Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano
26 minutes ago, Hanza71 said:

Przeciez on lataD

Moj jeszcze nie, tylko plywa

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 42,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.

• Patrzcie co znalazłem :)

• Mniej więcej dwie godzinki za mną i o ile z początku podchodziłem do tych "9/10" i Waszych spustów z lekką rezerwą, tak teraz nie mam już żadnych wątpliwości co do tej gry: to naprawdę będzie konkretn

Opublikowano
3 minutes ago, Killabien said:

Moj jeszcze nie, tylko plywa

Trzeba pomasowac w obozowisku I poleci.

Opublikowano

Lampmistrz na ekspercie zajął mi ponad 1,5 godziny, ale satysfakcja z ubicia go była ogromna. Żałuje że w tygodniu mam tak niewiele czasu na granie.

No i ścieżka dźwiękowa to jest GOTG. Muzyka w Żółtych Żniwach, no mógłbym nie wychodzić z tej lokacji banderas

Opublikowano

>"Nareszcie udało mi się ukończyć trzecią Gestral Beach. Ciekaw jestem, jaką nagrodę twórcy zaplanowali za takie wyzwanie!" boomer

> Nagroda: balon

I tak uwielbiam tę grę...

Opublikowano

Jestem po pierwszym akcie sapek system walki co raz bardziej mi siada. Roszady fabularne bardzo spoko, jednak czytanie tego tematu to zło, zbyt wielu rzeczy można się domyślić.

Opublikowano
W dniu 4.05.2025 o 20:08, ogqozo napisał(a):

Przecież to zrobiłem lol. Opisałem tylko wrażenia z tego jak do tego dotarłem.

Kurna, nie wierzę że sporo osób tak o sobie wskoczyło do tego obrazu lol. W grze nie ma praktycznie nic takiego przez całą resztę, i nie ma specjalnej oznaki, że ten obraz jest jakiś dziwny.

Ile godzin ja w tej grze skakałem po kamieniach, które zazwyczaj tylko wyglądają jakby można było po nich chodzić. A tu kurde wskakuj se w obraz.

Byla podpowiedz jak chooj za przeproszeniem z tym obrazem. W posiadlosci jest nieznany dziennik, ktory mowi

Spoiler

...sztuka może być oknem, może też być lustrem. A wielka sztuka - ta jest jednym i drugim. Synu. Nigdy nie będziesz prawdziwym artystą, jeśli pomiędzy tobą a widzem zawsze będzie jakaś maska, zwłaszcza kiedy widzem jesteś ty...

Opublikowano

Skończyłem drugi akt i co to się tam dzieje to zasługuje na oscara.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał(a):

Skończyłem drugi akt i co to się tam dzieje to zasługuje na oscara.

Drugi akt konczy sie walka z

Spoiler

maskami?

Bo jesli tak to jutro mnie to czeka.

Opublikowano
Teraz, bebbop napisał(a):

Drugi akt konczy sie walka z

Spoiler

maskami?

Bo jesli tak to jutro mnie to czeka.

Nie:

Spoiler

Kończy walkę z Malarką.

Opublikowano
22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ja lecę vanilla + Lyall na ultrawide, skip intra, fix field of view i sharpening https://github.com/Lyall/ClairObscurFix

Ja polecam ten [Center HUD] usunąć z pliku, lepiej ta gra się prezentuje podczas walki bez tego, cała reszta na plus.

Opublikowano

Chyba mój cichy ulubieniec z całego OSTa, szkoda, że nie jest bardziej rozwinięty
Słucham sobie soundtracku dzień w dzień i od czasu Niera chyba lepszego nie było dla mnie.

Opublikowano

U mnie mimo wszystko odrobine niżej od niera, ale rzeczywiście już dawno nie było tak dobrego ost w gierce

Opublikowano

Nier miał sporo ładnych utworów, ale też kilka denerwujących, jak to kobiece miauczenie w niektórych lokacjach (w Stellar Blade też to było). Clair Obscur od początku do końca GOTY soundtraczek. Chyba nigdy w erpegu nie słyszałem aż tylu świetnych battle-themów.