Opublikowano 9 czerwca 20241 r Dobre, gracze nie wierzą że gra od Coalition może tak wyglądać, jak widać może i to będzie crossgen XS/nowy Xbox, pewnie 2026.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Powrót starych bohaterów cieszy, fajnie jakby wrócił też mroczniejszy klimat. Oj, to chyba będzie gra, dla której zaopatrzę się w XSX.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Ojciec Markusa może mieć całkiem dużą rolę w tej części gry. Czuję sporo rodzinnych dram.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Mnie najbardziej cieszy powrót prawdziwego Gore i destrukcja nawet jeśli kosmetyczna jak w 1 i 2.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r To, że nowe Gearsy nie okażą się szóstką ani kolekcją remasterów nie śniło mi się w najdzikszych snach. Coś wspaniałego.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Dokładnie. Człowiek liczył na 6 albo chociażby tą kolekcje a tu taka bomba. Młody Marcus. Coś pięknego.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Najlepsze co mogli zrobić dla tej serii kto czytał lore w komiksach ten wie że E-Day to był najciekawszy moment w tym uniwersum powrot Marcusa, dużo gore i brudnego klimatu, grafa i fizyka, mielenia lucduta na 1000 kawałków a nie tam jakieś robociki i będzie zajebiscie.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r będzie kozak giera, czuję się trochę jak w 2006 roku, ale graficznie ten filmik jakoś nie porwał - czy ktoś też tak ma? daffy, zamiast latać z cieczką i dawać klauny i minusy po tematach, możesz po prostu napisać posta o tym jak chujowa jest moja opinia. pomoże to forumkowi i twojemu zdrowiu psychicznemu.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r ja mam nadzieję, że to zapoczątkuje całkowity reboot serii i po tym prequelu powstanie kolejna część, zdefiniowana na nowo. nawet jeśli w tej chwili nie ma takiego tematu i kolejna ma być szóstka, to może odbiór graczy prequela ich do tego skłoni
Opublikowano 10 czerwca 20241 r No co mam powiedzieć, zapowiada się mega. Day1 w pełnej cenie i bez zastanowienia. Mimo wszystko wierzę w 2025 i nie sądzę, że będzie to crossgen
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Spodziewałem się jakiego rimejku, ponieważ aktor wcielajacy się w Doma, wrzucił tweeta z kaskiem z 10 godzin przed pokazem, ale tego się nie spodziewałem. Świetna decyzja powrotu do starych lubianych postaci i ciężkiej brudnej wojny, oby 2025.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Jeszcze się okaże, że to będzie początek takiego soft rebootu serii. Może nie opowiedzą poprzednich części na nowo, ale np. pokażą trochę inne wydarzenia z tych samych czasów. Mi jednak trochę szkoda "nowej" szarańczy bo moim zdaniem wyszła im naprawdę dobrze, a teraz trzeba wrócić do klasyków.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ja jestem mega ciekaw kontynuacji 5 części, ale E-Day biorę w ciemno bez popity. Dobrze wiedzieć, że marka nie ma zamiaru udać się na emeryturę.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 17 minut temu, GearsUp napisał(a): No i ten gigantyczny Corpser wspinający się po budynku po prawej I po lewej. I pośrodku też.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 1 godzinę temu, SnoD napisał(a): Jeszcze się okaże, że to będzie początek takiego soft rebootu serii. Może nie opowiedzą poprzednich części na nowo, ale np. pokażą trochę inne wydarzenia z tych samych czasów. Mi jednak trochę szkoda "nowej" szarańczy bo moim zdaniem wyszła im naprawdę dobrze, a teraz trzeba wrócić do klasyków. A dla mnie osobiście ta nowa "trylogia" nie powinna się pojawiać i jestem wniebowzięty, że robią nowa część podczas inwazji. Zaraz odpalam jedynkę i robię maraton.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r A dla mnie bardzo dobrze, że się pojawiła. Grało mi się świetnie w 4 i 5, stąd wyczekiwanie 6.