Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Troche szkoda że tak kłamiesz bo ja kupiłem onimushe 60zł taniej niż posiadacze innych platform no ale pewnie wyciągniesz jakiś super argument z kapelusza czemu to sie nie liczy i że kluczyk w san marino idzie wyrwać taniej

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano
10 minut temu, devilbot napisał(a):

Dla mnie są znaczące w cenie. Jasne mógłbym od biedy w niektóre z tych gier pograć tyle, że na innej platformie mam je kilkukrotnie taniej

A nawet bym sporo tych multiplatform kupił na półkę i nie grał to też są to GKC. No mam się cieszyć i klaskać

Ktore gry masz na premiere kilka razy taniej?

Opublikowano

A ok bo na switcha to dopiero była premiera cyberpunka, Somy, Eldena, obliviona, Indiany, lies of p itp

Faktycznie są to nowości na tej platformie więc przyznaje się do błędu

Opublikowano

Teraz devilbot będziesz miał mega ryfe, bo mi by sie znudziła ta dyskusja po dwóch postach, a ferdek będzie ci wiercił dziure w brzuchu tak długo aż sie przyznasz do WPADKIbeksa

Opublikowano
54 minuty temu, devilbot napisał(a):

O pupcio dał klauna, czyżby szykowało się granko w onimushe 360p bez roślinności i w 25fps

Ale Onimuszke proszę mi nie szkalowac, na S2 najlepsza wersja, 89 na MC!

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał(a):

A ok bo na switcha to dopiero była premiera cyberpunka, Somy, Eldena, obliviona, Indiany, lies of p itp

No to mowmy o premierach, ktore wychodza w tym samym czasie jak Chronos, RE Requiem, pragmata.

Nie spotkalem sie z cenami kilka razy tanszymi.

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Teraz wyjdzie metaphorek za 150zł więc nie każdy zarabia na krzywdzie graczy, ale to kieruj swą nienawiść w strone wydawców a nie nintendo. Przecież teraz sobie kupiłeś boskie splatoon raiders za jedyne 200zł masz w tej cenie nowości od playstation? Goście chyba indyka god of war za tyle sprzedają haha

Opublikowano
1 minutę temu, voi tekku napisał(a):

Ale Onimuszke proszę mi nie szkalowac, na S2 najlepsza wersja, 89 na MC!

Nie moge sie doczekac, az mi GKC przyjdzie. Potem z godzine czekania az sie pobierze i jazda w 30fps

Opublikowano

Może to być najlepsza wersja, dużo narzekań że gra łatwa to dla takich osób można polecić wersję NS2 właśnie. 30fps doda tego pieprzu.

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał(a):

Przecież teraz sobie kupiłeś boskie splatoon raiders za jedyne 200zł masz w tej cenie nowości od playstation?

Nowy Fire emblem jest droższy od Wolverina

Opublikowano

Sprawdziłem i znowu mnie oszukujesz i to zarówno w przypadku cyfry jak i pudełek. What the hell devilbot?!

Opublikowano

Dave daje brelok typu fire emblem więc wyższa cena jest w pełni zrozumiała

Opublikowano

To zobaczymy czy cenę obniży jak się breloki skończą

Opublikowano
3 minuty temu, devilbot napisał(a):

To zobaczymy czy cenę obniży jak się breloki skończą

Da Pupciowi swój brelok do zabawy wtedy

Opublikowano

Dobra ide bo twój chłopak drozdu przyszedł a ten spięta dupa zawsze nie to co my dwa luzaki /

Opublikowano

Ufff obama no powiem wam jestem pod wrażeniem firmy 8Bitdo. Dostałem kiedyś w prezencie pada Pro 2 jeszcze do Switcha 1, konsolki się pozbyłem ale pad został bo kompatybilny z PC i telefonem także widziałem dla niego jeszcze zastosowanie (wiadomo, zastosowanie-zastosowaniem ale i tak leżał w szufladzie). Bardzo nie chcę inwestować w Switcha 2 i myśl o zakupie pada pod granie na TV już wywoływała ból dupy ale się okazało, że nic nie muszę kupować. 8Bitdo wydało update do tego pada i po jego instalacji zaczął działać z S2 banderas ulga taka, że weź.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ufff obama no powiem wam jestem pod wrażeniem firmy 8Bitdo. Dostałem kiedyś w prezencie pada Pro 2 jeszcze do Switcha 1, konsolki się pozbyłem ale pad został bo kompatybilny z PC i telefonem także widziałem dla niego jeszcze zastosowanie (wiadomo, zastosowanie-zastosowaniem ale i tak leżał w szufladzie). Bardzo nie chcę inwestować w Switcha 2 i myśl o zakupie pada pod granie na TV już wywoływała ból dupy ale się okazało, że nic nie muszę kupować. 8Bitdo wydało update do tego pada i po jego instalacji zaczął działać z S2 banderas ulga taka, że weź.

Ja mam tego 3bit ultimate i chyba zainwestuje w ten nintendowski jeśli wyjdzie ta zelda edycja. Jest wyczuwalny lag przy graniu na switchu no i zrobili mnie ostro w bambuko z tym efektem halla (bardziej wefekt chuya ) ) bo od day one jedna gałka była jebnięta. Co prawda było to tak słabo wyczuwalne że tylko przy niektórych grach można było to zauważyć no i w apce można sobie zmienić deadzona no ale lekki niesmak pozostał. Ale w tej cenie i tak całkiem spoko padzik

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ja mam tego 3bit ultimate i chyba zainwestuje w ten nintendowski jeśli wyjdzie ta zelda edycja. Jest wyczuwalny lag przy graniu na switchu no i zrobili mnie ostro w bambuko z tym efektem halla (bardziej wefekt chuya ) ) bo od day one jedna gałka była jebnięta. Co prawda było to tak słabo wyczuwalne że tylko przy niektórych grach można było to zauważyć no i w apce można sobie zmienić deadzona no ale lekki niesmak pozostał. Ale w tej cenie i tak całkiem spoko padzik

patrzyłem na te ultimate przed tym gdy odkryłem iż żyjemy w czasach gdzie pady dostają patche aż dziwne, że tak cię wyprowadzili na manowce bo ludzie po opiniach raczej zachwyceni blink jak już podłączyłem swojego pod kompa w celu tej aktualizacji to sprawdziłem go sobie dokładnie, jak tam gały się kręcą, przypisałem dodatkowe przyciski u spodu i zmniejszyłem siłę wibracji o ponad połowę bo w porównaniu do grania w handheld na joy conach to ten pad przypominał pracę z młotem pneumatycznym, wibracje do śmietnika / ale cała reszta działa superancko

Opublikowano

Czemu nie kupicie Pro Controllera 2, który jest genialnym, cichym, wygodnym kontrolerem, tylko jakieś zamienniki?

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał(a):

Czemu nie kupicie Pro Controllera 2, który jest genialnym, cichym, wygodnym kontrolerem, tylko jakieś zamienniki?

W moim przypadku chodziło o to żeby zrobić wszystko żeby nie kupować. Ani zamiennika ani oryginału od Nintendo. Chciałem się pochwalić moim cebula szczęściem.
Tego 8Bitdo Pro 2 kiedyś naprawdę chciałem bo bardzo mi się podobał nawet na fotkach, miał być idealny do retro gierek z NSO no i był + sprawdził się ogólnie świetnie przy S1.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Rozi napisał(a):

Mi ten feeling tego pada i gałek tak leży, że gram na nim po kablu w gry ze steama usmiech

Opublikowano

A ja chciałem mieć jakegoś i do laktosa i nintendo. No ale tak jak pisałem, jeśli ten zeldowy który wyciekł okaże sie prawdą to raczej sobie kupie, bo zwykły czarnuch troche nudny