Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Z drugiej strony joycony mogłoby się wtedy gorzej trzymać oddzielnie od konsoli.

Natomiast mogliby przykładowo wypuścić akcesoryjne lepiej wyprofilowane joycony dla amatorów grania w trybie przenośnym.

• Odpowiedzi 7,3 tys.
  • Wyświetleń 396,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Nie wypuszczą. Przecież ich handheldy zawsze były dla ludzi niewygodne. Miauczenie było i przy 3DSach, i przy DSach i przy gameboyach.

Pomiauczą, pomiauczą a i tak kupią.

Opublikowano
46 minut temu, Mustang napisał(a):

Z drugiej strony joycony mogłoby się wtedy gorzej trzymać oddzielnie od konsoli.

Nie, mam koberki do pierwszego Switcha które są właśnie wyprofilowane jak padzik, dobrze leżą w dłoni nawet odpięte od konsoli.

Opublikowano
3 godziny temu, Daffy napisał(a):

Mogli jakoś wyprofilować te joycony bo komfort grania na S2 jest fatalny w porównaniu do urządzeń wyprofilowanych pod dłonie niczym pad

Ale wtedy nie S2 nie mieściłby się do kieszeni spodni.

Opublikowano
4 godziny temu, TomciooPL napisał(a):

Dosłownie kilka postów wyżej @falcon87pl poleca ZenGripa.

@Bud Bardzo polecam Zengrip 2 pod kątem ergonomii, ale tylko pod warunkiem, że ktoś zamierza trzymać Switcha 2 przez całą generację - Satisfye nie ma dystrybucji w EU i koszt gripa (lub wersja grip+etui) + przesyłka + cło to jakieś 300-400 zł

Do tej pory miałem budżetową wersję dostępną lokalnie, np w ME za 55 zł

https://www.mediaexpert.pl/gaming/nintendo/akcesoria-nintendo-switch-2/uchwyt-armor3-m07715-do-nintendo-switch-2-czarny?gad_source=1&gad_campaignid=20542983078&gbraid=0AAAAADoIO68J2huZIkSZ0O_kENC96zFG2&gclid=Cj0KCQjwrojHBhDdARIsAJdEJ_dvJre0YqjVxwhfEI2Dwm8a8-wAdlmA1HgA3Ln-elT4rWndQnI8i-waAkVlEALw_wcB

I też się nieźle sprawowała przez te kilka miesięcy :) Tylko że nie ma opcji zadokowania i trzeba ściągać gripa za każdym razem.

Do Switch 1 miałem NeoGripa i byłem super zadowolony, ale ta nowa wersje do Switch 2 coś nie leżała mi idealnie mimo, że dużo osób poleca.

Edytowane przez falcon87pl

Opublikowano
23 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Znowu Nintendo ratuje branże? To już chyba klasyka

Jakby Ci to delikatnie powiedzieć...

VGC
No image preview

Nintendo issues surprise denial to Japanese politician’s...

The Nintendo Switch maker denies it’s been lobbying against the use of generative AI…
Opublikowano
  • Autor

Czyli jakiś polityczek sobie to wymyślił, mam nadzieję że pozew na biurku już leży od potężnego N

Opublikowano

Posiadam Switcha 2 oraz Switcha Lite.

Czy mogę w jakiś sposób nabyć jedną kopię gry i grać w nią online na dwóch Switchach równocześnie?

Opublikowano

Z dupy Nintendo do swojej apki wrzuciło taki filmik bez wyjaśnienia czym to jest.

Z apki poszedł alert o tym jaki zawsze przychodzi przy ogłaszaniu directow xd

Opublikowano
2 minuty temu, Mari4n napisał(a):

Komuś się chyba w centrali sufit na łeb zawalił, albo przegiął z sake

Spekulują w necie że to teaser filmu i to baby rosalina

Opublikowano

Może coś w tym być, ale na pierwszy rzut oka to wygląda jak animacja cocomelon

Opublikowano

Ewidentnie teaser luigi mansion 4 gdzie będziemy polować na ducha typu lubiącego dzieci

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał(a):

Ewidentnie teaser luigi mansion 4 gdzie będziemy polować na ducha typu lubiącego dzieci

Wojtyła jako duch? No no, nie spodziewałem się tego po Big N rayos

Opublikowano

Ogólnie wydaje się to odnosić do Pikminów. Muzyka to rozwinięcie motywu muzyczne Pikmin, zaczynając się i kończąc na znanej melodii. Dziecko ma wrażenie, że smoczek "sam się rusza", bo noszą go pikminy, aczkolwiek jest to bardzo luźna interpretacja, bo żaden pikmin tak nie skacze i nie lata lol. W jednym momencie widzimy też coś małego, co przechodzi sobie w tle pokoju za jego plecami przez sekundę czy dwie.

image.png

Czy Pikminy są NIEWIDZIALNE DLA LUDZI i o to chodzi? Nie jest to niby wykluczone, ponieważ gry z serii działy się po wymarciu ludzkości, więc wszelkie interakcje ludzi i pikminów są nieoficjalne.

Być może to ogólna refleksja na żaden konkretny temat, projekt, który nigdzie nie zaszedł. Ot pokaz możliwości Nintendo Pictures (które na razie nie zrobiło chyba faktycznego filmu, za to są w creditsach do Death Stranding 2 lol).

edit: konkretnie to główny motyw muzyczny Pikmina 2 chyba, nie pamiętam czy on był w innych grach.

Opublikowano

Wydaje mi się, że to jednak pokaz możliwości Nintendo Pictures. Jakby to miało być coś konkretnego, to by raczej była jasna informacja.

Opublikowano

Pożyczyłem od szwagra NS2 na testy bo jestem na etapie rozważania ewentualnego zakupu tej konsoli. Jako iż jest to na dobrą sprawę mój pierwszy kontakt z NS2 mam pytanko: czy to normalne że joycony lekko kołyszą się (ew. wyginają - tak to nazwijmy) gdy są zamocowane w gniazdach? Tzn nie jest to nic super znaczącego jednak przy odrobinie siły daje się to odczuć jednak. Przez co pierwsza moja reakcja to trochę takie meh...

Opublikowano

Tak, to normalka że delikatnie pracują gdy są wpięte w konsolę, tolerancja spasowania robi swoje. Szczerze mówiąc w ogóle tego nie dostrzegam przy normalnym graniu.

Opublikowano

I tak ten luz jest milion razy mniejszy niż to co było przy switchu1. Wręcz od premiery zapomniałem że ta konstrukcja to nie jedna bryła w czasie grania

Opublikowano

Najlepiej to kup Welcome Tour, dowiesz się czemu tak musi być.

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał(a):

I tak ten luz jest milion razy mniejszy niż to co było przy switchu1.

No dokładnie, przecież przy oledzie to taśmą trzeba było podklejać żeby joycony nie latały, a tu kulturka