Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja pograłem trochę na PS5 no i remaster jak remaster. Dupy nie urywa wizualnie ale gra się tak samo dobrze jak te 15-20 lat temu a to najważniejsze. Pewnie sobie skończę po raz kolejny jak uporam się z KCD2. Mimo wszystko chciałbym aby 2 i 3 dostały pełen remake na UE5 i żeby nie szli na żadne półśrodki. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez suteq
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dziwna akcja, posiadam jedynkę cyfrowo w wersji na x360 (kod z gears4), wersję ultimate na płycie i dostałem kod na wersję reload wewnętrznym systemem wiadomości na xboxsie. Niby tylko posiadacze cyfrówki ultimate mieli dostać reload
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Rozumiem, że gra ma oddzielny zestaw achievementów? W sumie trochę mi się hype udziela, natywne 4K/60 i akurat dobrze by mi zrobiło zagrać w jakiś no-brainer.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nuda dla posiadaczy Xboxów, przecież to się niczym nie różni względem Ultimate. Dal tych co nie grali bo nie mieli Xboxa to okej, można spróbować. Nawet tego nie ściągam, już robiłem replay serii na XSX.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Bo to tylko jest gra zrobiona tanim kosztem dla graczy PlayStation, tylko tyle i aż tyle, a nawet ich nie golą, bo to kosztuje 160 zł czyli grosze. Ci co grali na ms, mają inne gry do grania.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 19 godzin temu, Josh napisał(a):Mafia po takim maratonie wlecą jak złoto nie nastawiam się na żadnego hiciora, wystarczy mi trochę luźnego pif paf i+ jakieś jeżdżonko pomiędzy i będę bardzo zadowolony, zresztą gorzej niż w przypadku Mafii 3 na pewno nie będzie.Będzie. Dużo słabsza gra niż M3.A co do Gearsów to kiedy ta oficjalna premiera niby jest?Bo niby trofea wpadają, ale na profilu ich nie można zobaczyć, na PSN Profiles też ich nie ma, a screenshotów nie można uploadować na apkę:Na ekranie tytułowym jest symbol przycisku z XBOXowego pada - nie zdążyli tego poprawić.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, Wredny napisał(a):Na ekranie tytułowym jest symbol przycisku z XBOXowego pada - nie zdążyli tego poprawić.Na serio? Jakim cudem przeszło to certyfikację? Jeśli edycja na płycie ma takiego babola i można ją odpalić bez dostępu do internetu to powinna zostać wycofana ze sklepów bo nie wiem jak teraz ale jeszcze te ~5 lat temu symbole korespondujące z daną konsolą w grze były ważniejsze niż błędy krytyczne.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ty się w ogóle ciesz, że wypuścili najlepszą trylogię na konkurencyjną konsolę. Nikt sobie dupy tym guzikiem zawracał nie będzie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minut temu, Faka napisał(a):Ty się w ogóle ciesz, że wypuścili najlepszą trylogię na konkurencyjną konsolę. Nikt sobie dupy tym guzikiem zawracał nie będzie.Jaką trylogię wydali?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To celowa zagrywka z tymi przyciskami, podświadomie budują asocjację Xbox = dom Gearsów
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 43 minuty temu, łom napisał(a):Na serio? Jakim cudem przeszło to certyfikację? Jeśli edycja na płycie ma takiego babola i można ją odpalić bez dostępu do internetu to powinna zostać wycofana ze sklepów bo nie wiem jak teraz ale jeszcze te ~5 lat temu symbole korespondujące z daną konsolą w grze były ważniejsze niż błędy krytyczne.Może wycofują i dlatego nie ma recek, a screenshoty są zablokowane Dobrze, że pudło już w paczkomacie z tym BIAŁYM KRUKIEM
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zagrałem dwa meczyki online, wpadł trofek za 5 level, ale sobie przypomniałem, dlaczego nie lubię multi w Gearsach - to sterowanie jest abominacją.Szkoda, że zrobili leniwy port Ultimate Edition, a nie pogrzebali np właśnie w schematach sterowania i nie dali czegoś typu "modern", gdzie sprint jest pod analogiem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No właśnie nie wyobrażam sobie sprintu w tej grze pod analogiem. On jest na tyle specyficzny że pod zwykłym guzikiem pasuje idealnie a to szybkie przyklejanie się od osłony do osłony i walenie z gnashera. Aż się przypominają pojedynki forumowe gdy wyszedł Remake na XONE.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Grało się w OG w multika na X360 Nawet chyba z kimś stąd. Z Zeratulem na pewno.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dopiero rok temu przeszedłem wersję ultimate a jeszcze trzeba wbić osiągnięcia. Tego reload to ja odpalę za 10 lat i pewnie na złość wyjdzie jakaś wersja Ultimate Reload.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No ja 4 lata temu miałem pierwszą styczność z serią, ale multi w Ultimate było martwe i nie dało się zagrać ani meczu - tu jest ogromny plus tego wydania, że ożywi tego trupa.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kurde niektórzy na tym forum twierdzili, że przygotowanie portu pod konsolę z prawie identyczną architekturą kosztuje setki tysięcy dolarów i potrzeba do tego niezliczonych godzin. Wygląda na to, że to wciąż za mało by podmienić przycisk A na X na ekranie tytułowym.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No to tylko świadczy o tym jak tanio i szybko można taki port zrobić, skoro nawet im się nie opłacało tego jakoś testować.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Na ekranie tytułowym jest symbol przycisku z XBOXowego pada - nie zdążyli tego poprawić.Chodzi Ci o ten przycisk? Oba pady mają identyczną ikonkę do tego przycisku, różnica jest taka że na Xboxie byłby on w dodatkowym kółku a na PS są same kreski. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez suteq
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 minut temu, suteq napisał(a):Oba pady mają identyczną ikonkę do tego przycisku, różnica jest taka że na Xboxie byłby on w dodatkowym kółku a na PS są same kreski.Nieważne, trzeba już cały nakład wycofać. Trochę za późno wyjaśniłeś, teraz już nie ma powrotu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. To był by chyba pierwszy przypadek gdzie gra z nieodpowiednią ikonką przeszła certyfikację, bo to sprawdzają i developerzy i właściciel platformy czyli Sony. A jak jest nie tak to gra nie przechodzi certyfikacji, wraca do developera i po wprowadzeniu poprawki leci znowu na (odpłatną) certyfikację.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 27 minut temu, suteq napisał(a):Chodzi Ci o ten przycisk? Oba pady mają identyczną ikonkę do tego przycisku, różnica jest taka że na Xboxie byłby on w dodatkowym kółku a na PS są same kreski.Tyyy... kuźwa, ale wtopa - sorki XBOX i dzięki @suteq Jakoś tak mi się te dziwne kreski z klockowym padem skojarzyły i wywołałem niepotrzebny zamęt - posypuję głowę popiołem