Opublikowano czwartek o 21:051 dzień 230h w grze... niesamowici jesteście.Potrzymaj mi piwo [emoji16]
Opublikowano czwartek o 21:271 dzień Gra ukończona jakoś 80h na liczniku, dla mnie tak jak na początku tak i na końcu najlepsza gra ostatnich lat. Żaden tytuł od Elden Ringa nie siadł mi tak bardzo i gra dołącza do grona moich ulubionych giereczek, mam nadzieje że powstanie masa dodatków bo gra ma świetną podstawę by dodawać nowe miejscówki, bossów czy zadania.
Opublikowano czwartek o 21:291 dzień 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):Gra ukończona jakoś 80h na liczniku, dla mnie tak jak na początku tak i na końcu najlepsza gra ostatnich lat. Żaden tytuł od Elden Ringa nie siadł mi tak bardzo i gra dołącza do grona moich ulubionych giereczek, mam nadzieje że powstanie masa dodatków bo gra ma świetną podstawę by dodawać nowe miejscówki, bossów czy zadania.O drugi "normalny", co ukończył w 80-90h :).Na wakacjach planuje wrócić po więcej, zapewne gra się do tego czasu jeszcze sporo pozmienia.
Opublikowano czwartek o 21:301 dzień 23 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):Potrzymaj mi piwo [emoji16]Aż sobie policzyłem, dzisiaj kończy się 36sty dzień od premiery, wychodzi że grasz w to codziennie po 8 godzin, łącznie z weekendami.
Opublikowano czwartek o 21:511 dzień 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):O drugi "normalny", co ukończył w 80-90h :).Na wakacjach planuje wrócić po więcej, zapewne gra się do tego czasu jeszcze sporo pozmienia.Nie wiem jak ludzie nabijają po 300h i nie dochodzą do końca, zwiedziłem całą mapkę do tego zrobiłem naprawdę masę bossów i zadań. Duży plus że ta gra z patcha na patch idzie w co raz lepszym kierunku jedyne czego dalej mi brakuje to specjalna skrzynia na ekwipunek z segregowaniem każdego typu broni i zbroi bo na koniec już wszystko sprzedałem by nie zapychać skrzynki a jest wiele unikatowych ciekawych broni.
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień Niech jeszcze dadzą możliwość wywalenia tych niepotrzebnych "fabularnych" rzeczy. Choć teraz i tak equ zajmuje tylko żarcie, bo surowce lądują w skrzyni.
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień Kuźwa, czy te pojebane Koreańce śpią kiedyś? Najpierw ten duży patch z niepotrzebnymi poziomami trudności, wieczorem jakiś malutki i przed chwilą znowu coś - nie przypominam sobie w historii żadnej gry łatanej w takim tempie i takiej ilości.
Opublikowano wczoraj o 14:46 1 dzień Patch do łatki do patcha A że dali easy? Dobrze, więcej osób może zagrać, nie odbijając się od bossów. A jak ktoś ma za łatwo, niech gra na hardzie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):Kuźwa, czy te pojebane Koreańce śpią kiedyś? Najpierw ten duży patch z niepotrzebnymi poziomami trudności, wieczorem jakiś malutki i przed chwilą znowu coś - nie przypominam sobie w historii żadnej gry łatanej w takim tempie i takiej ilości.Wiesiek 3 też był co chwilę łatany przez pierwszy rok.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Czy jest możliwość ukrycia w jakiś sposób tego elementu UI? Te opisy są bez sensu bo często odnoszą się do czegoś co dopiero się wydarzy xD
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Żeby oni jeszcze kamerę naprawili, to by było dobrze. Wczoraj podczas walki z bossem pokazywała mi przez chwilę ścianę, raz wyleciała gdzieś do góry, a paręnaście sekund później zgubiła Kliffa i na ekranie był tylko wróg.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 23.04.2026 o 23:51, SpacierShark123 napisał(a):Nie wiem jak ludzie nabijają po 300h i nie dochodzą do końca, zwiedziłem całą mapkę do tego zrobiłem naprawdę masę bossów i zadań. Duży plus że ta gra z patcha na patch idzie w co raz lepszym kierunku jedyne czego dalej mi brakuje to specjalna skrzynia na ekwipunek z segregowaniem każdego typu broni i zbroi bo na koniec już wszystko sprzedałem by nie zapychać skrzynki a jest wiele unikatowych ciekawych broni.Samą fabułę to można zrobić pewnie w 40h, ale jak chcesz mieć wszystko odkryte obóz, datki na kościół we wszystkich obszarach na 200% , ubicie wszystkich bossów otchłań (40) misji oraz wszystkie questy - to ja nadal podtrzymuję że to jest 400-500 godzin.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja tam nawet nie wiem, kiedy dotrę na drugi kraniec mapy. Pewnie gdzieś po 100h. Póki co 60 na liczniku.