Opublikowano 10 godzin temu10 godz. PC Windows to też jakby platforma Microsoftu więc tutaj jest to wszystko jakby w ich ekosystemie, zupełnie inaczej niż w przypadku Sony.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 12 minut temu, Qbon napisał(a):PC Windows to też jakby platforma Microsoftu więc tutaj jest to wszystko jakby w ich ekosystemie, zupełnie inaczej niż w przypadku Sony.Jak ktoś kupuje grę Microsoft Które/Xbox on PC to tak. Ale jeśli to gra na Steam, GOGu czy innym sklepie to już nie ich ekosystem, bo nic z tego nie mają mimo iż sklepy te funkcjonują na Windowsie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, ASX napisał(a):Jak ktoś kupuje grę Microsoft Które/Xbox on PC to tak.Ale jeśli to gra na Steam, GOGu czy innym sklepie to już nie ich ekosystem, bo nic z tego nie mają mimo iż sklepy te funkcjonują na Windowsie.Mają normalny zysk ze sprzedaży samych gier, wyjście ze Steama byłoby głupota, bo tam siedzi najwięcej użytkowników.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Moja przygoda z Gearsami zakończyła się na 3. Przed E dayem muszę przejść 4 i 5 z babami no i ten Judgement od Polaków ehh. Nawet jest lekki hype bo mam duży sentyment do 2 i lat świetności xbox live kiedy się cisnęło online z kolegami. Widzę, że 4 i 5 nawet mają wysoką średnią na meta a słyszałem że fani strasznie psioczą na te gry. Może po prostu IGN i podobne wystawiły wysoką ocenę bo są silne baby??
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 i 5 są bardzo spoko, kurde zresztą wszystkie Gearsy nie schodzą poniżej jakiegoś poziomu, nawet ten Judgment, który wg. wielu jest najgorszy z serii, a dla mnie był spoko odświeżeniem w tej trochę skostniałej formule.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Najgorsze są roboty. Za to dodatek do 5 dla mnie sztosik. No i Tactics jest mega. W mojej opinii ta seria trzyma obecnie dużo wyższy poziom niż Halo które od 4 idzie cały czas w dziwne strony.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, Bzduras napisał(a):Najpierw to niech to ogłoszą oficjalnie, bo zaraz znowu okaże się, że poszła plotka w świat i będzie zdziwko jak wyjdzie inaczej.Ufajmy likerom, likery zawsze dobrze mówio i nie kłamio
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, Figaro napisał(a):zajebię ich tam jak anulują Horizon 6 na PS5Cóż...skoro Sony planuje ograniczenie wydawania swoich gier na PC (a co za tym idzie - na Helixa), to nie dziwi mnie zmiana strategii zielonych.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):Najgorsze są roboty. Za to dodatek do 5 dla mnie sztosik. No i Tactics jest mega. W mojej opinii ta seria trzyma obecnie dużo wyższy poziom niż Halo które od 4 idzie cały czas w dziwne strony.zawsze trzymało wyższy poziom niż halo
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dla mnie wszystkie są ok, ale w piątce te otwarte przestrzenie były dodane strasznie na siłę. Pływanie tymi "saniami" kompletnie nic nie wnosiło i tylko niepotrzebnie spowalniało rozgrywkę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Dla mnie wszystkie są ok, ale w piątce te otwarte przestrzenie były dodane strasznie na siłę. Pływanie tymi "saniami" kompletnie nic nie wnosiło i tylko niepotrzebnie spowalniało rozgrywkę.Dzięki takim elementom producenci mogą mówić, że przejście gry zajmuje x więcej czasu
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wszystkie Gearsy trzymają poziom. Tu nie było części przy której bym się źle bawił. Jak komuś podoba się ta formuła, to będzie mielił luccudy na 1000 kawałków ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wyglądają jak gearsy nic specjalnego, nic nowego ale za to teraz będą lepiej smakować i działać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pewniaczek, Gearsy nigdy nie zawodzą a to co pokazują wygląda mega, ten klimacik
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, Bzduras napisał(a):Ufajmy likerom, likery zawsze dobrze mówio i nie kłamio I jak tam te likiery?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czy tylko ja mam wrażenie, że wzorowali się na Resident 2 w pewnym sensie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):I jak tam te likiery?A ja myślę że wersja na Ps5 jest gotowa i po pół roku wyjdzie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, ASX napisał(a):I jak tam te likiery?Dalej najlepsze potworki w RE2