Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak można wołać 260 zł za 10 letnią grę, która nawet w czasie premiery nie była tyle warta.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. X generacja w Pokemonach na 30-lecie serii to jest mus. Albo pójdą po linii najmniejszego oporu i zrobią remake typu Let's go Johto czy coś xD Ale prędzej znowu Kanto, bo przecież trzeba tłuc 1. genę. Widać to chociażby po mistrzostwach Europy (już w przyszły piątek), gdzie na merchu są głównie startery z gen1.Mnie podjarał w sumie news o Another Eden Begins – jestem fanem mobilki (muszę do niej w ogóle wrócić, bo jest świetna i nie wymaga mikropłatności nachalnie). Ciekawe, czy to będzie pierwsze kilka arców, czy co.No i FFRebirth, fajnie, że tak szybko, trzeba zrobić preorder.Te paranormalne historie na wyspie też mogą być git.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minuty temu, Szwed napisał(a):X generacja w Pokemonach na 30-lecie serii to jest mus. Albo pójdą po linii najmniejszego oporu i zrobią remake typu Let's go Johto czy coś xD Ale prędzej znowu Kanto, bo przecież trzeba tłuc 1. genę. Widać to chociażby po mistrzostwach Europy (już w przyszły piątek), gdzie na merchu są głównie startery z gen1.Mnie podjarał w sumie news o Another Eden Begins – jestem fanem mobilki (muszę do niej w ogóle wrócić, bo jest świetna i nie wymaga mikropłatności nachalnie). Ciekawe, czy to będzie pierwsze kilka arców, czy co.No i FFRebirth, fajnie, że tak szybko, trzeba zrobić preorder.Te paranormalne historie na wyspie też mogą być git.Nie no co do poksów to przecież latają od dawna pzecieki (ale taki z dokumentów wykradzione), że będzie Winds/Waves
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A dobra, fakt, zapomniałem. Na początku chyba miały być wyspy greckie, a teraz stanęło na Mikronezji. Mogliby trochę poddymić ten hype, bo ostatnio dali teaser z Jigglypuffem na czarnej kanapie i jest cienko. W Pokemon Center merch z okazji 30-lecia też jest słaby.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Cudo, ale trzeba czekać do sierpnia.Red Art GamesSUPER BOMBERMAN COLLECTION Nintendo Switch™ (Collector's...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Złożyłem preorder na te kartonowe Google do virtual boya. 19.99 € ale płatność nie przeszła paypalem. Trza dodać osobno kasę. Oczywiście to już idzie za pomocą paypala mogę dodać kasę o wartości 50 zł, 100 zł itp. Dodałem na 100 zł. Przejdzie ta wysyłka czy jeszcze dolicza do 20 ojro wysyłkę i przekroczy stówę? Nie chce nabijać 200 zł żeby ta kasa tam leżała zamrożona.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 45 minut temu, grzybiarz napisał(a):Złożyłem preorder na te kartonowe Google do virtual boya. 19.99 € ale płatność nie przeszła paypalem. Trza dodać osobno kasę. Oczywiście to już idzie za pomocą paypala mogę dodać kasę o wartości 50 zł, 100 zł itp. Dodałem na 100 zł. Przejdzie ta wysyłka czy jeszcze dolicza do 20 ojro wysyłkę i przekroczy stówę? Nie chce nabijać 200 zł żeby ta kasa tam leżała zamrożona.Nie lepiej kupic cos solidniejszego z aliexpress? https://a.aliexpress.com/_EIWoxgY
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie mam sprawe, nie moge polaczyc sie z Wi-Fi w bibliotece od tygodnia bo wymaga rejestracji przez przegladarke. Wczesniej mialem ustawione DNS na 045.055.142.122 albo Primary DNS na 8.8.8.8 i Secondary DNS na 8.8.4.4 i dzialalo a teraz nie, co musze zmienic w ustawieniach?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 25 minut temu, Sven Froost napisał(a):Panowie mam sprawe, nie moge polaczyc sie z Wi-Fi w bibliotece od tygodnia bo wymaga rejestracji przez przegladarke. Wczesniej mialem ustawione DNS na 045.055.142.122 albo Primary DNS na 8.8.8.8 i Secondary DNS na 8.8.4.4 i dzialalo a teraz nie, co musze zmienic w ustawieniach?Zrob hotspot z tel i po problemie