Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jestem w Raccoon i chciałem przeprosić Capcom, były nawet reagujące dobrze firany. Jest doskonale, miejscami to best RE. Grace jest boska. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Rtooj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na razie to jakoś ta gra tyłka nie urywa po godzinie gry3 godziny temu, Szermac napisał(a):-Początek to srogi kryminał, super wstęp.-Grace jako postać, PETARDA!-motywy walking simulatorowe Grace Wiem, że nie o to w Residentach chodzi, ale ten wymieniony punkt na tle początku Alana Wake 2 wygląda jak parodia gry Remedy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak poziomy trudności ? Gra ktoś tutaj na profesional ? Czy wszyscy standard na pierwsze raz ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jest Easy I Standard na początku + Standard klasyczny z potrzebnym do zapisywania gry tuszem u Grace i chyba mniejszym ekwipunkiem. Ja ten se wziąłem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Fajnie ze krótka, przejdzie się 2 razy.skonczyles, ile? czy moze odnosisz sie do innego posta ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, MEVEK napisał(a):skonczyles, ile? czy moze odnosisz sie do innego posta ?Nie no dopiero zaraz włączam:). Do posta.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Optymalizacja na PC rewelacyjna. 200 i więcej klateczek non stop, wszystkie ustawienia na maxa, path tracing ON. Odbicia miodzio. Momentami lepsze niż żyćko. Sama rozgrywka też masakrator, mocny vibe dobrego horroru vide RE7. To gówno Village kompletnie nie ma podjazdu. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 59 minut temu59 min 7 godzin temu, smallv86 napisał(a):Kurde walkiewicz napisal ze lizac sciany przeszedl gre w 9 godzin a nie 16 jak sugeruje capcom. Bardzo krotko i dal bym sobie rece uciac jesli dobrze pamietam ze 7ke, 8ke i 4ke remake za pierwszym razem przechodzilem w te wlasnie 15+ godzin kazda.To jest mocno zależne od tego jak gra liczy czas. Np. w RE3 Remake każda cutscenka, a nawet dialog przez krótkofalówkę (gdzie nadal się poruszamy) zatrzymywała licznik i przy podsumowaniu miałem ~4h a właściwej gry okolice 6. 4R pierwsze przejście na hardcore z lizaniem ścian zajęło mi ~25h a w podsumowaniu było niecałe 20.
Opublikowano 47 minut temu47 min Mam dylemat, bo dostałem klucz przy kupnie karty graficznej i nie wiem czy użyć, czy sprzedać.W dawnych latach lubiłem RE1, 2, 3, ale jakoś z wraz z kolejnymi latami przestałem lubić horrory.Sekcja z Grace w formacie FPP nie dla mnie kompletnie (przez co też nie robiłem podejścia do VII) i chyba nie opłaca się używać kodu tylko dla ½ gry.Jakby ktoś chciał to mogę w rozsądnej cenie odstąpić kod na PC - voucher z x-kom
Opublikowano 34 minuty temu34 min Tak jak kolega mówi, zmień sobie na TPP i masz Residenta jak ta lala. Gra jest świetna, szkoda pchać dalej.
Opublikowano 31 minut temu31 min Optymalizacja zajebista, Grace FPP, Leon TPP na razie. 22 minuty temu, Szermac napisał(a):No tu pewnie też nie liczy cutscenek.Na 100% nie liczy też zgonów, stąd te różnice.
Opublikowano 26 minut temu26 min 5 minut temu, Emtebe napisał(a):Ktoś na Switchu 2 ogrywa? Warto w ogóle brać pod uwagę taką wersję?Sam oceń, ale wygląda na to, że Capcom dostarczył.
Opublikowano 23 minuty temu23 min W dniu 23.02.2026 o 13:43, Czokosz napisał(a):Co się stało z tymi graczami, że obstawiają oceny na meta... a zapominają o peaku na steam, ja obstawiam 180k.267k, ale jednak niektórzy w robocie to pewnie będzie lekko z 500k. Liczby jak na horror niesamowite, fakt, Capcom potrafi zrobić hype.
Opublikowano 3 minuty temu3 min 23 minuty temu, Emtebe napisał(a):Ktoś na Switchu 2 ogrywa? Warto w ogóle brać pod uwagę taką wersję?Dobrze wygląda nawet w hand heldzie, rano o 4 przed robotą sobie pograłem, DLSS robi robotę. Ale zdaje mi się że być może jeszcze coś pogrzebią przy tej wersji. Tak czy siak na Switchu gra dotrzymuje kroku konsolom Sony czy Microsoftu. Być może sprawdzę wersję zadokowaną.