Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mi się podoba Kennedy w marynarce Cieszy, że Capcom po latach ładowania jakichś cyrkowych ubranek dla postaci teraz stawia na kozackie stroje, w których nie wstyd pokazać się w grze\\dżizys fakin krajst... Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Josh
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dla mnie wygląda to bardzo dobrze czekam bo klimacik zapowiada się zacny.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No nie ma co gadać, najlepiej zapowiadający się RE od czwórki I ekstra, że tuż za rogiem
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Capcom jest znane ze swojej niekonsekwencji jeżeli chodzi o design postaci, więc nic tylko się cieszyć, że Leon wygląda (i brzmi) jak w RE2 i RE4. Dzięki bogu nie ma tak zarośniętej mordy jak to wyglądało w scamowych przeciekach. Nick Apostolides spisał się na medal ze swoimi kwestiami w RE4, odpalcie sobie dwójkę i posłuchajcie jak młodo i niewinnie brzmiał tam Leon, a później czwórkę i jaki progres zrobił koleś oddając dużo bardziej doświadczonego oraz zmęczonego życiem Leona. Tutaj poprzeczka będzie zawieszona jeszcze wyżej, ale wierzę że ziomeczek to dźwignie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ależ się ucieszyłem jak zobaczyłem Leosia robiącego siekę na tym krótkim gameplayu - czyli w sumie pod jakieś moje prywatne oczekiwania, klimat i zaszczucie, gdy gramy Grace i to nie my jesteśmy zamknięci z przeciwnikami, tylko oni z nami, gdy gramy Leonem.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Do Leona mam sentyment. Pierwszy Resident jakiego ogrywałem w życiu to dwójeczka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak wjechał kopniak to poczułem się jak w RE4, pięknie. Trzeba będzie to sprawdzić.