Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Sharku ale tutaj właśnie Ci nic nie przepadnie. Z każdym runem coś tam sobie ulepszasz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @SpacierShark123 a zobacz, dokładnie to jest główna zmiana z Returnala do Sarosa
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 269zl u Sony.https://scentre.pl/produkt/sony/711719027270/saros-pl-gra-ps5.html
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zabawne, czekałem równie mocno na ds2 jak na sarosa, ale gdy DS2 oglądałem każdy filmik, parokrotnie, tutaj nie chcę tego sobie robić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):natomiast w Returnal to że za każdym runem nic nie zyskiwałem i wszystko traciłemZyskiwałeś np. postępy w broniach i jedną walutę, więc zawsze coś było No i najważniejsze, doświadczenie. A w kluczowych momentach stałe ulepszenia stroju.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No, mimo że coś się zyskiwało, to faktem jest że głównie doświadczenie - dla wielu mógł to być zbyt mały postęp, biorąc pod uwagę inne tego typu gry, gdy wracasz do punktu wyjściowego z 10 prezentami, punktami, nowy butami, i kilkunastoma linijkami nowych dialogów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Trochę liczyłem na ponad 90, żeby podbiło sprzedaż, no ale trudno. Ja wiem, że raczej będe się bawił znakomicie, tylko kurde termin wyjątkowo niefortunny, więc możliwe że jednak wbiję ciut później niż bym chciał. Tak czy siak - nie mogę się doczekać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nic nie mów, z moich planów weekendowych nici, rodzina wymyśliła sobie jakiś wyjazd, pierwszy raz myślę czy nie skoczyć tygryskiem na schody, może coś się połamie. Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. CD-ActionSaros to w gruncie rzeczy Returnal 2 – z większością zale...Choć w teorii Saros jest zupełnie świeżą marką, w praktyce ma wiele wspólnego z poprzednią grą Housemarque. Tysiące kolorowych pocisków, proceduralnie generowane poziomy oraz konieczność zaczynania prCd action dał 7. Szkoda, zapowiadało się fajne strzelanie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 33 minuty temu, Rtooj napisał(a):Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.Ale po weekendzie tej gry nie zabiorą, nadal będzie można grać
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 47 minut temu, Rtooj napisał(a):Nic nie mów, z moich planów weekendowych nici, rodzina wymyśliła sobie jakiś wyjazd, pierwszy raz myślę czy nie skoczyć tygryskiem na schody, może coś się połamie. Lepsza gira w gipsie niż saros na półce.Pamiętam, że przechodziłem Returnala to miałem malowanie chaty, dwa pokoje w 2 tygodnie, teraz nie mam co malować, może zabiorę się za coś innego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Hehe. Dzieci w szkole, żona w pracy i ogień od rańca. Nie jakieś wyjazdy w dzień wielkich premier growych. Są jakieś priorytety w życiu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Brak dzieci, brak żony, z partnerką rozstanie 2 miesiące temu. Plusy? Nie trzeba się nikomu tłumaczyć i kombinować przy premierze wyczekiwanej giereczki. Dobre i to ;d
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Pix napisał(a): z partnerką rozstanie 2 miesiące temu. Trochę HQ dał ciała z tą obsuwą miesięczną, mógłbyś jeszcze z nią być w marcu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Hehe. Dzieci w szkole, żona w pracy i ogień od rańca. Nie jakieś wyjazdy w dzień wielkich premier growych. Są jakieś priorytety w życiu.U mnie tez nie najgorsza sytuacja. Materace do pokoi dzieci maja pojawić sie jakoś we wtorek. Będę miał te 2 dni na ogarniecie sie i ostro wjeżdżam z wami w ten fascynujący świat. To będzie dluugi weekend
Opublikowano 42 minuty temu42 min Mam nadzieje że będzie przystępniej bo poszedł preorder, przyda się też zresetować głowę po Crimson Desert i postrzelać troszku.