Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lepiej niż się spodziewałem, fajnie że jednak są jakieś nowości bo wyglądało to jak kompletny re-skin Tsushimy, do tego zabrali z tego co widzę style walki i zastąpiono je różnymi rodzajami broni. Fajnie kolejna giereczka na liście do ogrania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Podobno fabuła mocny punkt gry, oraz szóstka złych, których staną na naszej drodze, są napisani z pomysłem i pazurem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To niech dickmann zagra w yotei to się może nauczy, jak pisać fabuły o zemście ;p
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Archon wspomina o słabo dopracowanych konwersacjach z npcami gdzie wyglądają jak kukły rozmawiające ze sobą w generycznych ubogich animacjach. Czyli te przytyki o małym budżecie też faktycznie wychodzą. Taka sprawa subiektywna. Niektórzy będą to widzieć inni nie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tutaj juź mniej ochòw i achòw. Tak reklamowali ten "spyglass", że myślałem, że będzie więcej wolności w tym świecie, a to jednak kolejny "checkliściak". Skoro od GoT się odbiłem, to i GoY sobie chyba podaruję.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi się mega przyjemnie grało w GoT i w GoY na pewno zagram ale już pewnie na PC.
Opublikowano 35 minut temu35 min Mnie to bardziej interesuje czy gdzieś w recenzjach piszą o rozwiązaniu problemu monotonii po dłuższym czasie, bo to był największy problem Cuszimy.