Opublikowano wtorek o 22:193 dni Topik poświęcony Falloutowi5 od Bethesdy. Wieści i plotki w internetach na chwilę obecną głoszą że jest już w fazie produkcji. Co sądzicie o nowym F5, jaki powinien być i jakie macie oczekiwania?
Opublikowano środa o 00:213 dni Oczekiwania? Absolutnie żadnych. To będzie kolejna bethesda the game. Z beznadziejną fabułą, dziwacznymi systemami, miałkimi dialogami i nudnymi questami. Dałem się nabrać na hajp na Starfielda, teraz na pewno nie
Opublikowano środa o 02:343 dni Wyciągam klasyczną kartę pod tytułem "silnik". Cokolwiek będzie wypuszczane na tym szajsie będzie bardziej pasowało do antykwariatu, co Starfield tylko udowodnił. Wieczne loadingi, masa rozwiązań, które siedzą w erze PS2, słabiutki model strzelania, NPC z plastelinowymi ryjami, żonglowanie kilkoma assetami na krzyż na przestrzeni całej mapy/planet, a to tylko wierzchołek góry, no tu nie ma z czym dyskutować za bardzo.Uwielbiam uniwersum, ale khurwa jak sobie pomyślę, że wciąż mam strzelać kapiszonami do tych kukiełek, a potem odbywać dialogi pisane przez 14-latka to jakoś nie specjalnie mi się to uśmiecha. Zresztą najpierw i tak skupiają się pewnie na TES VI, a potem ruszą pełną parą z F5, czyli jeszcze długa droga nim cokolwiek sensownego usłyszymy.
Opublikowano środa o 06:173 dni Fallout 4 to najbardziej bezduszna gra w jaką grałem, więc oczekiwania żadne. Nawet jak Zax da w recce 10/10 to nie będę się jarał.
Opublikowano środa o 07:172 dni Autor Ja się np nie boję o eksplorację bo wiem że ta wyjdzie dobrze. Ale mam obawy że to będzie reskin czwórki albo Starfielda na przestarzałym ale modernizowanym silniku z masą głupot.. coś jak F76 szumnie i bullshitowo zapowiadany: "sixteen times the details!"Wydanie TES VI może da jakieś podpowiedzi, w jakim kierunku idzie Bethesda i jak może wyglądać piąta część przygód post apo.
Opublikowano środa o 07:182 dni Się pospieszyles Seba z tematem, nie ma co😁 Zanim wyjdzie, patrząc jak ślamazarnie powstają gry ( duże gry),to prędzej dziecko mojego dziecka bedzie to ogrywac...
Opublikowano środa o 07:302 dni Tu silnik ma mało do rzeczy. F4 był napchany cienką zawartością, po prostu wypełniony tylko po to żeby pochwalić się 'mamy setki subquestów i tysiące ręcznie skonstruowanych lokacji'. Tylko co z tego że zawartości jest dużo jeśli 95% jest lichej jakości. Gothic 1 ma więcej duszy i charakteru w postaciach/lokacjach/dialogach/questach niż F4.
Opublikowano środa o 07:392 dni Też po tej wybitnej czwórce i jeszcze wybitniejszym 76 moje zainteresowanie tą marką spadło do niskich poziomów i jedyne na co czekam to remake nv
Opublikowano środa o 07:492 dni Właśnie jestem w połowie dodatku NUKA WORLD i moje odczucia aktualnie to f3 > f4 jako całość z dodatkami.Co nie znaczy, że f4 jest grą średnią. To bardzo fajny wypchany świat ale jest mocno nie równy w zawartości gdzie f3 raczej trzymał poziom prawie każdego pobocznego subquesta. No i więcej zabawnych sytuacji miałem w f3 podczas walki.F5 musiało by zostać mocno przebudowane w mechanikach walki jeśli chcę przeskoczyć własną poprzeczkę, która z tego co czytałem została zawieszona najwyżej w New Vegas.
Opublikowano środa o 08:102 dni 52 minuty temu, SebaSan1981 napisał(a):to będzie reskin czwórki albo Starfielda na przestarzałym ale modernizowanym silnikuTo przecież oczywiste
Opublikowano środa o 08:272 dni Jeśli chodzi o Fallout, to obecnie czekam tylko na drugi sezon serialu. Przejście w 3D, dla mnie, zabiło klimat i charakter gry. O ile 3 i NV ograłem, to bardziej z lojalności niż dla frajdy. Bethesda robi tą samą grę od czasów Skyrima, ileż można...
Opublikowano środa o 09:252 dni Todd mówił że dopóki TES 6 nie wyjdzie to nie ma szans na nowego Fallouta a więc najwcześniej 2035. Chyba że przyszedł MS i powiedział że mają dać markę komuś innemu.
Opublikowano środa o 09:292 dni Już lepiej zrobiliby remastery 1 i 2 i dali na konsole, niż ten śmieć i kłamca wypuszczał nową część.
Opublikowano środa o 09:362 dni Fallouty 1 i 2 dziś? Z zabijaniem dzieci, handlem niewolnikami i dragami? Ta jasnePrzez ten temat znowu naszła mnie ochota na Fallouta 4. Nigdy nie grałem, ale i Obliviony, Skyrimy i Starfieldy odrzuciły mnie niemal momentalnie. Fallout 4 to to samo, nie? ;)
Opublikowano środa o 09:402 dni Lariany mówiły, że chciałyby zrobić swojego Fallouta, ale zamiast tego pewnie będzie kolejna gra Bethesdy od szablonu.
Opublikowano środa o 09:542 dni 15 minut temu, Homelander napisał(a):Fallouty 1 i 2 dziś? Z zabijaniem dzieci, handlem niewolnikami i dragami? Ta jasnePrzez ten temat znowu naszła mnie ochota na Fallouta 4. Nigdy nie grałem, ale i Obliviony, Skyrimy i Starfieldy odrzuciły mnie niemal momentalnie. Fallout 4 to to samo, nie? ;)Fallout 4 jest jak pozostałe gry "RPG" od Beth przed nim - nawet niezłe pierwsze wrażenie a potem nuda przeplatana monotonią z dodatkiem kiepskiego scenariusza i nędznych zadań. Szkoda czasu.
Opublikowano środa o 10:012 dni 1 minute ago, Agent_Man said:Fallout 4 jest jak pozostałe gry "RPG" od Beth przed nim - nawet niezłe pierwsze wrażenie a potem nuda przeplatana monotonią z dodatkiem kiepskiego scenariusza i nędznych zadań. Szkoda czasu.Dzięki. Tak właśnie myślałem. Ból dupy mam nieziemski o te ich gry, bo czy to Skyrim czy Starfield czy Fallout to absolutnie cudowne, w założeniach, światy i gry RPG w nich powinny być fantastyczne. Za to wizja Fallouta od Lariana....
Opublikowano środa o 10:022 dni Nowy Fallout od LAriana? To można już dawać 10 ale zbyt piękne by się spełniło.
Opublikowano środa o 10:052 dni Oni chyba zresztą mówili przy okazji pytań o Baldura 4, że chcą coś swojego. No takie postapo by siadło ładnie
Opublikowano środa o 10:342 dni 3 godziny temu, genjuro napisał(a):Się pospieszyles Seba z tematem, nie ma co😁 Zanim wyjdzie, patrząc jak ślamazarnie powstają gry ( duże gry),to prędzej dziecko mojego dziecka bedzie to ogrywac...Ja nie wiem skąd ten nagłówek w ogóle jest. Wpisanie "Fallout 5 is now officially in production" w Google nie daje mi żadnych wyników. Ba, nawet nie widzę żadnych newsów które by miały jedno z dwojga, czyli cokolwiek "officially" o grze, albo cokolwiek nieoficjalnego że jest w fazie produkcji. Oficjalnie to chyba nazwa nie padła od 2022 roku, gdy powiedział szefu, że "po Starfieldzie zajmiemy się Elder Scrolls, a po nim Falloutem", a nieoficjalnie to jakiś podcaster powiedział, że ostatnio projekt w ogóle "dostał zielone światło", czyli zdecydowali że będzie, co brzmi jak wczesna faza.
Opublikowano środa o 10:582 dni Zero oczekiwań. Z gry na grę coraz bardziej upraszczają systemy i coraz mniej jest w tym rpg. Jedyne co 4 miała dobrego to eksploracja i stworzony świat. No i mody jak zawsze. Już nawet nie czekam na TES pomimo, że Skyrim i FNV to dla mnie gry 10/10. Te czasy już nie wrócą.
Opublikowano środa o 11:232 dni Jak kogoś bardzo swędzi, to zawsze pozostaje Wasteland 2 i 3. Ja W2 porzuciłem po 10h, no niczym mnie to nie zachęciło do dalszej gry.
Opublikowano środa o 11:442 dni Przystępna forma tej gry to f3 i NVNie zdążą znudzić monotonią i gameplay dobrze się trzyma nawet dzisiaj.Tylko ja uważam, że to jest marka w stylu love/hate i granica jest dość cienka.