Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Bracie Jaskinia na nintendo 2 wszystko będzie prędzej czy później bo ten sprzęt to teraz mega gorący kawał hardweru, Damn!

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 747 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Czekam na reveal i wyjaśnienie całego tego performensu. Nie mam pojęcia do czego to prowadzi. To już trwa tak długo i jest tak dziwne, że wrażenie na mnie jedynie zrobi jak się okaże, że Jaskinie to Shigeru Miyamoto

Opublikowano

Ja to czekam na reveal solidny Okaryny, to jeszcze mnie trzyma. Były momenty ekscytacji, świetne gry ukończone ale ostatnio jakoś strasznie daleko jestem od tych serii, Star Fox na 2h, Splatoon czy teraz jak oglądam Fire Emblem.

No ale zobaczymy, jeszcze pewnie będzie miło

Opublikowano

To po chuj kupowałeś Nintendo jak nie lubisz ip Nintendo.

Chyba nie do multiplatform bo frajerem raczej nie jesteś.

Opublikowano

Fireguwno previewsy bardzo pozytywne i to od osób co generalnie nie grają w Nintendo. Ja się 3H zaciekawiłem bo lubię gry taktyczne a finalnie tak samo spodobały mi się elementy social. No ale nie będzie to gra dla każdego pewnie, polecałbym sprawdzić od 3H ale ceny odleciały to lepiej już kupić to nowe i ewentualnie pogonić z małą stratą jak nie siądzie.

Opublikowano

Pupcio mówił że 3H usypiacz totalny a on jest wieloletnim fanem Nintendo i coś się zna

20 minut temu, devilbot napisał(a):

To po chuj kupowałeś Nintendo jak nie lubisz ip Nintendo

Przecież lubię niektóre kurwa co wymyślasz już

Opublikowano

No daj spokój Drozdu z tym anime sleeperem. Szkoła to jakaś zdauniona persona a ta walka to też sobie lepiej odpalić jakiegoś dobrego taktyka. Czekaj ze mną na xenoblade z elfami

Opublikowano

Tak jak pupcio pisze, fire emblem skończyło się na 3dsie ale jak komuś się podoba ta bieda personka to ok.

Opublikowano

Devilbot trochę za rzadko pisze, że lepiej grać na pececie który też jest "przenośny". Czytając to tylko 500 razy dziennie w temacie Switcha, nie do końca jestem w stanie wchłonąć ten ważny message, przydałoby się trochę częściej.

Opublikowano

Za blisko głowy trzyma ten swój mikrokomputer na windowsie i gościa PRZEGRZAŁO

Opublikowano

Pewnie ten 10 letni elden ring na switchu jeszcze z 3 bomby co?

Opublikowano
  • Autor

Nintendo domem gier FromSoftware.