Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, devilbot napisał(a):

Nie wierzę w dlc do mk world. Mogę się założyć o konto, że ta gra jest martwa i nic do niej już nie będzie

No to już przegrałeś bo nowe puchary do knockout toura są już zapowiedziane przy okazji ostatniej aktualizacji )

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

No to już przegrałeś bo nowe puchary do knockout toura są już zapowiedziane przy okazji ostatniej aktualizacji )

To nie jest żadne dlc, że połączą inne trasy w open world. Mam na myśli prawdziwą nową zawartość, nowy kawałek mapy, nowe postacie. Takiego czegoś ta gra nie dostała i nie wiadomo czy kiedykolwiek dostanie.

Opublikowano

A to też kwestia czasu i już po tobie )

Opublikowano
42 minuty temu, devilbot napisał(a):

To nie jest żadne dlc, że połączą inne trasy w open world. Mam na myśli prawdziwą nową zawartość, nowy kawałek mapy, nowe postacie. Takiego czegoś ta gra nie dostała i nie wiadomo czy kiedykolwiek dostanie.

Będą nowe trasy i zawartość, zakładzik?

Opublikowano
12 minut temu, Daffy napisał(a):

Będą nowe trasy i zawartość, zakładzik?

Może i będą ale to musieliby zrobić więcej żeby naprawić doświadczenie z tą grą. Same trasy i postacie wiele nie zmienią w moim odbiorze mk world.

Opublikowano

Chicken xdddd

Opublikowano

Zostawcie chłopa bo dziś ewidentnie się wygłupił i nawet trochę skompromitował a przecież to wielki fan Nintendo ;)

Opublikowano

Każdy Mario Kart był bestsellerem na swojej konsoli, od czasu SNES-a. Gra na pewno dostanie DLC, ale patrząc na tempo Nintendo - może minąć wiele lat... Ledwo co zrobili dodatek do Animal Crossing lol.

Co do tych ploteczek, to konto faktycznie nazywa się tak samo, jak to konto, które niedawno napisało o Okarynie, Star Foksie i nowym Sports (i to faktycznie było pierwsze konto, które to napisało, inni tylko powtarzali po nim). Jednak tym razem trudno powiedzieć, nie mając dat, czy jest się czym przejmować. Powstaje nowy Smash? No super, wszyscy wiemy, że zawsze powstaje nowy Smash.

Jedyny jakiś konkret to że "niedługo" ma być ten remake Super Metroida (tak naprawdę nie jest jasne, jaki), co zresztą pochodzi z tego samego komenta, w którym było o Okarynie, Star Foksie i nowym Sports. Poza tym, cóż - wiadomo, że robią nowe Mario, Mario Karta, Smasha... Podejrzewam, że nadchodzący Direct jednak da nam "nieco" więcej konkretów o faktycznie nadchodzących niedługo grach na Nintendo, niż tego typu wyliczanki.

Opublikowano
12 hours ago, Mari4n said:

Pojawiły się S2 z wymienną baterią

Niezle, sa jakies roznice w hardware albo gry chodza lepiej czy jedyna roznica to bateria?

Opublikowano
16 minut temu, Sven Froost napisał(a):

Niezle, sa jakies roznice w hardware albo gry chodza lepiej

Niestety gry nadal chodzą bardzo słabo, zwłaszcza multiplatformy.

Opublikowano
W dniu 6.09.2026 o 10:23, devilbot napisał(a):

Nie wierzę w dlc do mk world. Mogę się założyć o konto, że ta gra jest martwa i nic do niej już nie będzie

Przyjmuję.

Opublikowano

Żegnaj Devilbociebye

Opublikowano
12 minut temu, NemoKOF napisał(a):

Co mu zrobiliście?

Tylko Pupcio zrobił. Za giftcarda 50zł do eshopu.

Jeżeli napisałem wcześniej nieprawdę proszę o zbanowanie mnie.

Opublikowano

Niestety ten użytkownik ma za grosz honoru więc pewnie się wykręci. /

Opublikowano

W tej Onimushy taki input lat na switchu 2, że Emtebe nie może parować i utknął.

Opublikowano
W dniu 6.09.2026 o 06:40, devilbot napisał(a):

According to Malo932, here’s what Nintendo is currently working on:

• A brand new Smash Bros game

• Nintendogs is coming back

• Mario Kart World DLC coming in 2027 featuring Fox McCloud

• New Star Fox Adventures game in development

• 3D Mario

• Wario Land

• New 2D Metroid

• Super Metroid pixel art remake

Malo932 has quite the track record when it comes to revealing what Nintendo is up to, as they accurately leaked news of StarFox on Switch 2, Ocarina of Time on Switch 2, and also shared that Nintendo was preparing a double Nintendo Direct before Nintendo themselves made the announcement. We’re not saying that all of Malo932’s info is legit, but when they share details it’s certainly worth considering.

Sakurai chyba juz nie chce smashy robic, ciekawe.

Opublikowano

Sakurai od czasu Melee na GameCube'a mówi dosłownie zawsze przy każdej części "to było tak wyczerpujące doświadczenie, że nie wyobrażam sobie robić następnego Smasha po tym".

Niektórzy uważają, że dostał możliwość zrobienia Kirby Air Riders jako pewien prezent dla slejwa żeby miał jeszcze motywację klepać dalej te Smasze. Na emeryturę nie przeszedł, a Nintendo lubi obecnie klepać te same serie, tyle wiemy faktycznie.

Ale ciekaw jestem, jak taki Smash wypadnie w epoce "płynnego przejścia", gdzie ludzie głównie grają w gry ze Switcha 1 na luzie. Chyba sami wiedzą, że musiałoby COŚ uzasadnić robienie nowej części, tak jak otwarty świat w Mario Karcie.

Opublikowano
On 9/4/2026 at 11:39 PM, drozdu7 said:

To niezłe musi być to Pro xd

Ja odpaliłem demko na tv na S2 i XsX. No ja nie mam jakiegoś oka do grafy ale kurwa różnica jest widoczna odrazu, chociaż wersja s2 jest jak najbardziej do grania.

Nie wiem tylko po co takie rzeczy pisać ;)

Pro jest bardzo spoko, szczególnie teraz z PSSR 2.0.

Dla jasności - odnoszę się do wersji handheld Onimusha, Resi 9 i MW4. Wiadomo że na telewizorze 4K S2 wygląda jak mydło w tych grach, dla mnie ta hybrydowość to tylko dodatek i w zasadzie sprawdza mi się tylko w grach Nintendo, ze względu na prostotę oprawy. Oczywiście że PS5 Pro zjada na śniadanie S2 w porównaniu jakiejkolwiek gry, jeśli porównujemy na dużym ekranie. Jedyna gra, która mi do głowy przychodzi, gdzie S2 może mieć szanse, co prawda z bazową PS5, nie z Pro to FF Rebirth, który w trybie Performance wygląda tragicznie na konsoli Sony.

Edytowane przez Masamune