Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Akurat fabuła w Returnal jest świetna, więc pod tym względem poprzeczka jest dość wysoko.

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj, Returnal to bylo unikalne doświadczenie. Pamiętam, że po pierwszych kilku godzinach byłem zrezygnowany. Za trudne, nie ma szans, odpadam. Ale ostatecznie jednak zawsze wracałem i próbowałem dalej,

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Też wyczekuje, Returnal to moja gra generacji więc przynajmniej rzucę okiem. Zwłaszcza, że to PRO chodzi mi po głowie tylko jeszcze brakuje mi tytułu który skłoniłby mnie do powrotu (ani nie jestem za

Opublikowano

Zajebiscie, ze takie projekty AAA dla hardkorowych graczy wciaz dostaja zielone swiatlo.

Opublikowano

Housemarque i Team Asobi jedyne studia u Sony, które robią wciąż gry z duszą.

I które pamiętają, że w ogóle są grami, a nie:

• Interaktywnymi filmami

• Sinematik ekspirięs

• Emołszyns

• Rimejki i remastery czteroletnich gier

• Przeciśnij się przez szczelinę

• Musisz iść wolno, bo jest ważny fabularny moment

• Mapa zajebana znaczkami

• Npce dające interesujące zadania poboczne w stylu uciekł mi koń, proszę znajdź go

A nie, gracze wymagają teraz side questów z ciekawą historią, więc

Uciekł mi koń, umarł mi ojciec, a w ogóle to jestem gejem i spieszę się na rocznicę ślubu z moim chłopakiem. Proszę znajdź mojego rumaka to dam ci w nagrodę tęczową zbroję LGBT

• Dzięki takim zadaniom chwal się, że masz grę na 60 godzin, chociaż interesujące jest tylko 20

• Wielkie drzewko rozwoju, a i tak używasz zazwyczaj kilku podstawowych ataków

• Ważne przesłanie ideologiczne

Please be excited

Opublikowano
2 godziny temu, Pix napisał(a):

Housemarque i Team Asobi jedyne studia u Sony, które robią wciąż gry z duszą.

I które pamiętają, że w ogóle są grami, a nie:

• Interaktywnymi filmami

• Sinematik ekspirięs

• Emołszyns

• Rimejki i remastery czteroletnich gier

• Przeciśnij się przez szczelinę

• Musisz iść wolno, bo jest ważny fabularny moment

• Mapa zajebana znaczkami

• Npce dające interesujące zadania poboczne w stylu uciekł mi koń, proszę znajdź go

A nie, gracze wymagają teraz side questów z ciekawą historią, więc

Uciekł mi koń, umarł mi ojciec, a w ogóle to jestem gejem i spieszę się na rocznicę ślubu z moim chłopakiem. Proszę znajdź mojego rumaka to dam ci w nagrodę tęczową zbroję LGBT

• Dzięki takim zadaniom chwal się, że masz grę na 60 godzin, chociaż interesujące jest tylko 20

• Wielkie drzewko rozwoju, a i tak używasz zazwyczaj kilku podstawowych ataków

• Ważne przesłanie ideologiczne

Please be excited

Pamiętam, że jak przyszedł Returnal, akurat miałem malowanie w mieszkaniu i wolną chatę, to było najdłuższe malowanie w moim życiu, ale chętnie bym powtórzył xD. Jedyne, co mi się w grze nie spodobało, to bugi w trofeach zaraz po premierze, których niestety nie naprawili wstecz, zniechęciło mnie to do maksowania tematu.

Jeszcze to DLC co potem dali, jeszcze za darmo też było epickie, jeszcze lepsze niż podstawka pod względem rozgrywki.

Housemarque ma u mnie taki kredyt zaufania, że ich gry już zawsze polecą w preorderach, nie ma innej opcji.

Opublikowano

Ja trochę liczę, że skrócą czas jednego runu, bo w returnalu chyba największym minusem dla mnie były właśnie runy trwające godzine/półtorej nawet. Tak wiem jest quick resume konsoli, ale to w rogalach mnie zawsze wybija z rytmu jak gram wieczorem i wracam nastepnego dnia do tego samego runu.

Gierka będzie pewnie zajebista, bo Returnal to już jest taki sleeper goat exów sony w tej generacji

Opublikowano
2 godziny temu, Soban napisał(a):

Tak wiem jest quick resume konsoli

Do gry zostało dodane zawieszanie cyklu i tutaj raczej też będzie obecne, no i ogólne zmiany w systemie "rozwoju".