Opublikowano 2 kwietnia2 kwi 23 godziny temu, creatinfreak napisał(a): Eternala skończyłem na ultra koszmar na padzie i to zwykłym bez łopatek. Tak więc myślę, że dam radę. Jak nie klawa to na elicie pogram. Przepraszam, jesteś cyborgiem? 😜
Opublikowano poniedziałek o 07:085 dni Pewnie było, ale nie chce mi się przekopywać przez wątek. Będzie Multiplayer?
Opublikowano poniedziałek o 07:105 dni 2 minuty temu, Czezare napisał(a):Pewnie było, ale nie chce mi się przekopywać przez wątek. Będzie Multiplayer?Nie będzie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Po 2016 pewnie bym miał mega podjarke ale po infernalu i oglądaniu 800 x tej samej animacji piły i skakaniu jak małpa nie chce mi się w to grać.Poczekam na sporą promocje.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja za to nie rozumiem, dlaczego nie zdecydowano się na Multiplayer. Takie dynamiczne arenowe arkadowe Multi bardzo by się przydało, ponieważ bardzo IMO brakuje obecnie na rynku takich gier. A tak to pewnie zagram albo na pożyczonym xboxie, albo na PS5 jak kody będą dodawać do czipsów...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bo utrzymanie multi dzisiaj kosztuje pracę masy ludzi, sezony, miesięczne gówna, codzienne wyzwania. Po prostu nie chcą tego robić. Nie ma obecnie dzisiaj gier z dobrym singlem i dobrym multi jednocześnie. Wybrali koncentrację na singlu i dobrze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. swoją drogą jak MS kupował Bethesde, a wczęsniej inne studia, było dużo głosów że wymusi on na nowych nabytkach robienie gier multi i gaasów. Rzeczywistość po tych kilku latach okazał się jednak zupełnie inna i Doom Dark Ages to nie jest pierwszy przykład kiedy twórcy rezygnują z multi na rzecz singla.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 hours ago, Ukukuki said:Bo utrzymanie multi dzisiaj kosztuje pracę masy ludzi, sezony, miesięczne gówna, codzienne wyzwania. Po prostu nie chcą tego robić. Nie ma obecnie dzisiaj gier z dobrym singlem i dobrym multi jednocześnie. Wybrali koncentrację na singlu i dobrze.Space Marine 2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minutes ago, Ukukuki said:?Że nie ma gier z dobrym singlem i multi jednocześnie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak się domyślam w całej tej rozmowie mówiąc o multi mamy na myśli PvP, a nie coop.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 8.03.2025 o 17:45, ogqozo napisał(a):- brak multi? "Mamy dane, że masa osób gra w Doomy jako gry singlowe. Przy dzisiejszych kosztach produkcji, to wręcz niemożliwe zrobić strzelankę AAA z naprawdę znaczącą kampanią oraz trybami multi. W kontekście całego topowego AAA, nie jesteśmy ogromnym studiem. Porządne multi w strzelance to wielkie zobowiązanie, trzeba ciągle dostarczać nowy kontent, te naprawdę duże gry to robią (...) Wolimy być mistrzem jednej dziedziny, niż niezłym w wielu. Gdybyśmy zrobili multi, może w zamian nie byłoby smoka i Atlana. Albo niektórych mechanizmów z tarczą".Niedosłowny cytat, ale bardzo blisko.Nie chcieli zrobić sympatycznej ok porządnej gierki, tylko wytarmosić ci siusiaka rozgrywką, smokiem i Altanem.
Opublikowano 56 minut temu56 min Próbowali już 2 razy wpakować jakieś multi do tych doomów i ciesze sie że nie uznali że do trzech razy sztuka bo wole żeby w pełni skupili się na tym w czym są najlepsi