Opublikowano czwartek o 16:251 dzień Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Można to wyłączyć i wrócić do tego co było.Gdzie i jak to się wyłącza?
Opublikowano czwartek o 16:261 dzień 21 minut temu, tjery napisał(a):Da się jakoś na Switchu zmieniać gammę/kontrast obrazu poza regulacją samego HDR? Chciałem wziąć, żeby sobie poogrywać przenośnie największe hity N, z którymi nie miałem styczności, ale jak zobaczyłem ten film gościa od HDR z Zeldy, gdzie obraz jest zupełnie pozbawiony głębi i kontrastu to trochę mi siurak opadł. I teraz, czy to tylko kwestia tego, że on po prostu testował tylko HDR i nie bawił się innymi ustawieniami obrazu czy ogólnie regulacja ekranu Switcha 2 to tylko jasność i nic więcej?Mówisz o przenośnym trybie czy na tv też lypa?
Opublikowano czwartek o 16:281 dzień Ale petarda, N wreszcie dogoniło konkurencję i można screeny zgrywać do appki i pobierać prosto na telefon @grzybiarz też nie mam PL instrukcji a właściwie quick guide'aEDITCiekawa sprawa w sumie, bo na spodzie pudła jest info o dokumentacji w PLA mam tylko toI nie w PLEDIT 2Ok, na dole pudła jest jeszcze doklejona naklejka z "poprawioną listą języków" i tam nie ma PL. Fajna ciekawostka, na pudle znaczek USK oraz PEGI Edytowane czwartek o 16:371 dzień przez Emtebe
Opublikowano czwartek o 16:311 dzień Muszę sprawdzić z jedynki gry. Instaluje MK, odpaliłem Lumines i ząbki widoczne. Zobaczę Luigi i inne. Jak będzie gorzej, to oleda zostawiam, bo backlog spory. Dwójka będzie po gry na dwójkę i tyle.
Opublikowano czwartek o 16:351 dzień Btw wiedzieliście że jak zamawiacie coś z MyNintendo shop to jak chcecie im zwrócić produkt to wysyłacie:Mieszkając w Polsce do centrum logistycznego w HiszpaniiMieszkając m.in w Niemczech, Holandii czy Grecji do centrum logistycznego w Polsce w Żernikach xddd
Opublikowano czwartek o 16:351 dzień Autor Jednak Switchowe 30 fps oko potrfiło wykryć wincyj fps! 6/6 1st tryMini gierki pod myszkę sztos Edytowane czwartek o 16:361 dzień przez GearsUp
Opublikowano czwartek o 16:391 dzień Tak czułem żeby szanować i dbać o OLEDa, bo wciąż będzie najlepszym wyborem dla gierek S1 bez patcha.Switch 2 tylko pod nowe exy Ninny i gry z dedykowaną łatką jak ostatnie Poksy czy Jamboree.
Opublikowano czwartek o 16:411 dzień No niestety, ale największa wada to brak oleda. Wykonanie, Mario Karty, płatne demo, jak są upy sztos. Czasy ładowania też ekstra
Opublikowano czwartek o 16:441 dzień Z tą kompatybilnością wsteczną to mogą być jajca, pierwsza gra którą próbowałem uruchomić nie działa (Portal 2).
Opublikowano czwartek o 16:471 dzień Po cichu liczyłem że w końcu będzie wparcie języka polskiego a tu dalej menu bez naszej lokalizacji?
Opublikowano czwartek o 16:491 dzień 20 minut temu, balon napisał(a):Mówisz o przenośnym trybie czy na tv też lypa?Ja pytałem konkretnie pod przenośny. Na TV też jest to samo z HDRem, ale na TV można to sobie chociaż poprawić bawiąc się ustawieniami obrazu.
Opublikowano czwartek o 16:511 dzień 4 minuty temu, Kolos28 napisał(a):Po cichu liczyłem że w końcu będzie wparcie języka polskiego a tu dalej menu bez naszej lokalizacji?Co mam ci przetłumaczyć ? Czego nie rozumiesz ?
Opublikowano czwartek o 16:531 dzień 27 minut temu, XM. napisał(a):Gdzie i jak to się wyłącza?W ustawieniach profilu, masz opcję Manage Online Licences czy jakoś tak. Włączasz i masz to samo co poprzednio bez żonglowanie tymi wirtualnymi kartami.
Opublikowano czwartek o 17:151 dzień 21 minut temu, RafaU napisał(a):Co mam ci przetłumaczyć ? Czego nie rozumiesz ?Nic nie musisz mi tłumaczyć ale przez brak wsparcia języka polskiego w menu systemu, duża ilość gier będzie pozbawiona polonizacji bo często język gry jest wybierany na podstawie języka systemowego.
Opublikowano czwartek o 17:161 dzień Teraz, Kolos28 napisał(a):Nic nie musisz mi tłumaczyć ale przez brak wsparcia języka polskiego w menu systemu, duża ilość gier będzie pozbawiona polonizacji bo często język gry jest wybierany na podstawie języka systemowego.To twoja pierwsza konsola (switch także) ?? Co za bzdury wypisujesz :)
Opublikowano czwartek o 17:191 dzień Migracja z konsoli na konsole jakby nie po Nintendowemu. Żadne karty, chmury z wykupionym online. Konsole obok i elo. Wysłuchali mnie .
Opublikowano czwartek o 17:211 dzień Ja jestem zachwycony, ale może to dlatego, że to mój powrót do Nintendo po ponad 15 latach przerwy. Zapomniałem już, jak wielką frajdę sprawiają gry od Wielkiego N. Liczy się tylko dobra zabawa, nic więcej. Czasami myślałem, że już się wypaliłem jako gracz, ale Switch 2 pokazał mi, że się myliłem. Jak pomyślę sobie, ile przede mną do nadrobienia to gęba się sama cieszy. Oficjalnie powracam do kościoła Nintendo
Opublikowano czwartek o 17:291 dzień No graficzka na tych niektórych trasach jest fantastyczna. Nie mogę się doczekać małpiszona, nowego mario i zeldziochy
Opublikowano czwartek o 17:321 dzień 12 minut temu, RafaU napisał(a):To twoja pierwsza konsola (switch także) ?? Co za bzdury wypisujesz :)Oczywiście, że nie wypisuje bzdur.Miałem wcześniej Switcha 1 i posiadałem gry które miały oficjalnie język polski ale przez brak systemu pl te gry były uruchamiane w języku systemowym bez możliwości wyboru języka w menu gry.
Opublikowano czwartek o 17:361 dzień HDR jest fatalny na tej konsoli, a przynajmniej w tych grach co sprawdzałem. Już pal licho ten slaby LCD, tutaj wiadomo że będzie lipa w porównaniu do OLEDowych ekranów, ale nawet po podpieciu pod TV (w moim przypadku LG G1) obraz jest bez kotrastu, coś jest nie tak z czernią. Kolory wyglądają na wyprane i ogolnie lepiej się to prezentuje w SDR. Próbowałem to naprawić ustawieniami na TV ale z gówna bata nie ukręcisz.PS. Gałeczki w pro kontrolerze są fenomenalne Edytowane czwartek o 17:371 dzień przez Ins
Opublikowano czwartek o 17:451 dzień Czyli jak to w końcu jest - gry z pierwszego switcha (bez patcha) odpalają się w wyższej rozdzielczości tylko na TV? Edytowane czwartek o 17:471 dzień przez tlas