Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeśli dla kogoś FIFA w pociągu w 30 FPS jest lepsza niż brak Fify, to może warto, ale nie wiem w takim razie kto do kupi do grania stacjonarnie poza dzieciakami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja się ogólnie mega dziwię że prócz cyberpunka (choć słabo to tam wyszło bo są spadki) na razie nic z wydanych i zapowiedzianych gier nie ma trybu 40fps i dalej celują wszyscy tylko w 30 lub 60. Stałe 40fps to jest serio game charger w wielu przypadkach
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 41 minut temu, Mustang napisał(a):Jeśli dla kogoś FIFA w pociągu w 30 FPS jest lepsza niż brak Fify, to może warto, ale nie wiem w takim razie kto do kupi do grania stacjonarnie poza dzieciakami.Można mieć w 60 przenośnie. Jak ktoś chce Fifę to są alternatywy i to jeszcze bez płatnego online. Rozumiałem 30 na Switchu 1 ale na 2?