Opublikowano wtorek o 15:132 dni Poczekam na recenzje, po świetnym 3H Engage niestety nieco naruszyło moje zaufanie. No i ciągle czekam na Switcha 2 OLED.
Opublikowano wtorek o 15:242 dni Aż sobie chyba zacznę Three Hopes. U mnie druga gra na wrzesień, akurat na HH a na telewizorku ONIMUSHA.
Opublikowano środa o 07:262 dni Szkoda tylko ze na treehouse gameplayu nie pokazali.@Kierownik Chad coś wiadomo o kolekcjonerce?
Opublikowano środa o 07:382 dni Day one, jak u reszty kolegów. Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że wygląda to na jakiś BARDZO DALEKI prequel Three Houses. Albo sequel? Kto wie. Zobaczymy. Zapowiada się dobrze. Te "czokobosy z temu" mnie urzekły xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę
Opublikowano 54 minuty temu54 min 8 minut temu, jimmy napisał(a):Empik z rigczem, bo jebnęli się z ceną, ale zrealizują. 299 zł za kolektorkę O lol, gratulacje za wykminienie oferty :D.
Opublikowano 31 minut temu31 min W dniu 28.10.2025 o 10:07, KrYcHu_89 napisał(a):Ktoś inny jeszcze liczy okres prawdziwej premiery Switcha 2 od wydania nowego Fire Emblem lub Xenoblade'a? Mam nadzieję, że to początek 2026 będzie.Three Houses to moja pierwsza gra na S1, tak nie będzie z S2 i nowym FE, ale jednak będzie "na galowo", bo do tej pory lineup exów zupełnie nie dla mnie.HD TownsAle to kozacko wygląda, ktoś wie czy będzie może wersja na ps5?
Opublikowano 25 minut temu25 min Raczej nie. Wszystkie gry tego studia wychodziły wyłącznie na konsole Nintendo.
Opublikowano 10 minut temu10 min Teraz to nic nie wiadomo. Jak sprzedaż będzie słaba to pewnie puszczą na ps5
Opublikowano 6 minut temu6 min Nintendo wolałoby zbankrutować niż iść w multiplatformy. Zresztą, nie raz o włos tak nie skończyli, a przez głowę im nie przeszedł ten pomysł.Temat wałkowany miliony razy jeszcze w czasach Wii U.