Opublikowano wczoraj o 14:40 1 dzień 26 minutes ago, Hanza71 said:Przeciez on lataMoj jeszcze nie, tylko plywa
Opublikowano wczoraj o 14:44 1 dzień 3 minutes ago, Killabien said:Moj jeszcze nie, tylko plywaTrzeba pomasowac w obozowisku I poleci.
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień 2 mil poszlo ale ta gra zasluguje na 4x wiecej badzmy szczerzy :(
Opublikowano wczoraj o 16:31 1 dzień Lampmistrz na ekspercie zajął mi ponad 1,5 godziny, ale satysfakcja z ubicia go była ogromna. Żałuje że w tygodniu mam tak niewiele czasu na granie. No i ścieżka dźwiękowa to jest GOTG. Muzyka w Żółtych Żniwach, no mógłbym nie wychodzić z tej lokacji
Opublikowano wczoraj o 19:45 1 dzień >"Nareszcie udało mi się ukończyć trzecią Gestral Beach. Ciekaw jestem, jaką nagrodę twórcy zaplanowali za takie wyzwanie!" > Nagroda: I tak uwielbiam tę grę...
Opublikowano wczoraj o 20:14 1 dzień Jestem po pierwszym akcie system walki co raz bardziej mi siada. Roszady fabularne bardzo spoko, jednak czytanie tego tematu to zło, zbyt wielu rzeczy można się domyślić.
Opublikowano wczoraj o 20:26 1 dzień W dniu 4.05.2025 o 20:08, ogqozo napisał(a):Przecież to zrobiłem lol. Opisałem tylko wrażenia z tego jak do tego dotarłem.Kurna, nie wierzę że sporo osób tak o sobie wskoczyło do tego obrazu lol. W grze nie ma praktycznie nic takiego przez całą resztę, i nie ma specjalnej oznaki, że ten obraz jest jakiś dziwny.Ile godzin ja w tej grze skakałem po kamieniach, które zazwyczaj tylko wyglądają jakby można było po nich chodzić. A tu kurde wskakuj se w obraz.Byla podpowiedz jak chooj za przeproszeniem z tym obrazem. W posiadlosci jest nieznany dziennik, ktory mowiSpoiler...sztuka może być oknem, może też być lustrem. A wielka sztuka - ta jest jednym i drugim. Synu. Nigdy nie będziesz prawdziwym artystą, jeśli pomiędzy tobą a widzem zawsze będzie jakaś maska, zwłaszcza kiedy widzem jesteś ty...
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Skończyłem drugi akt i co to się tam dzieje to zasługuje na oscara.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):Skończyłem drugi akt i co to się tam dzieje to zasługuje na oscara.Drugi akt konczy sie walka z Spoilermaskami?Bo jesli tak to jutro mnie to czeka.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Teraz, bebbop napisał(a):Drugi akt konczy sie walka zSpoilermaskami?Bo jesli tak to jutro mnie to czeka.Nie:SpoilerKończy walkę z Malarką.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 22 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja lecę vanilla + Lyall na ultrawide, skip intra, fix field of view i sharpening https://github.com/Lyall/ClairObscurFixJa polecam ten [Center HUD] usunąć z pliku, lepiej ta gra się prezentuje podczas walki bez tego, cała reszta na plus.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Chyba mój cichy ulubieniec z całego OSTa, szkoda, że nie jest bardziej rozwiniętySłucham sobie soundtracku dzień w dzień i od czasu Niera chyba lepszego nie było dla mnie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie mimo wszystko odrobine niżej od niera, ale rzeczywiście już dawno nie było tak dobrego ost w gierce
Opublikowano 40 minut temu40 min Nier miał sporo ładnych utworów, ale też kilka denerwujących, jak to kobiece miauczenie w niektórych lokacjach (w Stellar Blade też to było). Clair Obscur od początku do końca GOTY soundtraczek. Chyba nigdy w erpegu nie słyszałem aż tylu świetnych battle-themów.