Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Onimusha: Way of the Sword

Featured Replies

Opublikowano

Jest już tyle slasherów z dużymi lokacjami, że naprawdę wystarczy. Im bardziej liniowo tu będzie, tym lepiej. W miejsce wielkich obszarów wolałbym lekkie naleciałości metroidvanii, czyli backtracking w już odwiedzone miejsca po nabyciu nowych skillów, jak to zrobili w Dawn of Dreams. Ewentualnie jeżeli to zrobią jak w Pragmacie to też będzie ok.

• Odpowiedzi 457
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Takiej gry mi brakowało. Od dziecka uwielbiam kulturę Dalekiego Wschodu. Wychowałem się na takich filmach jak „Wejście smoka” czy seria „Pijany mistrz”. Jedną z pierwszych gier, w jakie grałem w życiu

• Czekaj, czekaj. Grasz na ez i zablokowałeś sie na bossie? Na pewno grasz na padzie? Tv włączony?

• jak coś gra będzie w Play Anywhere

Opublikowano
3 godziny temu, voi tekku napisał(a):

To ten na koncu dema czy jakiś ukryty? Generalnie mi demo zajelo 45 min, fajna gra, tylko za bardzo korytarzowa, ciekawe czy cala gra tak wyglada czy będą jakies odnogi/bardziej otwarte tereny. Kusi, ale przez tą korytarzowosc raczej poczekam na promocje.

Ukryty, musisz zrobić 10 razy Issena, czyli tę kontrę, którą robisz od razu przed atakiem przeciwnika.

Opublikowano

Ograłem to rozszerzone demo, i dalej jestem tego samego zdania co wcześniej - w pyte. Coś było że niby miało być trudniej, ale nie zauważyłem żadnej różnicy, a drugi boss jest łatwiejszy od pierwszego, pękł za pierwszym podejściem.

Może potem się jeszcze pobawię i pocisnę ukrytego bossa

Opublikowano

Dobra złamałem sie i też kupiłem bo za dobrze mi sie w to gra / Ależ te japońce w tym roku mnie ogołacają z pieniążków, ale właśnie takie gry chce dostawać to chyba robie to słynne głosowanie portfelem

Opublikowano

Nintendo 2. Pierwszy raz demko ograłem przenośnie i troche mieszane uczucia do graficzki no ale na tv serio jest dobrze. Jestem tylko ciekawy jak będzie z płynnością, bo w demku jest spoko no ale przy residencie też robili ludzi w chuya i dali demo gdzie są najstabilniejsze klatki xD

Opublikowano

21 godzin temu, Rotevil napisał(a):

Ukryty, musisz zrobić 10 razy Issena, czyli tę kontrę, którą robisz od razu przed atakiem przeciwnika.

O mamo, co za piękna walka, mi chyba ze 3h zeszlo zanim go pokonałem, ale zero frustracji, czysty fun! Jak tak mają bossowie wyglądać to już sie nie zastanawiam, trzeba wspierać takie gry.

Opublikowano

O kurde, ale mnie chłop zmielił xD zmierze sie z nim w pełnej wersji, Na której wersji sterowania sobie graliście? Ja chyba zostane na tym defensywnym z blokiem pod l1

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Na której wersji sterowania sobie graliście?

Zacząłem od ofensywnego i juz sie tak przyzwyczailem ze nawet boje się sprawdzać to drugie

Opublikowano

Oceny były do przewidzenia, jest dobrze, byle do piątku i będzie gierczone banderas

Opublikowano

Eleganckogigabeta rok życia capgods dalej trwa w najlepsze

Opublikowano

W końcu coś dla mnie!

Wyglada wspaniale, walka miodzio, satysfakcjonująco i trudno.

Do tego liniowa gierka a nie kolejny niby open world ze srakowymi ubi aktywnosciami.

Nioha 3 odpuściłem ale tu wjeżdżam jak dzik w żołędzie.

Dzieki capcom.

Opublikowano

No to jednak wleci tryb z odblokowanymi klatkami nuke

Opublikowano

A w pełnej tryb extreme bedzie dostępny na start?

Te demko miało tylko 2 poziomy story/walka.

I nawet nie wiem jak tryb story musi wyglądać bo na walka zginąłem w demie raz tylko dlatego ze sie zagadałem.

Oba bossy są banalnie proste i padają jak muchy z marszu.

Opublikowano
2 minuty temu, Schranz1985 napisał(a):

A w pełnej tryb extreme bedzie dostępny na start?

Te demko miało tylko 2 poziomy story/walka.

I nawet nie wiem jak tryb story musi wyglądać bo na walka zginąłem w demie raz tylko dlatego ze sie zagadałem.

Oba bossy są banalnie proste i padają jak muchy z marszu.

Ponoć po przejściu gry.

Opublikowano

Capcomowy standard niestety

Opublikowano
5 minut temu, Schranz1985 napisał(a):

Kwadrat kwadrat trójkąt jak w gow .

Szkoda :(

Zawsze możesz grać za pomocą motion controls ale takie rzeczy to doświadczenie ekskluzywne tylko dla Elity gamingu.

Opublikowano
51 minut temu, Schranz1985 napisał(a):

Nioha 3 odpuściłem ale tu wjeżdżam jak dzik w żołędzie.

Nie odpuszczaj - świetny jest.

Capcom ma teraz absurdalnie dobrą passę. Jeśli nie zdobędzie jakiejś nagrody dla najlepszego wydawcy roku, to nie uwierzę w te nagrody.D

Te animacje są na kozaku.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjMmnD0-X2M

14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Ponoć po przejściu gry.

Skillup mówił, że pełniak trudniejszy.

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

Zawsze możesz grać za pomocą motion controls ale takie rzeczy to doświadczenie ekskluzywne tylko dla Elity gamingu.

Okropny jest ten tryb, licze że dadzą tylko celowanie łukiem za pomocą ruchu