Opublikowano środa o 18:375 dni Fakt, gra mocno nadrabia art-stylem, choć przez większość czasu również technicznie jest imponująco. Standardowo - płaska woda i biedna geometria skał oraz ubogie (umowne wręcz) na nich tekstury to znak rozpoznawczy samurajskich opowieści od Sucker Punch.Mimo to ciężko źle oceniać graficzkę w tytule, który daje nam tak epickie widoki.
Opublikowano środa o 19:365 dni Widoczkami gra robi robotę, zwłaszcza jak słońce się dobrze ustawi. Gram na tym RT i nie widzę potrzeby zmieniać.
Opublikowano środa o 20:345 dni U mnie też RT, a byłem przekonany, że od razu poleci Performance - zajebiście płynnie wszystko działa.
Opublikowano czwartek o 06:524 dni Wczoraj spotkałem chińczyka geja niby 2 zdania schowany w lesie ale jest pierwszy. Na chwilę obecną to nie wiem co uznałbym za lepsze, dla mnie Yotei ma taką przewagę że faktycznie lethal jest wymagający oraz gra wydaje się mniejsza. W GoT 3 wyspa mnie zaczynała nudzić ale też robiłem wszystko, tutaj gram tak samo i jest fajnie a jestem po przeprawie przez jezioro i patrząc na zarys mapek to już więcej zrobiłem.
Opublikowano czwartek o 08:524 dni To ja już wole czytać recenzje z lewackiego IGN niż te pierdolenie ludologów.
Opublikowano czwartek o 09:024 dni Nie ma to jak słuchanie sprzedajnych jutuberów, którzy zmieniają zdanie za byle gówno podrzucone do "recenzji".
Opublikowano czwartek o 09:044 dni Godzinę temu, Bzduras napisał(a):"Dla czego" Edytowane czwartek o 09:084 dni przez shoegaze
Opublikowano czwartek o 09:244 dni 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?Spytaj Groka, on zna odpowiedź
Opublikowano czwartek o 09:314 dni 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Tydzień od premiery i jeszcze sie nie chwalą wynikami?A kiedy się Sony ostatnio chwaliło oficjalnymi wynikami sprzedaży? Sprzedaży gier, bo o ilości sprzętu mówią dość często.
Opublikowano czwartek o 09:394 dni U mnie w domostwie w GOY gra moja dziewczyna. Liże ściany to dość delikatne określenie - ma chyba 25h i ciągle siedzi w pierwszej lokacji. Mimo wszystko nie mogę być niezadowolony, bo ogarnia grę dobrze i przecina przeciwników dość sprawnie (chociaż wczoraj musiałem dać kilka rad nt. strzelania z łuku - nie była świadoma że headshot zabija na strzała). Gierka na PlayStation Bieda ustawiona na 60FPS i wczoraj przełączyliśmy na 30FPS. Wytrzymała 3 sekundy z komentarzem "jak można tak grać" xD Jestem dumny
Opublikowano czwartek o 10:234 dni Co to znaczy ludolog?Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.Jakby ktoś nie wiedział.
Opublikowano czwartek o 10:314 dni 7 minut temu, Plugawy napisał(a):Co to znaczy ludolog?Osoba będąca znawcą gier. Zajmuje się ich analizą i interpretacją. Ludolog jest w stanie wychwycić w danej produkcji mankamenty, których duża część społeczeństwa growego nie dostrzega.Jakby ktoś nie wiedział.Ta definicja groznawcy. Ludolodzy to pety pierdolące do kamery beż jakiejkolwiek wiedzy.
Opublikowano czwartek o 10:344 dni Aha czyli Archonik -> ludolog Kiszak -> pet. Dzięki juz wszystko wiem.
Opublikowano czwartek o 10:444 dni 10 minut temu, Plugawy napisał(a):Aha czyli Archonik -> ludolog Kiszak -> pet. Dzięki juz wszystko wiem.Raczej Archonik > pet > ludolog kiszak
Opublikowano czwartek o 12:174 dni Pobiegałem po mapie, pogadałem z npcami i nazbierało się trochę tych pobocznych zadań. Do szczęścia mi brakuje czarnego barwnika, ale z tego co wyczytałem trzeba robić fabułę żeby to odblokować. Im dalej, tym fajniejsze widoki.
Opublikowano czwartek o 12:214 dni Tych czarnych pasów podczas jazdy koniem się pewnie nie da wyłączyć?