Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ten moment, kiedy myślisz że wykręciłeś ładny czas, a później patrzysz, że jeden typ zrobił już Obłęd w 2h 12min. (i tak jestem z siebie zadowolony)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 6 godzin temu, MEVEK napisał(a):Formuła zdradza ze po kazdym remaku nadchodzi nowa czesc. Dwa remaki z rzedu nie wróżą nic dobrego.CAPCOM to może trzaskać te Residenty co rok, przez następne 10 lat 🤣 I tak się sprzedadzą w gigantycznej ilości.Nawet Remaki, aby tylko grafa była jak w Requiem.Marka i firma zrobią swoje 👊
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 11 minut temu, panborysek napisał(a):CAPCOM to może trzaskać te Residenty co rok, przez następne 10 lat 🤣 I tak się sprzedadzą w gigantycznej ilości.Nawet Remaki, aby tylko grafa była jak w Requiem.Marka i firma zrobią swoje 👊Ja wszystko przyjmuje na klatę. Jak dotąd jedynie RE6 sobie darowałem, ale teraz kiedy wszystko wraca na tory a pociąg nabiera pędu nie ma mocnych abym opuszczał ta cudowna podróż
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Napisy końcowe sobie lecą, i mimo pewnych drobnych zgrzytów, które myślę przetrawią się lepiej podczas drugiego przejścia, całość to absolutny top top. Masa zaskoczeń, masa dobra i absurdy, które wchodzą lekko, bez popity. Wszystko idealnie zagrało. To, czego się obawiałem, przeplatana dwiema postaciami fabuła, sprawdza się rewelacyjne. Konsekwentnie podzielona, dając każdej postaci dostatecznie się „pokazać” i nie znużyć. Ani razu nie czułem jakiegoś przesytu. Muszę przyznać, że Requiem kupiłem głównie dla Leona, ale nowa protagonistka dotrzymała dzielnie kroku. Świetny finał, nawet łezka się pojawiła. Miałem lecieć następnie z RE5 i 6, ale pokuszę się o jeszcze jedno, może dwa przejścia Requiem, bo taki dobry szpil się trafił. Oby DLC fabularne się pojawiły szybciej niż później.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Gram sobie powoli, no kurwa kumam, że to horror, alespoilerMusieli zabić Emily? jebany capcom
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ja ktoś nie grał we wcześniejsze części to fabularnie za cholerę się nie połapie?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 55 minut temu, Shen napisał(a):Gram sobie powoli, no kurwa kumam, że to horror, alespoilerMusieli zabić Emily? jebany capcomLol@rodi84 bez sensu, minimum 2 i 4 wcześniej by było warto, to również dobre, albo nawet lepsze gry.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 runow za mna. Jeszcze zostalo przejscie klasyczne i ten hard mode. No i ciekaw jestem kiedy ta zagadka zostanie rozwiazana
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 13 minut temu, Pierre Deck napisał(a):6 runow za mna.Jeszcze zostalo przejscie klasyczne i ten hard mode.No i ciekaw jestem kiedy ta zagadka zostanie rozwiazanaJuż została. Nie ma żadnego super finału, ale i tak fajna sprawa jak dają do gier takie rzeczy które są tajemnicą przez kilka dni bo niestety PC małpiszony rozwiązały to przez grzebanie w plikach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem czy dałoby się rozwiązać tę zagadkę bez oszukiwania. Poczekaj 15 minut w pomieszczeniu "x"? Spłucz wodę 8 razy w kiblu na parterze? Dobrze, że jeszcze nie kazali kręcić się wokół stołu 46 razy, a później zrobić backtracking z samego końca gry do pierwszej lokacji.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 11 minut temu, Josh napisał(a):Nie wiem czy dałoby się rozwiązać tę zagadkę bez oszukiwania. Poczekaj 15 minut w pomieszczeniu "x"? Spłucz wodę 8 razy w kiblu na parterze? Dobrze, że jeszcze nie kazali kręcić się wokół stołu 46 razy, a później zrobić backtracking z samego końca gry do pierwszej lokacji.Wlasnie obejrzalem te "zagadke". To zadna zagadka, a ciag randomowych czynnosci, ktore nie maja nic wspolnego ze soba. Nie ma zadnych wskazowek co robic.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Są podpowiedzi do tych czynności. Oczywiście nikt normalny by na to nie wpadł, ale są świrki i kiedyś pewnie byśmy się o tym dowiedzieli po 10 latach od premiery
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W ogóle w internecie jest nowa afera związana z Leonem. Zauważono, że w Requiem na jego palcu jest OBRĄCZKA. KTO JEST ŻONĄ?!? CLAIRE?!?!? ADA?!?! Kto zdobył serce najpiękniejszego mężczyzny w grach wideo?!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. ale ta gra szybko znika z polskich półek. Dziś z rana, dosłownie na chwilę było można zamówić w euro ale udało mi się. No jestem ciekaw czy jutro przyjdzie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 15 minut temu, Pix napisał(a):W ogóle w internecie jest nowa afera związana z Leonem. Zauważono, że w Requiem na jego palcu jest OBRĄCZKA.KTO JEST ŻONĄ?!? CLAIRE?!?!? ADA?!?! Kto zdobył serce najpiękniejszego mężczyzny w grach wideo?!Każdy fan czeka na jedną jedyną opcje Chris
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Takie szybkie pytanko, czy Kapkom ma zamiar wydać osobno Re7 i Re8 na gey kartach czy tylko do kupienia w zestawieniu z Re9 to będzie na stałe?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie będzie. Co więcej - nie będzie możliwości kupienia generations packu nawet na eshopie, tylko do końca tego miesiąca.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, XM. napisał(a):Nie będzie. Co więcej - nie będzie możliwości kupienia generations packu nawet na eshopie, tylko do końca tego miesiąca.Kto mial kupic, ten kupil.Teraz mozna z 2 reki zapalcic 2x tylePodatek NIEprawdziwego fana RE Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 45 minut temu45 min Jakiś update wyszedł ale to tylko naprawia błędy. Sprawdziłem, że darmowe DLC do dwójki wyszło po 3 tygodniach, a do RE4 po dwóch.
Opublikowano 16 minut temu16 min Pewnie tak, to chyba największy babol w tej grze. Jak chodzi o dostępność w sklepach to widziałem że są nowe dostawy (Norbit, xGameCenter). Pack na Switcha okazał się niezłym rarytaskiem skoro znika z eShopu pod koniec miesiąca. Wersja na Xbox też ponoć wyszła w ograniczonym nakładzie. Edytowane 6 minut temu6 min przez aux