Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 2025 - impreza Ekstrima w starym stylu

Featured Replies

Opublikowano

A faktycznie, Pani Natalia Pych, Publishing Producer w CD PROJEKT RED.

W ramach zemsty to @Konsolite dostanie do recenzji Wiedźmina 4 pawel

• Odpowiedzi 310
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odkryłem w czeluściach swojego starego laptopa fotki z Extreme Party 5. Jest nawet folder z fotkami z prywatnego aparatu któregoś z ZgRedów. A te były robione przez... kogoś, ewidentnie ziemniakiem. W

• Główna zainteresowana: Ława Oburzonych teraz:

Opublikowano

Prawdziwe panele dyskusyjne i atrakcje dla wszystkich wyglądają w ten sposób:

Witczak-Bojack.jpeg

Halo, przypominam, mamy 2025 r., a nie lata 90. Pani Weronika nawet nie wie, co tańczy, z kim i dla kogo.

Tak swoją drogą, jak już siedzi w tym CDPR, to czemu się nie zajęła np. walającymi się na każdym kroku gumowymi chujami w sajberku, przecież była okazja zawalczyć w słusznej sprawie.

Opublikowano

Raczej jakby miał torsje od słuchania strumieniu świadomości ze sceny...

Opublikowano

Z jednej strony śmieszne z drugiej straszne, jeszcze może się okazać, że w nowym Wiedźminie będzie misja poboczna gdzie trzeba będzie odwiedzi karczmę żeby uratować uciśnioną tancerkę bezprawnie zatrudnioną przez niecnych fanów gwinta (w końcu to też gracze).

Szkoda, że temat który jest fajnym podsumowaniem wydarzenia i spotkania ludzi od czterech stron skupia się na urojeniach jakiejś "zbawicielki wszystkich kobiet".

Opublikowano

To jest również zabawne w kontekście czasu istnienia szmatławca - w latach 90 i później to kosciół i inni świętojebliwi się dopierdalali do takich pokazów i do gier ogólnie, pamiętacie księdza natanka albo oburzenie na hot coffee w GTA nakręcane przez Fox News? To było jakieś 25 lat temu i tez było oburzenie jak można jakieś treści dla dorosłych łączyć z grami, przecież to hobby dla dzieci. PSX Extreme się nie zmieniło przez te lata, ale o ile wtedy taka postawa była atakowana ze strony kościelno-konserwatywnej, to teraz o to samo się pruje lewica i feministki, którzy twierdzą że są postępowi chociaż tylko powtarzają to co konserwatyści mówili kilkadziesiąt lat temu. Może to dobry temat na artykuł, opisać jak chęć cenzurowania graczy zmieniła strony na przestrzeni lat? Obojętnie czy ataki pruderyjnych cenzorów idą z lewej czy z prawej, to trzeba trzymać gardę i się nie dać.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Powiem tak

Nie wspominajcie o jej portalu w socjalach ani w gazecie, bo to da jej niepotrzebny zasięg jak aloha dostała swego czasu i każdy z ciekawości ją sprawdzał.

Opublikowano

Widzicie, jakie to PE jednak jest potężne, niby coraz mniej osób czyta papier, niby w mediach społecznościowych małe zasięgi, młodzi nie znają marki, a okazuje się, że impreza na ~300 osób jest w stanie "cofnąć nas o dekady w postrzeganiu graczy i branży.".

Ale organizując pokaz tańca erotycznego, redakcja wysyła prosty komunikat: „Gracz to mężczyzna, a kobieta jest dodatkiem do jego rozrywki

yes-giga-chad.gif

Zapomniała dodać wzmiankę na temat turniejów w PESa i Tekkena, które utrwalają krzywdzący stereotyp, że kultura graczy kręci się wokół MACZYSTOWSKIEJ konfrontacji w typowo męskich sportach.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Ja wam powiem co każdy widz wtedy po cichu sobie pomyślał: "Kur.wa to ja czekam do północy żeby nie zaliczyć przedwczesnego zgona, a jakaś laska tańczy w ubraniu i nawet nie pokaże cycków :(".

No nie dogodzisz wszystkim. Ale jeśli taniec w ubraniu również wywołuje takie kontrowersje, to proponuję za rok jednak taniec full erotyczny, i tak będzie afera i tak, a co sobie my piwniczaki na cycki popatrzymy to nasze.

Opublikowano
2 godziny temu, Badus napisał(a):

A więc eskalacja strumienia świadomości. Sami widzicie, że bez reagowania to środowisko tylko będzie kąsać po kostkach...

Agenda CD-Action wiecznie żywa ;]

https://grajmerki.pl/psx-extreme-party-2025-taniec/

Wszedłem w link, pisane pod seo i dla klików. Udało jej się osiągnąć cel. Nie dokarmiać trolla.

Opublikowano

Chciałem tam napisać jakiś komentarz, ale nie polecam bo jest cenzura i administrator musi zatwierdzić merytorycznie wypowiedź xd

Opublikowano

Autorka twierdziła że czyta PE, ale chyba jednak nie, bo Ural nasmarował kilka komentarzy i go raczej nie poznała.

Opublikowano
2 godziny temu, BRY@N napisał(a):

Koń wygląda na niezadowolonego

Bo nie z Valony…

Na prawdę zrobiła się taka afera o taniec erotyczny? Przecież to nie pierwszy raz kiedy jest tego typu “pokaz artystyczny” na EP - każdy Czytelnik o tym wie i nikt nie spodziewa się nagle zobaczyć na scenie rzeźbienia w glinie albo k*rwa baletu synchronicznego…

Opublikowano

Może komuś przeszkadza że magazyn PSX Extreme zaczął powoli odbijać się od dna i trzeba to storpedować na wszystkie możliwe sposoby, np. poprzez ośmieszenie i szantaż moralny. To stara taktyka.

Opublikowano

Ej ja myslalem, ze tam byla striptizerka a nie laska tanczaca flashdance do what a feeling w ciuchach reggie I jeszcze na zdjeciu wszystkie miejsca zajete, oni pewnie tez nie spodziewali sie, ze tak to sie zakonczy.

Opublikowano

Pokaz był świetny i kropka. Jeśli komuś przeszkadza widok ładnej i zgrabnej dziewczyny to następnym razem ja mogę wyskoczyć na scenę!

Dużo bardziej oburzające było czyjeś pierdnięcie w namiocie turniejowym kiedy jeździłem w fotelu z Gran Turismo 7. Gruby jestem, śmierdziało, z fotela wyjść nie mogłem!

Edytowane przez Haro

Opublikowano

Czy ktoś już się w internetach zesrał, że na imprezie serwowano A L K O H O L ????

Opublikowano

To można gdzieś zgłosić? Bo ten tekst na stronie to nie wiem czy pod pomówienie nie podchodzi.

Nie pierwszy raz kiedy Grajmerki odjebały krzywą akcję, ale to już jest przegięcie. Jawnie się przyznają, że na imprezie to nie były, zdjęcie z występu ponoć otrzymały i dopisały do niego swoją narrację zgadzającą się z ich poglądami. Na miejscu Weroniki żądałbym usunięcia kłamliwego wpisu ze strony, oficjalnych przeprosin oraz wpłacenia kilku tysi na jakąś organizację (dom dziecka, schronisko, itp).

Opublikowano

A jaki był wcześniejszy przypał z ich strony? Do wczoraj nie wiedziałem o ich istnieniu xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ta tancerka nie daje sobie pluć w twarz i jedzie dalej z feministkami:

image.png

"Aktualnie czuję się uprzedmiotowiona przez Twój post i komentarze go popierające niż przez jakikolwiek komentarz czy rozmowę w trakcie eventu" - lewactwo zaorane ich własną bronią.

Opublikowano

Mam nadzieję że to gówno się tak rozleje że to będzie ich koniec, bo nikt tak nie uprzedmiotawia kobiet jak właśnie one same. Do tego są debilkami.

Pamiętacie sprawę alohagate? Grajmerki o tym najgłośniej krzyczały ale chyba na Twitterze a nie na FB. Zachęcały do bojkotu PSE i inne bzdety. Jak o sprawie przycichło to przestały się kryć z tym że jednak po magazyn same sięgają. A że ja lubię od jakiegoś czasu robić screeny dziwnych rzeczy bo nie wiadomo kiedy mogą się przydać to mam później co wrzucać.

Jakiś czas chwilę po alohaGate wrzuciły takiego posta na FB. No debilki.

IMG_7838.jpg

IMG_7837.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że na kolejne extreme party zaprosicie te samą paniąniki

Opublikowano
5 godzin temu, Pix napisał(a):

A faktycznie, Pani Natalia Pych, Publishing Producer w CD PROJEKT RED.

W ramach zemsty to @Konsolite dostanie do recenzji Wiedźmina 4 pawel

(sz)czekam a świat wstrzymuje oddech, a CDPR obgryza paznokcie i zastanawia się czy nie dodać kolabu z GG :)

Edytowane przez Konsolite