Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Bracie Jaskinia na nintendo 2 wszystko będzie prędzej czy później bo ten sprzęt to teraz mega gorący kawał hardweru, Damn!
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @JaskinieTerrigenoweMarvela kupiłeś switcha? Super sprzęt każdy GEEK musi posiadać
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czekam na reveal i wyjaśnienie całego tego performensu. Nie mam pojęcia do czego to prowadzi. To już trwa tak długo i jest tak dziwne, że wrażenie na mnie jedynie zrobi jak się okaże, że Jaskinie to Shigeru Miyamoto
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja to czekam na reveal solidny Okaryny, to jeszcze mnie trzyma. Były momenty ekscytacji, świetne gry ukończone ale ostatnio jakoś strasznie daleko jestem od tych serii, Star Fox na 2h, Splatoon czy teraz jak oglądam Fire Emblem.No ale zobaczymy, jeszcze pewnie będzie miło
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To po chuj kupowałeś Nintendo jak nie lubisz ip Nintendo.Chyba nie do multiplatform bo frajerem raczej nie jesteś.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Fireguwno previewsy bardzo pozytywne i to od osób co generalnie nie grają w Nintendo. Ja się 3H zaciekawiłem bo lubię gry taktyczne a finalnie tak samo spodobały mi się elementy social. No ale nie będzie to gra dla każdego pewnie, polecałbym sprawdzić od 3H ale ceny odleciały to lepiej już kupić to nowe i ewentualnie pogonić z małą stratą jak nie siądzie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pupcio mówił że 3H usypiacz totalny a on jest wieloletnim fanem Nintendo i coś się zna 20 minut temu, devilbot napisał(a):To po chuj kupowałeś Nintendo jak nie lubisz ip NintendoPrzecież lubię niektóre kurwa co wymyślasz już
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No daj spokój Drozdu z tym anime sleeperem. Szkoła to jakaś zdauniona persona a ta walka to też sobie lepiej odpalić jakiegoś dobrego taktyka. Czekaj ze mną na xenoblade z elfami
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak jak pupcio pisze, fire emblem skończyło się na 3dsie ale jak komuś się podoba ta bieda personka to ok.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Devilbot trochę za rzadko pisze, że lepiej grać na pececie który też jest "przenośny". Czytając to tylko 500 razy dziennie w temacie Switcha, nie do końca jestem w stanie wchłonąć ten ważny message, przydałoby się trochę częściej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za blisko głowy trzyma ten swój mikrokomputer na windowsie i gościa PRZEGRZAŁO
Opublikowano 14 minut temu14 min https://www.nintendolife.com/news/2026/08/elden-ring-switch-2-preview-indicates-that-performance-concerns-are-a-thing-of-the-pastNa switchu 2 newsem jest, że gra nie działa jak gówno.