Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War RELOADED

Featured Replies

Opublikowano

Ja pograłem trochę na PS5 no i remaster jak remaster. Dupy nie urywa wizualnie ale gra się tak samo dobrze jak te 15-20 lat temu a to najważniejsze. Pewnie sobie skończę po raz kolejny jak uporam się z KCD2.

Mimo wszystko chciałbym aby 2 i 3 dostały pełen remake na UE5 i żeby nie szli na żadne półśrodki.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Tak wygląda zdzwienie kogoś kto skillowego multi nie widział od 20 lat. :) Lata trzymania gałki do przodu na niewiele się tu zdadzą.

• Homelander
    Homelander

Absolutnie się nie zgodzę. Gameplayowo Gearsy 1 były bardzo dojrzałe, świadczy o tym fakt, że w zasadzie mechaniki niewiele się zmieniły nawet i w piątej części. Gra była o wiele bardziej zróżnicowana

• devilbot
    devilbot

Osobny temat do darmowego upgradu...

Opublikowano

Dziwna akcja, posiadam jedynkę cyfrowo w wersji na x360 (kod z gears4), wersję ultimate na płycie i dostałem kod na wersję reload wewnętrznym systemem wiadomości na xboxsie. Niby tylko posiadacze cyfrówki ultimate mieli dostać reload )

Opublikowano

Dziś premiera, nie ma żadnych recek. Dobrze to chodzi na plejce?

Opublikowano

Tak. Nie mam licznika w oczach ale tam jest beton 60 w singlu.

Opublikowano

Nuda dla posiadaczy Xboxów, przecież to się niczym nie różni względem Ultimate. Dal tych co nie grali bo nie mieli Xboxa to okej, można spróbować. Nawet tego nie ściągam, już robiłem replay serii na XSX.

Opublikowano

Bo to tylko jest gra zrobiona tanim kosztem dla graczy PlayStation, tylko tyle i aż tyle, a nawet ich nie golą, bo to kosztuje 160 zł czyli grosze. Ci co grali na ms, mają inne gry do grania.

Opublikowano
19 godzin temu, Josh napisał(a):

Mafia po takim maratonie wlecą jak złoto Aloy_cool1 nie nastawiam się na żadnego hiciora, wystarczy mi trochę luźnego pif paf i+ jakieś jeżdżonko pomiędzy i będę bardzo zadowolony, zresztą gorzej niż w przypadku Mafii 3 na pewno nie będzie.

Będzie. Dużo słabsza gra niż M3.

A co do Gearsów to kiedy ta oficjalna premiera niby jest?
Bo niby trofea wpadają, ale na profilu ich nie można zobaczyć, na PSN Profiles też ich nie ma, a screenshotów nie można uploadować na apkę:

1756200445858.jpg

Na ekranie tytułowym jest symbol przycisku z XBOXowego pada - nie zdążyli tego poprawić.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał(a):

Na ekranie tytułowym jest symbol przycisku z XBOXowego pada - nie zdążyli tego poprawić.

Na serio? Jakim cudem przeszło to certyfikację? Jeśli edycja na płycie ma takiego babola i można ją odpalić bez dostępu do internetu to powinna zostać wycofana ze sklepów bo nie wiem jak teraz ale jeszcze te ~5 lat temu symbole korespondujące z daną konsolą w grze były ważniejsze niż błędy krytyczne.

Opublikowano

Ty się w ogóle ciesz, że wypuścili najlepszą trylogię na konkurencyjną konsolę. Nikt sobie dupy tym guzikiem zawracał nie będzie.

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał(a):

Ty się w ogóle ciesz, że wypuścili najlepszą trylogię na konkurencyjną konsolę. Nikt sobie dupy tym guzikiem zawracał nie będzie.

Jaką trylogię wydali?

Opublikowano
43 minuty temu, łom napisał(a):

Na serio? Jakim cudem przeszło to certyfikację? Jeśli edycja na płycie ma takiego babola i można ją odpalić bez dostępu do internetu to powinna zostać wycofana ze sklepów bo nie wiem jak teraz ale jeszcze te ~5 lat temu symbole korespondujące z daną konsolą w grze były ważniejsze niż błędy krytyczne.

Może wycofują i dlatego nie ma recek, a screenshoty są zablokowane xbossDobrze, że pudło już w paczkomacie z tym BIAŁYM KRUKIEM

Opublikowano

Zagrałem dwa meczyki online, wpadł trofek za 5 level, ale sobie przypomniałem, dlaczego nie lubię multi w Gearsach - to sterowanie jest abominacją.
Szkoda, że zrobili leniwy port Ultimate Edition, a nie pogrzebali np właśnie w schematach sterowania i nie dali czegoś typu "modern", gdzie sprint jest pod analogiem.

Opublikowano

No właśnie nie wyobrażam sobie sprintu w tej grze pod analogiem. On jest na tyle specyficzny że pod zwykłym guzikiem pasuje idealnie a to szybkie przyklejanie się od osłony do osłony i walenie z gnashera. banderas

Aż się przypominają pojedynki forumowe gdy wyszedł Remake na XONE.

Opublikowano

Grało się w OG w multika na X360 banderas Nawet chyba z kimś stąd. Z Zeratulem na pewno.

Opublikowano

Dopiero rok temu przeszedłem wersję ultimate a jeszcze trzeba wbić osiągnięcia. Tego reload to ja odpalę za 10 lat i pewnie na złość wyjdzie jakaś wersja Ultimate Reload.

Opublikowano

No ja 4 lata temu miałem pierwszą styczność z serią, ale multi w Ultimate było martwe i nie dało się zagrać ani meczu - tu jest ogromny plus tego wydania, że ożywi tego trupa.

Opublikowano

Kurde niektórzy na tym forum twierdzili, że przygotowanie portu pod konsolę z prawie identyczną architekturą kosztuje setki tysięcy dolarów i potrzeba do tego niezliczonych godzin. Wygląda na to, że to wciąż za mało by podmienić przycisk A na X na ekranie tytułowym.

Opublikowano

No to tylko świadczy o tym jak tanio i szybko można taki port zrobić, skoro nawet im się nie opłacało tego jakoś testować.