Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując kilka ostatnich dni mundialu: masakra z tymi wynikami, kilka punktów w typerze mi uciekło przez gole w końcówkach D Generalnie zaskoczony jestem remisem Hiszpanii z Republiką Zielonego Przylądka, Szwajcaria też straciła punkty na własne życzenie z Katarem. Maroko fajnie się zaprezentowało z Brazylią, w szoku jestem, jak Ekwador przegrał z Wybrzeżem Kości Słoniowej. Niespodzianką jest też wysoka wygrana Szwecji - nie wiem, czy oni są tak mocni, czy Tunezja tak tragiczna. Szacun dla Japonii, bo bardzo ładnie się pokazali z Holendrami. To samo, jeśli chodzi o Egipt w starciu z Belgią. Niemcy pewnie rozbili Curacao - dla debiutantów najważniejsze jest jednak to, że strzelili faworytom gola. No i muszę przyznać, że nie spodziewałem się też tego, że Nowa Zelandia tak ładnie pogra i zremisuje z faworyzowanym Iranem.

Dziś ciekawe starcie Francji z Senegalem. Jak dam radę to może jeszcze Irak z Norwegią bym obejrzał, bo jestem ciekawy, jak Haaland i spółka się zaprezentują i czy rzeczywiście mogą być czarnym koniem imprezy. Nocne mecze odpuszczam - obejrzy się rano skróty.

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przed startem byłem ciekawy czy murzyny z kontynentu matki wreszcie coś pograją zamiast znowu być idiotami na boisku mimo, że tradycyjnie papier wskazuje na coś innego. RPA wydaje się mieć za słabą kadrę - brak kontaktu z futbolem europejskim. D.R. Kongo zawsze kogoś tam w Europie ma, bo tam gra się w futbol i jest ich po prostu wystarczająco dużo. Kiedyś Shabani Nonda, jeszcze niedawno Mbokani. Pytanie zawsze takie samo - czy zdecydują się/podejmą próbę na myślenie? Poza tym Senegal (on już chyba umie w dyscyplinę taktyczną od czasu 2018 i bekowych goli wbijanych między innymi nam), WKS - wygrana z Ekwadorem dobrze wróży. Dotychczas najlepiej generalnie prezentowała się tak naprawdę tylko Ghana, która bardzo często jest najsłabsza na papierze, a prezentuje dyscyplinę taktyczną, której brak gwiazdorom z z ligi angielskiej czy francuskiej. Liczę, że wreszcie nie będą bekowym tłem, szczególnie w perspektywie tego, że druga liga reprezentacji w ramach aktualnego formatu mistrzostw ma dużo większe szanse zaistnieć na mundialu (większe okienko na błędy).

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Już za chwilę derby Afryki spicy

Opublikowano

No może tu będą gole. W sumie Francja ma na papierze najlepszy atak.

Opublikowano

Zajebisty ten stadion.

Opublikowano

Ale fart francuzików. Odrobinę inaczej by się odbiło i byłaby kara za stratę żółwia. Aż Krzynówek z Portugalią się przypomniał.

Opublikowano

Ale mnie wkurwiaja te kwarty bo musza reklamy puscic gojom amerykanskim.

Opublikowano

Ale te reklamy to chyba wybiórczo zależy od kraju. Na TVP pokazują to co na boisku. A w tym czasie nie dzieje się nic, więc żadna to strata.

Opublikowano

Na ARD i ZDF tez boisko. Na FOX normalnie reklamy napierdalaja.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na te przerwy, można zajrzeć, co na forumku ludzie piszą

Opublikowano

Większość zmuszona jest grać za dnia przy grzejącym słońcu, więc ta chwila przerwy nie jest zła. Do tego wielu ma za sobą długi sezon.

Opublikowano

Francja xG: 0,02. ragus

No i Senegal zesrał się w obronie.

Edit: co kurwa? nie ma karnego. Ale przekręt.

Opublikowano

No musi być karny.

E: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ej co tu się odjebalo xD

Opublikowano

Borek nie umie w angielski. Sedzia powiedzial ze atakujacy zainiciowal kontakt, czyli mbappe.

Opublikowano

Chyba uznał, że Mbappe go przeskoczył i upadł bez kontaktu lub specjalnie zahaczył o obróbce. dunno

Opublikowano

Mielcarski jak się odpalil, chyba postawil na Francję milion dolarów

Opublikowano

Piękna asysta Olisebanderas