Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Miał być zrzut konsoli atomowej, mesjasz od Patriarchów czekany a tu ciągle wojna. Żadnych rozwiązań, tylko walka. Słabo wyszło. Kiedy osoby Nintendo zadecydują czy urządzić rytuał przywołania Choregonormika?Oj tak, przydałaby się wreszcie jakaś OBIEKTYWNA opinia o Mario Karcie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 hour ago, GearsUp said:Jest głupi bo wmawia mi coś czego nigdy nie napisałem. Nigdzie nie napisałem, że PSP miał gorszy ekran bo porównując do 20 letniego sprzętu to byłoby żadne osiągniecie. Bekę miałem z tego, że wezyr chwalił się, że dzisiaj napierdala w PSP zachwalając go jednocześnie jebiąc Switcha za ekran (że jest tragiczny i nie da się na nim grać) co jest czystą hipokryzją kiedy w tym porównaniu na grafice wyszło, że PSP ma 2x większego laga. Skoro potrafisz przymknąć oko na tak dużą wadę i się dobrze bawić a z drugiej strony wmawiając dookoła innym, że na Switchu 2 na pewno nie da się dobrze bawić mimo mniejszego laga no to dla mnie to są jakieś farmazony i tyle. A jeszcze ktoś wyskakuje z "dzisiejszymi standardami", że mamy rok 2025 i według jego standardów to jest karygodne. Według moich standardów karygodne jest granie na wszystkim poniżej RTXa 5090. Jeżeli ktoś tak bardzo dba o standardy to powinien wyrzucić w tej chwili do śmietnika wszystkie stare konsole bo nie spełniają wymogów roku 2025. "Ale PS3 i PSP wyszło kilkanaście lat temu i wtedy nie było takich możliwości a S2 wychodzi w 2025 i powinni zadbać o to żeby to LCD miało przyzwoity czas reakcji". Na takie pierdolenie odpowiadam, że dzisiaj możesz zamiast PS3 i PSP grać na emulatorach w "standardach dostosowanych do roku 2025" a Switch 2 radzi sobie doskonale z wyświetlaczem jaki ma i wątpię czy poza tą niszą zajawkowiczów mierzącą responsywność i doszukującą się najmniejszych detali to czy te 3.5 miliona osób narzeka. Kilka osób spłacze się na różnych forumkach i to będzie tyle dramy. Mam nadzieję, że następna rewizja szybko nadejdzie ale nie oszukujmy się ci co mają hejtować i tak znajdą kolejny powód żeby się czymś nakręcać a Switch 2 będzie się dalej sprzedawał jak świeże bułeczki.Z tego całego steku bredni prawdziwe może być jedynie ostatnia część, ta dotycząca sprzedaży.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Panowie to prawda że switch-a 2 nie można odpalać z kontrolera a trzeba jak człowiek pierwotny klikać guzik na konsolce czy tyczy się to tylko kontrolera pro 1 i jest to feature dostępny jedynie w padzie pro 2.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. stare pady (pro, joycony z S1 i chyba te od third party) nie wybudzają konsoli, ale nowe tak.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Konsola naładowana na 100% a joycony bateria low. Jak je się ładuje? W docka podpinam konsole z joyami i się ładuje?Chyba nie muszę mieć włączonej konsoli?Jak lądujecie joycony? Bezpośrednio kablem bez docka?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak nie dokupowałeś gripa pozwalającego na ładowanie to po prostu zostaw konsolę w doku razem z wpiętymi joyconami.
Opublikowano 18 minut temu18 min Dokładnie, jak pisze kolega @Bzduras - wrzuć joycony do konsoli, a następnie wrzuć konsolę w docka. Zadziała - a jak nie, to sprawdź łączenia i jak coś to cyk na gwarancję.
Opublikowano 5 minut temu5 min Ale ze joyconow nie ładuje telepatycznie jak sam switch bez nich jest w środku docka?