Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 hour ago, Manor said:Ej dobra taka sytuacja: nigdy nie miałem żadnej konsoli Nintendo i na żadnej nie grałem, mój jedyny kontakt to te Mario co się idzie z lewej do prawej i skacze przeciwnikom po głowach. Zjadało się tam takie grzybki żeby urosnąć, kojarzycie taką grę?Także nie miałem w ręku pierwszego switcha, ani LCD, ani oled, w du.pie mam trochę te problemy z HDR i nie widziałem na oczy żadnej konsoli przenośnej od czasów gameboya. Chciałbym poczuć magię gier Nintendo, podoba mi się opcja grania na handheldzie.Czy w takim przypadku jest się nad czym zastanawiać, czy brać w ciemno i cieszyć jape?Weź. Nie wiem czy poczujesz magię gier Nintendo, tak szczerze mówiąc to ja będąc w podobnej sytuacji i kupiwszy Switcha Lite umiarkowanie poczułem, ale konsola ma i tak bogatą bibliotekę gier wszelakich (w tym w końcu nadaje się do nadrabienia w autobusie starszych multiplatform) oraz solidne argumenty w postaci unikatowych kontrolerów i przenośności.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):A ktoś już naklejał folię na oryginalną folię?To ten ekran ma na sobie folię od nowosci?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nakleiłem dodawaną do etui. Paprocha mam w jednym miejscu. Albo zapomnę albo potem założę spigen.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a):Jak mam Pro Controller ze S1 to warto brac tego nowego?Z większych problemów to tym starym nie da się wybudzić konsoli w docku. Nowy jest też trochę lepszy, pytanie czy to wystarcza, żeby usprawiedliwić ponad 3,5 bomby. Ja czekam na jakąś obniżkę ceny, albo fajną limitowaną edycję.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor No i back buttons GL/GR, które można bardzo szybko przedefiniować szybkim dostępen do Home Menu dłużej go przytrzymując np na przyciski A i B. Jest taka jedna mini gra w Welcome Tour, która pokazuje, że przy jednocześnie wciśniętych przyciskach obok po prostu nie wystarcza palców i wtedy te tylne przyciski świetnie się sprawdzają.1 godzinę temu, easye napisał(a):To ten ekran ma na sobie folię od nowosci?Ta Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez GearsUp