Opublikowano środa o 08:523 dni Ale od razu większy hajp więdząc że jimmy7 i reszta tej pro bandy nie zagra
Opublikowano środa o 08:563 dni Zagrają ale nie w swoim ekosystemie i to boli, że nie wbije się TROFIKOW.I tak byście nie wbili bo pewnie będą multi, a wiadomo że na PlayStation kompetytwne multi nie istnieje i ci gracze byliby tylko fragiem.
Opublikowano środa o 13:362 dni Wygląda to dobrze i stęskniłem się za Dżirsami, więc dorzucę swoje 50zł do Gamepassa na listopad i ogram jak człowiek na PC. Niech im się zwróci te 400 milionów
Opublikowano środa o 15:112 dni Chciałoby się napisac "a jak działa na ps5pro?" ale przecież nie będę taki jak oni
Opublikowano środa o 16:172 dni Taką jakość da się osiągnąć jedynie pracując przy wersji na jedną konsolę.Gears of War: E-Day - Tech Demo | State of Unreal 2026
Opublikowano czwartek o 10:182 dni Młoda ta ekipa co robi grę, telewizor CRT po otrzymaniu strzała ze strzelby nie będzie wyświetlał raczej obrazu, rozmazanie czy zakłócenia to chyba w przypadku słabego sygnału a nie 300 gramach śrutu w środku ;] Chyba że chodziło o to że trzeba by wtedy usunąć odbicia wyświetlania z podłogi.
Opublikowano czwartek o 11:002 dni W dniu 17.06.2026 o 10:50, devilbot napisał(a):Sprzedaż będzie bardzo dobra ale jeżeli to jest faktycznie 400mln nie to nie ma opcji na zwrot.Chociaż w gearsach zawsze jest rozbudowany multiplayer, dosyć popularny i z mikropłatnościami to jednak na tym też się pewnie zarabia zwłaszcza że w gearsy 5 a nawet starsze ludzie grają do dzisiaj multi.Jeżeli gra by sprzedawała system to może się sama nie zwrócić, bo nadgoni reszta sprzedaży, no ale najpierw musiałaby ten system faktycznie graczom sprzedać ;).
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dniu 17.06.2026 o 18:17, MaZZeo napisał(a):Taką jakość da się osiągnąć jedynie pracując przy wersji na jedną konsolę.Gears of War: E-Day - Tech Demo | State of Unreal 2026Ciekawy efekt brudnej kamery.PS. To facet? Strasznie się męczy udając kobiecą barwę głosu :p Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez SnoD
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. No jasne, że facet - chciałbyś, żeby Gearsy robiły baby? Spójrz co się stało z tym drugim "GoW"Tu "coming-out" sprzed pięciu lat - od tej pory jeszcze więcej tuningu było.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie ma co od razu skreślać, bo u Machine też pracował taki lpg ziomek (pewnie nie on jeden zresztą, ale ten się wychylił akurat) i się ludzie zaczęli martwić, że Indianę zepsują, a wyszło zajebiście. Taki Druckmann za to niby niepozorny chłop z wyglądu, a w głowie taki pierdolnik, że nie dość, że zjebał każdy możliwy dobry motyw fabularny z pierwszego TLoU w kontynuacji, to potem jeszcze wpadł na scenę z truskawkami w serialu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie muszę wyszukiwać, ponieważ sami pchają się przed kamerę - padło pytanie, więc udzieliłem odpowiedzi - nie pisałem nic o tym, że to może jakoś negatywnie wpłynąć na grę
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Wredny napisał(a):Nie muszę wyszukiwać, ponieważ sami pchają się przed kamerę - padło pytanie, więc udzieliłem odpowiedzi A jakie jest lore tego wszystkiego?Nie lubisz tych ludzi? Nie powinni robić gier, niszczą twoje hobby tak?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ale takie gierki, ze udajemy, ze to nie jest obrzydliwe to zostawmy dla BAB Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Sebas
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 godzin temu, devilbot napisał(a):A jakie jest lore tego wszystkiego?Nie lubisz tych ludzi? Nie powinni robić gier, niszczą twoje hobby tak?Potem gra w grę ale się nie cieszy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Odkąd wiem że za grafikę w Gearsach odpowiada osoba transseksualna to od razu wydaje mi się gorsza i bardziej fioletowa