Opublikowano poniedziałek o 16:443 dni The original Gears of War returns, faithfully remastered and natively optimized for more platforms than ever before as Gears of War: Reloaded.Gears of War: Reloaded launches August 26, 2025, for $39.99 SRP on Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam, and arrives day one with Game Pass Ultimate or PC Game Pass.Play on Xbox Series X|S, Xbox PC and Xbox Cloud Gaming with Xbox Play Anywhere.Gears of War: Reloaded supports cross-play and cross-progression across all platforms.Xbox fans who own the digital version of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded.
Opublikowano poniedziałek o 17:203 dni Czyli remaster Ultimate Edition?To może w końcu multi odżyje, bo nawet nie miałem jak spróbować - martwe od lat.
Opublikowano poniedziałek o 17:313 dni Liczyłem na trylogięNo chuj. I tak kupię bo chcę w to zagrać na PlayStation
Opublikowano poniedziałek o 17:483 dni Ciekawe czy te dodatki z Ultimate typu walka z Brumakiem też się załapią bo ich w bazowej wersji nie było
Opublikowano poniedziałek o 18:053 dni 16 minut temu, GearsUp napisał(a):Ciekawe czy te dodatki z Ultimate typu walka z Brumakiem też się załapią bo ich w bazowej wersji nie byłoZałapią się, bo były już w UE
Opublikowano poniedziałek o 18:063 dni 6 minut temu, Mejm napisał(a):Port z pcta od PCF z paczem pod 4k.To port UE od Coaltion. Wersja na PC od PCF wyglądała zupełnie inaczej
Opublikowano poniedziałek o 18:083 dni Czyli mała szansa na 2 i 3 bo oni nie grzebali przy tych częściach Edytowane poniedziałek o 18:133 dni przez GearsUp
Opublikowano poniedziałek o 18:163 dni Ja próbowałem zrobić rerun jakiś czas temu i przy nowej trylogii widać jak mocno zestarzała się ta gra.
Opublikowano poniedziałek o 18:193 dni Pieklo zamarzło - wleci day one, z kumplem będziemy katować coop tSzkoda, że nie ma 2 i 3, ale jest duża szansa, że potem wydadzą 4 i 5.
Opublikowano poniedziałek o 18:283 dni Remaster remastera. Meh. Ale niech sobie na Plejce pograją. Te wariaty co tam cały czas w multi cisną ucieszą się z crossplaya :D Edytowane poniedziałek o 18:283 dni przez wrog
Opublikowano poniedziałek o 18:523 dni 50 minut temu, Mejm napisał(a):Port z pcta od PCF z paczem pod 4k.No fajnie by było jakby wrzucili port od PCF na Steam i konsole, ale niestety nie, to jest mniej bliskie oryginałowi odświeżenie, a osobiście zdecydowanie wolę ten port właśnie, wolę tę kolorystykę i ogólnie design.
Opublikowano poniedziałek o 19:113 dni Użytkownik Sylvan po niedługim czasie na pewno się zorientował, że trochę bez sensu taki temat, ale napływ adrenaliny i KORZYŚCI WIZERUNKOWE w związku z BYCIEM PIERWSZYM, PRESTIŻ w związku z byciem ZAŁOŻYCIELEM TEMATU GRY NA FORUM był zbyt duży aby kalkulować ryzyko.
Opublikowano poniedziałek o 19:233 dni Ciekawe czy tylko trylogia, czy jednak wszystkie części. ......Oh wait
Opublikowano poniedziałek o 19:243 dni To jest remaster rimejku z 2015 r., ale coś tam było o nowym akcie, więc może wersja GOTY tegoż, no chyba, że liczą brumaka.
Opublikowano poniedziałek o 20:163 dni Dla mnie tytuł absolutnie legendarny i day1 na Steamie. ALE fakt, że nie dorzucili 2 i 3 chociażby w bonusie i bez zmian to... nawet brakuje mi jakiegoś fajnego określenia. Co do posiadaczy PS5, którzy będą grali w to pierwszy raz w życiu to mam mieszane odczucia. Z jednej strony gra, w mojej opinii (na którą ogromny wpływa ma niesamowita nostalgia i sentyment) nie zestarzała się gameplayowo, a z drugiej to gra mająca 20 prawie lat. Jest w niskiej cenie, polecam spróbować
Opublikowano wtorek o 10:223 dni Zmiany w stosunku do PC ultimate to chyba nie będą zbyt znaczne, może naprawią stuttering przy okazji.
Opublikowano wtorek o 10:263 dni No bo to ma być zwykłe podniesienie rozdziałki do 4K i bazowych FPS do 60, jak ktoś liczy na zupełnie nowe wydanie i odświeżenie to może się srogo zawieść.
Opublikowano wtorek o 10:273 dni Gry z xboxa na pleju, a gry z pleja na PC. W sumie to gry z xboxa też są na PC. Więc dziś dobrze mieć chyba kompa plus switcha albo anbernica
Opublikowano wtorek o 10:303 dni A to tego Ultimate na PC nie można było sobie podnieść do 4k i odblokować fpsów modem jakimś? To chyba bardziej żeby się jakiś szum zrobił wokół serii. Ktoś sobie ogra na plejaku, będzie chciał poznac całą serię i dupa