93 napisał(a):

jakbym na PS5 miał tryb ,,30 klatek NS2 super luksja grafika'' to bym grał w 60 )

To ty. Masa ludzi mając na PS5 wybór Quality czy Perf gra na tym pierwszym

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Niby to switch pro a dalej są widać ładowane wersje ziemniaka 10cio letnich gier.

Tradycja zachowana niki

Azjaci i tak kupią, bo w swoich kapsułach wystarczy im taka wersja pod kołderką.