Opublikowano 18 godzin temu18 godz. I ja zacząłem. Za mną raptem 30 minut, bo trochę późno, a jutro do roboty, ale długi weekend spędzę na Carcosie. Zapowiada się znakomicie. Już tu nie wchodzę, bo zachwyty innych to trochę spoilery dla mnie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 biom jak przez masło, Boss to zawód.Coś jednak za szybko idzieFajne nowe mechaniki których nie zdradzali w trailerach. Design wszystkiego miażdży.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. U mnie chyba kurier zapił. Śledzenie paczki nie wyświetla historii Moje pierwsze takie opóźnienie na wielka premierę cos czuje ze będzie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 18 minut temu, MEVEK napisał(a):U mnie chyba kurier zapił. Śledzenie paczki nie wyświetla historii Moje pierwsze takie opóźnienie na wielka premierę cos czuje ze będzie Może nie będzie tak źle, czasami jest problem z aktualizowaniem statusu a wpada od razu jak jest do odbioru. Bądźmy dobrej myśli!U mnie akurat już w doręczeniu od kierownika, więc w nocy będzie co robić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na mnie już czeka paczuszka w paczkomacie, widzę, że już niektórzy zdążą przejść grę, zanim majówka się zacznie hehe
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Rotevil napisał(a):Na mnie już czeka paczuszka w paczkomacie, widzę, że już niektórzy zdążą przejść grę, zanim majówka się zacznie heheNa mnie też, zaraz po gówniaka do szkoły to przy okazji odbiorę. Odpalę w nocy jak wszyscy grzecznie będą spać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zazdroszczę wszystkim co dostają paczki do paczkomatu przed południem. U mnie na wsi może być o 14:00 ale i równie dobrze po 19:00.BTW typ na reddicie wbił platynę w 17 godzin Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Patapon
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zazdroszczę wszystkim co dostają paczki do paczkomatu przed południem. U mnie na wsi może być o 14:00 ale i równie dobrze po 19:00.W Poznaniu nie jest lepiej, dopiero o 11stej paczka została wydana do doręczenia więc myślę, że dopiero około 20stej będzie w paczkomacie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 47 minut temu, Patapon napisał(a):Zazdroszczę wszystkim co dostają paczki do paczkomatu przed południem. U mnie na wsi może być o 14:00 ale i równie dobrze po 19:00.BTW typ na reddicie wbił platynę w 17 godzin 17h to ja mam a gry nie skonczylem w sensie fabuly, a gdzie reszta.Speedrunner jakis.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):17h to ja mam a gry nie skonczylem w sensie fabuly, a gdzie reszta.Speedrunner jakis.U mnie podobnie, tj. jakieś 20h na budziku. Powoli pewnie zbliża się koniec, jeszcze tak z biom lub dwa max - zgaduję, niemniej o platynie w takim czasie dla przeciętnego gracza nie ma raczej mowy. Tym bardziej jeśli nie chcemy przelecieć przez gierkę, tylko wszystko dokładnie obadać, obwąchać i zwiedzić. Ogólnie Saros ma świetnie wyważony poziom trudności IMO, z wyjątkiem bossów którzy w moim odczuciu padają zbyt szybko. 2-ch z nich udało mi się położyć przy pierwszym podejściu, co w Returnalu było praktycznie nierealne. Ogólnie pętla rozgrywki i rozwój bohatera są naprawdę świetnie wykonane, ciężko się od tej gry oderwać i runy tupu "lecę zupełnie od początku, zbieram i wykonuję wszystko po drodze" to tutaj norma.A później dojdą jeszcze dziesiątki godzin masterowania i zbieractwo tego co zostało pominięte. Zrobi się z tego naprawdę przyzwoity wynik, więc kompletnie nie ma potrzeby obawiania się bajek typu "18h i już można puszczać na OLX". Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Amer
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czuć od początku, że to ex na konsolę Playstation, stęskniłem się.....Kończy się instalować.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 39 minut temu, Amer napisał(a):U mnie podobnie, tj. jakieś 20h na budziku. Powoli pewnie zbliża się koniec, jeszcze tak z biom lub dwa max - zgaduję, niemniej o platynie w takim czasie dla przeciętnego gracza nie ma raczej mowy. Tym bardziej jeśli nie chcemy przelecieć przez gierkę, tylko wszystko dokładnie obadać, obwąchać i zwiedzić. Ogólnie Saros ma świetnie wyważony poziom trudności IMO, z wyjątkiem bossów którzy w moim odczuciu padają zbyt szybko. 2-ch z nich udało mi się położyć przy pierwszym podejściu, co w Returnalu było praktycznie nierealne. Ogólnie pętla rozgrywki i rozwój bohatera są naprawdę świetnie wykonane, ciężko się od tej gry oderwać i runy tupu "lecę zupełnie od początku, zbieram i wykonuję wszystko po drodze" to tutaj norma.A później dojdą jeszcze dziesiątki godzin masterowania i zbieractwo tego co zostało pominięte. Zrobi się z tego naprawdę przyzwoity wynik, więc kompletnie nie ma potrzeby obawiania się bajek typu "18h i już można puszczać na OLX".Bez przesadyPhrike - trudność 1/3 osobiście położyłem go za pierwszym razem, ale miałem chyba trochę szczęścia (i figurkę ;])Iksjon - 3/3Nemesis 1/3 spokojnie do oklepania za pierwszym razem, co uczyniłemHyperion 2/3 Ophion - 1/3 boss symboliczny, ciężko zginąć Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rtooj
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. u mnie zas update..I see this parcel is out for delivery but delayed, I will email the depot to ask the driver to call you with new ETA. Thank you.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Do sklepu po kopię4 minuty temu, MEVEK napisał(a):u mnie zas update..Tak to jest jak się bierze edycję z możliwością grania 2 dni po premierze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co sie odwlecze to nie uciecze. Tymczasem rozgrzewam sie przy myszce J.Pepper. W końcu tam tez jest dynamiczne strzelanko
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @Amer Co ty chcesz tu masterować?Nie ma żadnego endgame.Nie ma ng+ .Pytam poważnie. Rozumiem ze komuś podoba się gameloop i moze grać i 200h ale kontentu to tu nie ma za wiele.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czuć od początku, że to ex na konsolę PlaystationW sensie?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dzizas… mamy nowego typa na inposcie- starszy pan. Pobrał paczkę po 9, mamy Zara 18 i nie widać go na horyzoncie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Już same osiągnięcia wymagają od gracza konkretnych działań których raczej nie uda się zrobić przypadkiem (typu ukończenie biomu bez jednego trafienia). Do tego specjalne (opcjonalne) sale w których pojedynki robią się naprawdę wymagające, za nie też jest trofeum chyba. O przebieżkach na czas czy bez rozwijania postaci nawet nie wspominając. Np. właśnie to.Dla mnie Returnal to była gra na 100+ godzin, z Sarosem będzie podobnie. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Architektka <3Co za walka, graficznie taki kosmos że nie można się skupić na rozgrywce, HM naprawdę się rozwinęło i widać że mieli czas i fundusze.Fajnie lecieć po śmierci cykl od początku, mimo że pominąłem bagna to bronie były już nawet na 54 levelu, ładowanie drzewka ma to jakoś zrównoważyć przy rozpoczynaniu od ostatniego biomu, ale jednak co pełny cykl to pełny cykl.Na minus względem Returnala - nie można niszczyć dopałek, trzeba jednak ostro przemyśleć, bo można zapełnić kieszeń w 1 biomie a później trzeba omijać fajne rzeczy.No i brak polepszania statystyk broni, to skandal. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ubiłeś ją już? Sam jestem dokładnie na tej walce teraz. Spróbowałem raz, uwaliła mnie i robię przerwę żeby dotlenić głowę. Ale fakt - póki co to najlepsza potyczka IMO.Dla mnie na minus różnorodności giwer niestety. Wyróżnia się może ze 3 sztuki, a reszta to już tylko wariacje. Może wpadnie coś świeżego jeszcze, choć fabularnie zanosi się na finał raczej (obym się mylił). Returnal w tym zakresie robił dużo więcej jednak. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Amer napisał(a):Ubiłeś ją już? Sam jestem dokładnie na tej walce teraz. Spróbowałem raz, uwaliła mnie i robię przerwę żeby dotlenić głowę. Ale fakt - póki co to najlepsza potyczka IMO.Nie, przemieliła mnie raz w ciągu 15 sekund, a za drugim razem nie miałem zapasowego życia i co mam powiedzieć, patrzałem się zamiast myśleć ;] Niesamowita walka zmuszająca do używania mnóstwa umiejętności.Trochę mi przykro bo kółko biomów w menu się zapełniło, ale wierzę że to nie koniec.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No i finisz. Teraz maksowanko ile dam rady. 10/10Bawcie się dobrze panowie.