Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Tyle powiem, wracam do graniaRatuj temat i walnij jakiś gruby spoiler, bo jeszcze przez kolejne 10 stron będzie pierdolenie o mleku, prosiaku, HDR, rt itd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. xD dobre .Tak czy owak nawet na pro w porównaniu RT on vs RT off jest kontrast zwalony. Jak potem sprawdzają framerate w scence z TPP to jest ok z on i off, tak samo w innych scenach PS5 vs PSPro(np jak siedzi z laptopem na łóżku kontrast jest ok) mam wrażenie że coś zwalili przy zrzucaniu materiału akurat w tej najważniejszej w praktyce na tym materiale scenie.Tu jest sprany obraz w wersji bez RT:A tutaj już obie mają właściwy kontrast:Wydaje mi się że coś mogli zwalić w montażu/przechwytywaniu w tej scenie którą pokazują jako najważniejszą i stąd można mieć gorszy obraz sytuacji z tego materiału niż jest w realu. Jak pisałem - inne scenki potem ze środka też mają już ok kontrast na zwykłym PS5.tutaj widać spore różnice a wersja na PC zjada nawet najpotężniejszą konsolę na rynku
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak trzeba czekać ! Byle do północy Dawno już nie robiłem sobie nocnej premiery
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 19 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Ratuj temat i walnij jakiś gruby spoiler, bo jeszcze przez kolejne 10 stron będzie pierdolenie o mleku, prosiaku, HDR, rt itdNie jestem aż taką rurą, ale ten blend horroru i akcji faktycznie działa. Te nowe zombie w sekcjach Grace naprawdę potrafią zryć banię A animacje śmierci to jest Kosior przez duże K, jak raz Leoś zakończył żywot to mi kopara opadła, gore jest srogie milordy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja póki co mega zawiedziony, na 2 godziny grania to grania było może 45 minut, z czego z 20 Leonem. Nonstop kurwa filmiki albo te sekcje chodzone z rozmowami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieję że jednak skupicie się na żelbetowych firmach36 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Ratuj temat i walnij jakiś gruby spoiler, bo jeszcze przez kolejne 10 stron będzie pierdolenie o mleku, prosiaku, HDR, rt itdRatooj?To może pogadajmy o tej katastrofie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 41 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Ratuj temat i walnij jakiś gruby spoiler, bo jeszcze przez kolejne 10 stron będzie pierdolenie o mleku, prosiaku, HDR, rt itdJa dzisiaj wpadłem na twitta Rysława i ktoś zajebał srogim spoilerem w odpowiedzi. Nie wiem czy prawdziwy ale jak tak to GRUBO.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, Masorz napisał(a):Ja póki co mega zawiedziony, na 2 godziny grania to grania było może 45 minut, z czego z 20 Leonem.Nonstop kurwa filmiki albo te sekcje chodzone z rozmowami.To źle. Jak początek RE3. Tam chyba z 20 minut to symulator chodzenia i scenek. Dopiero od pociągu gra daje więcej swobody.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 43 minuty temu, Kolos28 napisał(a):tutaj widać spore różnice a wersja na PC zjada nawet najpotężniejszą konsolę na rynku No dobra, ale co ona ma z mordą na zwykłych konsolach? xd Wygląda jak laski na tutorialach makijażu przed i po.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobrzy ludzie grający w grę - czy najtrudniejszym poziom jest na start odblokowany? Bo jak gra ma starczyć na 11 godzin gameplay'u to od razu wskakuję na hard.2 minuty temu, Observer napisał(a):No dobra, ale co ona ma z mordą na zwykłych konsolach? xd Wygląda jak laski na tutorialach makijażu przed i po.Na PC to i nawet koszulkę ma wyprasowaną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Patapon napisał(a):Dobrzy ludzie grający w grę - czy najtrudniejszym poziom jest na start odblokowany? Bo jak gra ma starczyć na 11 godzin gameplay'u to od razu wskakuję na hard.Na PC to i nawet koszulkę ma wyprasowaną.Na PC to ma makeup i idzie do roboty, a na konsolach jest wymęczona i przerażona po tym co zobaczyła ;).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Patapon napisał(a):Dobrzy ludzie grający w grę - czy najtrudniejszym poziom jest na start odblokowany?Na start masz Easy, Standard i Standard Classic, ten drugi wymaga taśm z tuszem u Grace żeby zapisać grę i narzuca jej limit itemów w ekwipunku. Nie muszę mówić, że właśnie ten wybrałem.Gra domyślnie ustawia FPP dla Grace i TPP dla Leona, zaufałem jej i to jest combo które polecam na pierwszy raz każdemu, pan chińczyk wiedział co robi. Drugie przejście myknie się już w TPP.7 minut temu, MichAelis napisał(a):I jak to tpp vs fpp? Planuje grac tpp na start GraceJak wyżej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, Observer napisał(a):No dobra, ale co ona ma z mordą na zwykłych konsolach? xd Wygląda jak laski na tutorialach makijażu przed i po.Na konsolach wygląda jakby miała chorą tarczycę przez te wyłupiaste oczy. Ewidentnie z morda cos nie tak. Na PC elegancko wygląda.Jakie poziomy trudności są dostępne od początku i na czym gracie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Masorz napisał(a):Ja póki co mega zawiedziony, na 2 godziny grania to grania było może 45 minut, z czego z 20 Leonem.Nonstop kurwa filmiki albo te sekcje chodzone z rozmowami.Zobaczysz że wszystkie moje minusy są prawdziwe. Na słuchawkach te stękania to też przechodzą wszelkie granice, agentka FBI jego mać ;]BTW, podczas chodzenia Leonem:Dziwne że nie zaciekawiło go że wszystkie ciała martwe pod zielonym prześcieradłem, a niby leczą pacjentów xD Leon to debil14 minut temu, MichAelis napisał(a):I jak to tpp vs fpp? Planuje grac tpp na start GraceJak gra wskazuje zdecydowanie, Grace to klimat re7, naprawdę widok z oczu daje radę, świetny efekt zapalniczki i strachu. Nowy Nemezis jest wspaniały, no i ma najlepsze teksty w historii stalkerów.Leon to zdecydowanie TPP, bo to klimat RE4. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Rtooj