Opublikowano 6 sierpnia6 sie Wiadomo coś kiedy ruszą pre-ordery wersji w pudle?Akurat dzisiaj wpadły. Na Ultimie tanio, bo 209 zł. https://ultima.pl/ct/playstation-5/gry/akcja/cronos-the-new-dawn-1Na Allegro też już jest. Edytowane 6 sierpnia6 sie przez Wojtq
Opublikowano środa o 19:401 dzień The Medium dla preorderowców na steam.Fajna niespodzianka, bo czekałem na obniżkę.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Strzelanie wygląda okrutnie słabo. Nie czuć mocy no i kompletny brak sensownych widocznych obrażeń na przeciwnikach czy otoczeniu to jest dramat. Czy na prawdę nikt tego tam nie widzi na etapie testowania? Podświetlanie itemków do podniesiena żywcem wzięte z borderlands też tam nie pasuje.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dałem radę dobrze się bawić przy Daymare, to tym bardziej dam tutaj, zwłaszcza że w porównaniu do Daymerka to ze dwie ligi wyżej Klimat siedzi idealnie, walka wygląda co najmniej akceptowalnie, mam nadzieję że będzie można trochę zwiedzać lokacje nieco zbaczając z głównej ścieżki i styka mi w zupełności. Niektórzy chyba zapominają, że Bloober to nie Capcom jeżeli chodzi o budżet, doświadczenie czy moce przerobowe.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A mimo to zrobili zajebistego SH2, który błyszczał wykonaniem, a klimatem zjadał capcomowe gierki bez popitki tak więc CRONOS wjedzie day-one - już dawno zamówiony, 214zł to spoko cena.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Cena bardzo przystepna. Ja sie nawet nie zastanawialem ale moze to dlatego iz przypomina mi ta gra D.Spacea ktorego mi brakuje. Remake sobie darowalem. Tutaj sie rozkrece i wyzwole swoja fantazje