Skocz do zawartości

Gears of War RELOADED

Featured Replies

Opublikowano

2b35xfn.jpeg

The original Gears of War returns, faithfully remastered and natively optimized for more platforms than ever before as Gears of War: Reloaded.

Gears of War: Reloaded launches August 26, 2025, for $39.99 SRP on Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam, and arrives day one with Game Pass Ultimate or PC Game Pass.

Play on Xbox Series X|S, Xbox PC and Xbox Cloud Gaming with Xbox Play Anywhere.

Gears of War: Reloaded supports cross-play and cross-progression across all platforms.

Xbox fans who own the digital version of Gears of War: Ultimate Edition receive a free upgrade to Gears of War: Reloaded.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To niezła trylogia yao

Opublikowano

Czyli remaster Ultimate Edition?
To może w końcu multi odżyje, bo nawet nie miałem jak spróbować - martwe od lat.

Opublikowano

Takie trofeum to tylko na płytce asax

Opublikowano

Liczyłem na trylogięfrog

No chuj. I tak kupię bo chcę w to zagrać na PlayStation kaz

Opublikowano

Ciekawe czy te dodatki z Ultimate typu walka z Brumakiem też się załapią bo ich w bazowej wersji nie było

Opublikowano

Port z pcta od PCF z paczem pod 4k.

Opublikowano
16 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ciekawe czy te dodatki z Ultimate typu walka z Brumakiem też się załapią bo ich w bazowej wersji nie było

Załapią się, bo były już w UE

Opublikowano

Trylogie to bym sobie odswiezył, a tak to podziekuje.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał(a):

To port UE od Coaltion.

Wersja na PC od PCF wyglądała zupełnie inaczej

Opublikowano

Czyli mała szansa na 2 i 3 bo oni nie grzebali przy tych częściach

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Pieklo zamarzło - wleci day one, z kumplem będziemy katować coop shotgunt

Szkoda, że nie ma 2 i 3, ale jest duża szansa, że potem wydadzą 4 i 5.

Opublikowano

Remaster remastera. Meh. Ale niech sobie na Plejce pograją. Te wariaty co tam cały czas w multi cisną ucieszą się z crossplaya :D

Edytowane przez wrog

Opublikowano
50 minut temu, Mejm napisał(a):

No fajnie by było jakby wrzucili port od PCF na Steam i konsole, ale niestety nie, to jest mniej bliskie oryginałowi odświeżenie, a osobiście zdecydowanie wolę ten port właśnie, wolę tę kolorystykę i ogólnie design.

Opublikowano

Użytkownik Sylvan po niedługim czasie na pewno się zorientował, że trochę bez sensu taki temat, ale napływ adrenaliny i KORZYŚCI WIZERUNKOWE w związku z BYCIEM PIERWSZYM, PRESTIŻ w związku z byciem ZAŁOŻYCIELEM TEMATU GRY NA FORUM był zbyt duży aby kalkulować ryzyko.

Opublikowano

Ciekawe czy tylko trylogia, czy jednak wszystkie części.

...

...

Oh wait facepalm

Opublikowano

To jest remaster rimejku z 2015 r., ale coś tam było o nowym akcie, więc może wersja GOTY tegoż, no chyba, że liczą brumaka.

Opublikowano

Dla mnie tytuł absolutnie legendarny i day1 na Steamie. ALE fakt, że nie dorzucili 2 i 3 chociażby w bonusie i bez zmian to... nawet brakuje mi jakiegoś fajnego określenia.

Co do posiadaczy PS5, którzy będą grali w to pierwszy raz w życiu to mam mieszane odczucia. Z jednej strony gra, w mojej opinii (na którą ogromny wpływa ma niesamowita nostalgia i sentyment) nie zestarzała się gameplayowo, a z drugiej to gra mająca 20 prawie lat. Jest w niskiej cenie, polecam spróbować

Opublikowano

GoW_Reloaded_2ndRoom-e727d9222118d88bc0f

Zmiany w stosunku do PC ultimate to chyba nie będą zbyt znaczne, może naprawią stuttering przy okazji.

Opublikowano

No bo to ma być zwykłe podniesienie rozdziałki do 4K i bazowych FPS do 60, jak ktoś liczy na zupełnie nowe wydanie i odświeżenie to może się srogo zawieść.

Opublikowano

Gry z xboxa na pleju, a gry z pleja na PC.

W sumie to gry z xboxa też są na PC. Więc dziś dobrze mieć chyba kompa plus switcha albo anbernica

Opublikowano

A to tego Ultimate na PC nie można było sobie podnieść do 4k i odblokować fpsów modem jakimś? To chyba bardziej żeby się jakiś szum zrobił wokół serii. Ktoś sobie ogra na plejaku, będzie chciał poznac całą serię i dupa