Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 321

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Lepsi niż robale? – historia „Żołnierzy kosmosu” - świetne uniwersum z tylko dobrym jednym filmem :(

I na tym jednym się skupilem, bo na kolejne szkoda znaków (a i tak człowiek musiał ciąć).

I zeby tradycji stało się zadość - ładna okładka.

• Odpowiedzi 421
  • Wyświetleń 39,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mnie się podobno dostało od jednej z obecnych pań za to, że broniłem wizerunku bohaterki ze Stellar Blade. Nikogo osobiście nie obrażałem, a w moją stronę poszedł pełen tolerancji i empatii komentarz,

• I dokładnie taki był mój komentarz o specyfice i konwencji Stellar Blade z Hyde Parku, za który mi się oberwało. a który wkleję poniżej: Jakich to czasów dożyliśmy, że zgrabna bohaterka wzorowana

• Serwus. Nadszedł dzień. Pora na moją comiesięczną przypierdolkę do rzeczy mało istotnych i detali, ale może trafi się też coś grubszego, nie wiem, nie mam planu działania.    Okładka to troc

Opublikowano

A ja bym wlasnie z checia poczytal o tych kolejnych czesciach i co nie zagralo. Ilez mozna o jedynce jako pastiszu nazistowskiej/wojskowej propagandy.

Opublikowano

Ja tam nigdy nie czytałem o tym filmie ale tytuł gdzieś tam między wierszami w przeszłości się przewijał. No ale ja sam film nadrobiłem dopiero w kwietniu tego roku i od razu po seansie zabrałem się za kolejne części chcąc zobaczyć więcej tego samego xd 

Opublikowano
5 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Druga część chyba najgorsza, budżet jakby mieli reklamę kręcić a nie film. A szkoda, to zabiło tę markę a był ogromny potencjał. 

Druga część miała fajny choć przewidywalny klimat horroru, fajne dupeczki i postać Daxa. Ale tak to budżetowka od której bolą zęby.

Ale grosze moim zdaniem (o jedno oczko) trójka gdzie próbowano trochę kopiować z jedynki, ale znów budżet nijaki więc jest biednie i tekturowo. No i te efekty CGI:balon:

Za to animacje o podtytule Inwazja stawiam za pierwszym filmem.

Opublikowano

"MIKROTRANSAKJCE".

A co więcej, to się okaże w czwartek.

Ja ten numer potraktuję w kategorii hamletowskiego rozważania: być albo nie być.

Opublikowano
9 godzin temu, Jontek80 napisał(a):

W końcu przyszło. Nie ma mnie cały weekend. Jeszcze nie grałem bo czekałem na wersję fizyczną.

20240531_203406.thumb.jpg.b83408e519c66771513e661d1ded9554.jpg

20240531_204332.thumb.jpg.47501be356d8dbed1073c65b3293cab6.jpg

Zazdroszczę dwukrotnie. Raz - wydania. Ja ukończyłem na premierę więc pewnie skończy się na tym, że kupię drugi raz. No ale Larianom to mi nie szkoda (Perez, ustaw tam przelewy za moje wierszówki do nich z tytułem "na Baldura IV")

A po drugie, że zagrasz w to pierwszy raz. Piękna growa przygoda, jakiej w dobie "produktów w miejsce produkcji" (no, wyzlosliwiam się, ale sami wiecie jak jest) od lat nie przeżyłem.

Dobra, było o Baldurku - Łom, możesz działać XD

Opublikowano
3 godziny temu, K.Adamus napisał(a):

Zazdroszczę dwukrotnie. Raz - wydania. Ja ukończyłem na premierę więc pewnie skończy się na tym, że kupię drugi raz. No ale Larianom to mi nie szkoda (Perez, ustaw tam przelewy za moje wierszówki do nich z tytułem "na Baldura IV")

A po drugie, że zagrasz w to pierwszy raz. Piękna growa przygoda, jakiej w dobie "produktów w miejsce produkcji" (no, wyzlosliwiam się, ale sami wiecie jak jest) od lat nie przeżyłem.

Dobra, było o Baldurku - Łom, możesz działać XD

Co mnie pierwsze uderzyło to brak znaczników i wskazywania gdzie iść i co robić.  Już trochę zapomniałem jakie były kiedyś Baldury. 

Opublikowano
Teraz, Jontek80 napisał(a):

Co mnie pierwsze uderzyło to brak znaczników i wskazywania gdzie iść i co robić.  Już trochę zapomniałem jakie były kiedyś Baldury. 

A przy tym gra jest bardzo czytelna, jeśli chodzi o zadania i bez problemu można wszystko sobie ogarnąć z tyłu głowy. Dobry quest-design :)

dobrej zabawy życzę, daj znać jak skończysz. Kończę offtop, bo mógłbym tak godzinami XD

Opublikowano

Panie @Roger już zawczasu proszę o jakieś piękne okładki z Silent Hillem 2 na październikowy numer. Najlepiej z jakimś grubym tekstem o historii serii autorstwa pana @Piechota :fsg:

Opublikowano
  • Autor

Dobry! Chociaż w sumie może nie do końca... Prenumeraty tego numeru niestety jednak jutro, a nie dzisiaj :/ Rano drukarnia podesłała info, że mimo przyspieszenia z materiałami nie wyrobili z drukiem i oprawą przed długim weekendem, no i dzisiaj kończą wszystko, jutro rano wysyłka numeru na pocztę i po kolporterach plus zestaw do mnie, więc jutro też ogarniam wysyłkę do paczkomatów. 

Na szczęście po tej kumulacji długich weekendów kolejne numery powinny już być zamykane zgodnie z planem i bez takich atrakcji. 

Opublikowano
  • Autor

Coś tam na okładce widać, jednak nie ma czarnej plamy ;)

IMG_3559.JPEGIMG_3560.JPEG

Opublikowano

Zróbcie proszę "PSX Extreme scent" do samochodu :potter:

Opublikowano
10 godzin temu, Perez napisał(a):

Na szczęście po tej kumulacji długich weekendów kolejne numery powinny już być zamykane zgodnie z planem i bez takich atrakcji. 

15 sierpień powtórka :obama:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, iluck85 napisał(a):

15 sierpień powtórka :obama:

Też prawda! Ale na szczęście nas to omija, bo numer zamykamy w drugiej połowie miesiąca, a najgorzej jak wypadały teraz długie weekendy w momencie, gdy mieliśmy się drukować. Tu akurat druk będzie jakoś 28-30 sierpnia, więc spokój :D. 

Opublikowano
  • Autor

I pyk, 60 paczek do paczkomatów poszło :). Nawet niezły czas, ze 40 minut. Dobra przeprawa przed Amigą, gdzie jest z 1400 przesyłek już :D. 

Opublikowano

Teraz do komiksu by się przydało dodać etap życia dla tematu: "dostaliście już powiadomienie od InPostu? U mnie odebrana przez kuriera". "U mnie już w oddziale", "Jutro po robocie do paczkomatu".

PS do mnie też już leci.