Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie ma to jak wyciąć coś z podstawki i po miesiącu sprzedać jako dlc. Nawet EA nie jest tak pazerne.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Sieczka, ale ciekawe czy prawdziwi fani DK jak zdrowy wariat mają podobne zdanie o tym dlc.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 10 minut temu, Patapon napisał(a):Nie ma to jak wyciąć coś z podstawki i po miesiącu sprzedać jako dlc. Nawet EA nie jest tak pazerne.Tego nie mogło być w podstawce bo zupełnie nie pasuje gameplayem
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Tego nie mogło być w podstawce bo zupełnie nie pasuje gameplayemAle moglo być w postgame xd. Dzięki @Pupcio bo bym jeszcze kupił xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Na Direct nie było o tym mowy ale w przyszłości mają mieć miejsce specjalne eventy związane z tym dodatkiem
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Skończyłem SL1000. Mega patent z tym kopaniem w dół jak w Dig Dug. SL1100 też zapowiada się bardzo ciekawie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Tragedii nie ma, ale nie za 89 zl. Kupilem zaraz po prezentacji. Ewidetetnie wyciete na sile, ale woda piekniusia na wyspie małpy plus, że chate mu mozna rozjebac za 89 zl.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Imo ta wyspa wycięta na stówe, ale jestem w stanie uwierzyć że ten guwno tryb to akurat wymyślili w miesiąc
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Miałem kupić zaraz po prezentacji, ale widzę że dobrze że się wstrzymałem. Na razie i tak jeszcze mam post-game do zrobienia
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ogladajac to bylem pewien ze to jest za darmo, ot fajna nowa plansza kilka tygodni po premierze :dA tu jeb 89zl haha. Nie da sie tego nie wykpic. Jestem za tym, zeby placic za wykonana prace ale wydac gierke za 300zl a za niecale 2 miesiace dodatek, ktory na 99% byl gotowy dawno temu za kolejna stowke prawie, to jest czyste skurwysynstwoNice one.PAID DLC Kto to kupi (oprocz uz. Pupcio, ktory zrobil to z wyzszych pobudek) to musi miec niezle najebane pod kopulaHajs za wersje NS2, hajs za dodatki, podniesienie cen gierek, oszczedzanie na key cardach; nie kumam jak to sie jeszcze nie wykoleilo i tak dobrze sie sprzedaje. W sumie beka do obserwowani z boku
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 godzin temu, GearsUp napisał(a):Tego nie mogło być w podstawce bo zupełnie nie pasuje gameplayem
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz, jimmy napisał(a):No bo taka prawda, tam się nawet bananów nie zbiera ale skąd ty możesz o tym wiedzieć.Kupię pewnie na przecenie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wał generacji, już nawet Sony robi rogalowe DLC do AAA za free od kilku lat.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. I ten przelicznik xdsdKirby dlc 20 euro czyli 80zlBananza dlc 20 euro czyli 89zl
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gre ukonczylem majac na liczniku 40h. Zebralem wszystkie banany, ktore sie dalo przed ujrzeniem napisow koncowych. Teraz jade end game. Gre dosc porzadnie wylizalem i nie potrzebuje jakis rogalowych DLC. Nie zaluje wydanych pieniedzy na podstawke. Ta wyspa na trailerze wyglada ciekawie, ale jesli rzeczywiscie niczego tam nie ma, to moich pieniedzy za dodatek nie zobacza.