Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mi się podoba Kennedy w marynarce Cieszy, że Capcom po latach ładowania jakichś cyrkowych ubranek dla postaci teraz stawia na kozackie stroje, w których nie wstyd pokazać się w grze\\dżizys fakin krajst... Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Josh
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dla mnie wygląda to bardzo dobrze czekam bo klimacik zapowiada się zacny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No nie ma co gadać, najlepiej zapowiadający się RE od czwórki I ekstra, że tuż za rogiem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Capcom jest znane ze swojej niekonsekwencji jeżeli chodzi o design postaci, więc nic tylko się cieszyć, że Leon wygląda (i brzmi) jak w RE2 i RE4. Dzięki bogu nie ma tak zarośniętej mordy jak to wyglądało w scamowych przeciekach. Nick Apostolides spisał się na medal ze swoimi kwestiami w RE4, odpalcie sobie dwójkę i posłuchajcie jak młodo i niewinnie brzmiał tam Leon, a później czwórkę i jaki progres zrobił koleś oddając dużo bardziej doświadczonego oraz zmęczonego życiem Leona. Tutaj poprzeczka będzie zawieszona jeszcze wyżej, ale wierzę że ziomeczek to dźwignie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ależ się ucieszyłem jak zobaczyłem Leosia robiącego siekę na tym krótkim gameplayu - czyli w sumie pod jakieś moje prywatne oczekiwania, klimat i zaszczucie, gdy gramy Grace i to nie my jesteśmy zamknięci z przeciwnikami, tylko oni z nami, gdy gramy Leonem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Do Leona mam sentyment. Pierwszy Resident jakiego ogrywałem w życiu to dwójeczka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak wjechał kopniak to poczułem się jak w RE4, pięknie. Trzeba będzie to sprawdzić.