Opublikowano 22 czerwca22 cze Mnie się bardzo podoba, po tym gameplayu mocno się podjarałem na tą grę. Oby rzeczywiście dowieźli wątek fabularny, bo to chyba najważniejsze w tej grze.
Opublikowano 22 czerwca22 cze Wygląda mniej więcej tak jak oczekiwałem - jedyne co mi się nie podoba, to zatrzymanie gry i okno na cały ekran, gdy wybiera się aktywnego skilla do zaatakowania przeciwnika, wydaje się to być wybiajajce z rytmu pryz grze o dosyć zręcznościowej walce (parry i ataki kierunkowe).
Opublikowano 22 czerwca22 cze Grafika widać że do dopracowania ale sam pomysł i gameplay wydaje sie zajebisty, czekam 😎
Opublikowano 22 czerwca22 cze Gra o wampirach i to jeszcze z klimatem wiedzminowym, super. Ludzie proszą w komentarzach o zmianę kamery, za czym oczywiście jestem, jednak obecna kamera bardzo przypomina Wieśka 1, czasami aż do bólu. System walki wiedźmin to 2/3, szczególnie z zatrzymaniem czasu i rzucaniem „zaklęć”. Widać starą ekipę, która faktycznie robiła całą trylogię.Bardzo fajnie się to prezentuje, czekam do premiery.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Wiedźmin + Gothic + Vampyr + time limit i możliwość zrobienia MSQ po tutorialu jak Ganona w BoTW, intrygujące.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wygląda bardzo fajnie, zapowiada się dobra fabuła i klimat, do tego gra z wieloma możliwościami... Sam dubbing też spoko wypada.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Na ten moment jedyna moja obawa dotyczy tego, czy ewentualnie gra będzie zabugowana na premierę - jeżeli pod tym kątem będzie znośnie, to pewnie day one, bo z każdym kolejnym gameplayem podoba mi się coraz bardziej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 36 minut temu, Ma_niek napisał(a):Ale ta walka ta nadal trochę słabaNadal lepiej niż to drewno z Wieśka 3
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bardzo mi się podoba to co widzę, dosłownie jakby ktoś zrobił moda do Wieśka 3. Trzymam kciuki za grę, na pewno kupię na premierę jak dalej się to będzie prezentować tak dobrze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Najgorzej boli, ale pewnie nie każdego, że duża część zawartości gdzieś tam przepadnie, bo nic na ciebie nie będzie czekało bez końca. Zrobisz coś, ale kosztem czegoś innego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 34 minuty temu, SlimShady napisał(a):Najgorzej boli, ale pewnie nie każdego, że duża część zawartości gdzieś tam przepadnie, bo nic na ciebie nie będzie czekało bez końca. Zrobisz coś, ale kosztem czegoś innego.Brzmi jak każda persona.