Opublikowano wczoraj o 13:36 1 dzień Akurat fabuła w Returnal jest świetna, więc pod tym względem poprzeczka jest dość wysoko.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zajebiscie, ze takie projekty AAA dla hardkorowych graczy wciaz dostaja zielone swiatlo.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Housemarque i Team Asobi jedyne studia u Sony, które robią wciąż gry z duszą.I które pamiętają, że w ogóle są grami, a nie:Interaktywnymi filmamiSinematik ekspirięsEmołszynsRimejki i remastery czteroletnich gierPrzeciśnij się przez szczelinęMusisz iść wolno, bo jest ważny fabularny momentMapa zajebana znaczkamiNpce dające interesujące zadania poboczne w stylu uciekł mi koń, proszę znajdź goA nie, gracze wymagają teraz side questów z ciekawą historią, więcUciekł mi koń, umarł mi ojciec, a w ogóle to jestem gejem i spieszę się na rocznicę ślubu z moim chłopakiem. Proszę znajdź mojego rumaka to dam ci w nagrodę tęczową zbroję LGBTDzięki takim zadaniom chwal się, że masz grę na 60 godzin, chociaż interesujące jest tylko 20Wielkie drzewko rozwoju, a i tak używasz zazwyczaj kilku podstawowych atakówWażne przesłanie ideologicznePlease be excited
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Housemarque i Team Asobi jedyne studia u Sony, które robią wciąż gry z duszą.I które pamiętają, że w ogóle są grami, a nie:Interaktywnymi filmamiSinematik ekspirięsEmołszynsRimejki i remastery czteroletnich gierPrzeciśnij się przez szczelinęMusisz iść wolno, bo jest ważny fabularny momentMapa zajebana znaczkamiNpce dające interesujące zadania poboczne w stylu uciekł mi koń, proszę znajdź goA nie, gracze wymagają teraz side questów z ciekawą historią, więcUciekł mi koń, umarł mi ojciec, a w ogóle to jestem gejem i spieszę się na rocznicę ślubu z moim chłopakiem. Proszę znajdź mojego rumaka to dam ci w nagrodę tęczową zbroję LGBTDzięki takim zadaniom chwal się, że masz grę na 60 godzin, chociaż interesujące jest tylko 20Wielkie drzewko rozwoju, a i tak używasz zazwyczaj kilku podstawowych atakówWażne przesłanie ideologicznePlease be excitedPamiętam, że jak przyszedł Returnal, akurat miałem malowanie w mieszkaniu i wolną chatę, to było najdłuższe malowanie w moim życiu, ale chętnie bym powtórzył xD. Jedyne, co mi się w grze nie spodobało, to bugi w trofeach zaraz po premierze, których niestety nie naprawili wstecz, zniechęciło mnie to do maksowania tematu. Jeszcze to DLC co potem dali, jeszcze za darmo też było epickie, jeszcze lepsze niż podstawka pod względem rozgrywki. Housemarque ma u mnie taki kredyt zaufania, że ich gry już zawsze polecą w preorderach, nie ma innej opcji.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja trochę liczę, że skrócą czas jednego runu, bo w returnalu chyba największym minusem dla mnie były właśnie runy trwające godzine/półtorej nawet. Tak wiem jest quick resume konsoli, ale to w rogalach mnie zawsze wybija z rytmu jak gram wieczorem i wracam nastepnego dnia do tego samego runu.Gierka będzie pewnie zajebista, bo Returnal to już jest taki sleeper goat exów sony w tej generacji
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Soban napisał(a):Tak wiem jest quick resume konsoliDo gry zostało dodane zawieszanie cyklu i tutaj raczej też będzie obecne, no i ogólne zmiany w systemie "rozwoju".