Opublikowano 20 marca20 mar Wyciekl dedykowany kontroler do Crimson DesertW ogóle co to za mechanika zakładania garnka na głowę, żeby czytać czyjeś myśli xDD.
Opublikowano 20 marca20 mar A także jego wersja EDGE dla prawdziwych graczy. Edytowane 20 marca20 mar przez Amer
Opublikowano 20 marca20 mar 24 minuty temu, Patapon napisał(a):Świetne tłumaczenie:"Well Fuck You" przetłumaczone na"Bądź ostrożny".Tam polskie tłumaczenie jest przez AI.
Opublikowano 20 marca20 mar 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Tam polskie tłumaczenie jest przez AI.Podobno w tym patchu co był dzisiaj według ich patch notes poprawili błędy w tłumaczeniu dla wszystkich języków, ale jeszcze nie weryfikowałem i szczerze w to wątpię.
Opublikowano 20 marca20 mar Gram mniej więcej od rana i takie w sumie mam odczucia średnie. Niby wszystko osobno fajne tylko tak razem jakoś niefajne. Najbardziej mi chyba przeszkadzają te nieintuicyjne controlsy i poruszanie się chłopkiem. Pogram jeszcze trochę ale jak po 5h nie wciągnęło to nie wiem czy jeszcze zassie. Najwyżej gra sobie poczeka w bibliotece na kilka aktualizacji i wtedy się zagra. Ta ocena 57% na steam to tak w sumie odzwierciedla moje odczucia.
Opublikowano 20 marca20 mar Dawno tak nie miałem, żeby myśleć o gierce w pracy i nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i znowu zarwę przy niej nockę - jest dobrze
Opublikowano 20 marca20 mar Jestem już po 5-6h i czuje że to moment by poszukać jak ulepszać wyposażenie i poszukać czegoś lepszego bo jeden większy minion-ek trzeciego bossa składa mnie jednym strzałem. No ale jest dobrze bo gra posiada mega żyjący świat i mocno wciąga do niego gracza.PS. Zresztą już się pojawiają nagrania jak w przypadku Souls-ów gdzie znaleźć top gear na początek gry Te grę będzie budować community. Jestem ciekaw jak wiele smaczków gra kryje, nie miałem pojęcia że uderzenie w dzwon odkrywa obszar a zbudowanie więzi z psem pozwoli na to by chodził z nami i lootował za nas.
Opublikowano 20 marca20 mar Godzinę temu, Szermac napisał(a):ZŁOTO! Takie trochę "co jak kurwa robię ze swoim życiem?!" Przypuszczam, że gdybym chciał spróbować się z CD to u mnie podobna refleksja wskoczyłaby po max 1h tych uciech.
Opublikowano 20 marca20 mar troche mi opadl entuzjazm, moze tutaj trzeba dac z tydzien ludziom zeby pograli i dotarli chociaz do polowy ;)to, czy podstarzaly Leon z blyszczacym RT na pro ? ;)
Opublikowano 20 marca20 mar 17 minut temu, Amer napisał(a):ZŁOTO! Takie trochę "co jak kurwa robię ze swoim życiem?!" Przypuszczam, że gdybym chciał spróbować się z CD to u mnie podobna refleksja wskoczyłaby po max 1h tych uciech.Ten gość jest znany z grania w soulsy i takiego narzekania, po tylu latach to się zastanawiam czy to na serio dalej czy teraz już pod kliknięciaTutaj jest jakaś sensowna fabuła czy main quest to takie gowno tutorial z mmo typu idź się siłować na rękę do gospody czy daj monetę żebrakowi a co i w jakim celu to już sobie sami mamy dopowiadać?
Opublikowano 20 marca20 mar 20 minut temu, Bzduras napisał(a):I cyk, dwa milionyDwie banie, nieźle chyba. Ciekawe czy to już z refundami
Opublikowano 20 marca20 mar 7 minut temu, messer33 napisał(a):Tutaj jest jakaś sensowna fabuła czy main quest to takie gowno tutorial z mmo typu idź się siłować na rękę do gospody czy daj monetę żebrakowi a co i w jakim celu to już sobie sami mamy dopowiadać?Z perspektywy 2h grania to fabuły właściwie nie ma lub może precyzyjniej pojawia się jakiś ciąg niepowiazanych ze sobą wydarzeń, z dupy. I to coś pcha wydarzenia do przodu na początku (dopiero liznąłe właściwie). Oczekiwania co do tego elementu miałem zerowe no ale jakieś sensowne zawiązanie akcji byłoby mile widziane.Świat gry zachwyca. Fizyka też robi. Edytowane 20 marca20 mar przez Gregorius
Opublikowano 20 marca20 mar Kurwa 20 minut nie mogłem zrozumieć jak tu działa łowienie. Była podpowiedź ale zanim przeczytałem to znikła i chuj sam se tera kombinuj.
Opublikowano 20 marca20 mar Widziałem jakiś poradnik w którym argumentowali, że wyjaśnią nawet rzeczy które wykłada gra, tak na wszelki, bo te szybko spierniczają i można je zwyczajnie przegapić. Sądziłem że robią sobie jaja, ew. że nabijają długość wideo, a tu proszę.
Opublikowano 20 marca20 mar 3 minuty temu, rafanus2 napisał(a):Kurwa 20 minut nie mogłem zrozumieć jak tu działa łowienie. Była podpowiedź ale zanim przeczytałem to znikła i chuj sam se tera kombinuj.Wejdz w Menu - Inne i tam masz wszystkie tutoriale których jest od zasrania. Łowienie ryb nr 422😄 Edytowane 20 marca20 mar przez Gregorius
Opublikowano 20 marca20 mar 5 minut temu, rafanus2 napisał(a):Kurwa 20 minut nie mogłem zrozumieć jak tu działa łowienie. Była podpowiedź ale zanim przeczytałem to znikła i chuj sam se tera kombinuj.Ty tak serio ??https://www.polygon.com/crimson-desert-fish-how-to-fishing-rod-vendor/
Opublikowano 20 marca20 mar 33 minuty temu, Gregorius napisał(a):Wejdz w Menu - Inne i tam masz wszystkie tutoriale których jest od zasrania. Łowienie ryb nr 422😄Widziałem ale tam jest do momentu jak wyciągnąć wędkę w eq. A nie ma napisanego samego procesu łowienia, ale już ogarnąłem.
Opublikowano 20 marca20 mar Godzinę temu, Gregorius napisał(a):Wejdz w Menu - Inne i tam masz wszystkie tutoriale których jest od zasrania. Łowienie ryb nr 422😄To ile jest kurwa tych tutoriali? Pojebało ich.Godzinę temu, N1C3L0R3 napisał(a):Ty tak serio ??https://www.polygon.com/crimson-desert-fish-how-to-fishing-rod-vendor/Niech przeprosi, że nie wpadł na pomysł żeby wejść na stronę polygona
Opublikowano 20 marca20 mar ale to musi być uczucie jak po 421 turorialach dowiadujesz się, że będziesz teraz łowić ryby
Opublikowano 20 marca20 mar Teraz, Figaro napisał(a):to chińska gra? czyli lokacje bez duszy, szkoda. ogra się kiedyś.Jeżeli pytasz czy w grze znajdują się chore mentalnie osobniki LPG+ to niestety nie, do tego też na razie nie widziałem afro-amerykańskich przybyszy. Więc słabo