Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W dniu 4.03.2026 o 20:26, Michu_M napisał(a):Ja wiem, że się powtarzam i męczę bułę jak debil no ale muszę to z siebie wyrzucić. Podczas biegania Leonem po mieście na trawie i niektórych ścianach takie szumy i artefakty, że pod fotel musiałem sobie wiadro podstawić bo myślałem, że rzygnę. Oby to Capcom dał ciała a nie była to wada podobno cudownego PSSR 2.0.Capcom wyłącza przez to RT właśnie w sekcji w mieście.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak! Foto mode, minigierka i oczywiście dodatek fabularny. Fajny ten łysy z Capcomu, z humorkiem zrobił prezentację. To lubię!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. C0rwa dopiero w maju? oby było warto czekać a nie że rzucą bieda merce z 4ki. No i dlc fabularne ciekawe czy jeszcze w tym roku
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W maju jak nic merce, dlc jak wyjdzie za rok będzie dobrze. Z drugiej strony jednak niech robią sobie na spokojnie, a nie taki rushmode co zaserwowali z RC w fullu.
Opublikowano Teraz1 min 3 godziny temu, Uzytnik30 napisał(a):Nadchodzi nowy kontencik Jak tu nie kochać łysego ;d