Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 75 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, też trafiłem na realny czas gry, ale to akurat dobra nowina, a nie spojler Nie wchodzę na fejsa, YT odpalam tylko konkretne kanały bez przeglądania polecanych i zasubskrybowanych. No i trzeba

• Trzymaj ziomeczku, coś bardziej w Twoich klimatach. Kto wie, może nas Capcom zaskoczy i Grace zostanie tatą?

• Bzduras
    Bzduras

Opublikowano

Ten moment, kiedy myślisz że wykręciłeś ładny czas, a później patrzysz, że jeden typ zrobił już Obłęd w 2h 12min. kekw (i tak jestem z siebie zadowolony)

Opublikowano
6 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Formuła zdradza ze po kazdym remaku nadchodzi nowa czesc. Dwa remaki z rzedu nie wróżą nic dobrego.

CAPCOM to może trzaskać te Residenty co rok, przez następne 10 lat 🤣 I tak się sprzedadzą w gigantycznej ilości.Nawet Remaki, aby tylko grafa była jak w Requiem.

Marka i firma zrobią swoje 👊

Opublikowano
11 minut temu, panborysek napisał(a):

CAPCOM to może trzaskać te Residenty co rok, przez następne 10 lat 🤣 I tak się sprzedadzą w gigantycznej ilości.Nawet Remaki, aby tylko grafa była jak w Requiem.

Marka i firma zrobią swoje 👊

Ja wszystko przyjmuje na klatę. Jak dotąd jedynie RE6 sobie darowałem, ale teraz kiedy wszystko wraca na tory a pociąg nabiera pędu nie ma mocnych abym opuszczał ta cudowna podróż drinks

Opublikowano

Napisy końcowe sobie lecą, i mimo pewnych drobnych zgrzytów, które myślę przetrawią się lepiej podczas drugiego przejścia, całość to absolutny top top. Masa zaskoczeń, masa dobra i absurdy, które wchodzą lekko, bez popity. Wszystko idealnie zagrało. To, czego się obawiałem, przeplatana dwiema postaciami fabuła, sprawdza się rewelacyjne. Konsekwentnie podzielona, dając każdej postaci dostatecznie się „pokazać” i nie znużyć. Ani razu nie czułem jakiegoś przesytu. Muszę przyznać, że Requiem kupiłem głównie dla Leona, ale nowa protagonistka dotrzymała dzielnie kroku. Świetny finał, nawet łezka się pojawiła.

Miałem lecieć następnie z RE5 i 6, ale pokuszę się o jeszcze jedno, może dwa przejścia Requiem, bo taki dobry szpil się trafił. Oby DLC fabularne się pojawiły szybciej niż później.

Opublikowano
  • Autor

Gram sobie powoli, no kurwa kumam, że to horror, ale

spoiler

Musieli zabić Emily? jebany capcom

rayos

Opublikowano

Ja ktoś nie grał we wcześniejsze części to fabularnie za cholerę się nie połapie?

Opublikowano

No radziłbym najpierw odpalić Resident Evil 2 Remake.

Opublikowano
55 minut temu, Shen napisał(a):

Gram sobie powoli, no kurwa kumam, że to horror, ale

spoiler

Musieli zabić Emily? jebany capcom

rayos

Lol

@rodi84 bez sensu, minimum 2 i 4 wcześniej by było warto, to również dobre, albo nawet lepsze gry.